#1 15-12-2022 21:33

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

Just wanted to say Hi!

analize caderea excesiva a parului Sereni Capelli


Cum am reusit sa imi regasesc spiritul tanar.



Voi scrie experienta personala legata de un pas important din viata mea. Ceva m-a indemnat sa vin aici si sa scriu, cu speranta ca voi ajuta macar cateva persoane sa isi recapete viata inapoi.


Odata cu inaintarea in varsta, chiar daca spiritul meu si obiceiurile mele au ramas aproximativ aceleasi cu cele de acum 5-10 ani in urma, am observat ca cei din jur nu au pastrat aceleasi obiceiuri in concordanta cu mine.
Chiar daca eu eram acleasi si nu ma simteam diferit, aceasta realizare m-a facut chiar si pe mine sa ma simt diferit si sa ma vad diferit. Niciodata pana in acel moment al realizarii, nu m-am gandit la inaintarea in varsta ca fiind ceva negativ sau sa fie necesar sa imi schimb rutina.

In perceptia mea, inca sunt aceeasi persoana ca la 20 de ani, chiar daca fizic am cu 20 de ani mai mult:). Insa, in societate, incepusem sa fiu tratat diferit, lumea din jur ma trata cu mult mai multa rabdare, ba chiar tinerii deja imi oferisera apelativul de “sarut-mana”, si mereu ma lasau cu o expresie nedumerita pe fata.

Am inceput sa am un stare generala negativa, nu mai aveam acleasi entuziasm de viata, nu ma mai priveam in acelasi mod in oglinda. Se simtea de parca societatea m-a fortat sa port ochelari prin care sa vad totul intr-un ton gri.

Am considerat ca este vremea sa fac o schimbare. M-am consultat cu specialisti pentru a descoperi ce pot face pentru a imi recapata spiritul tanar, deoarece nu voiam sa moara niciodata. Acestia mi-au spus ca majoritatea oamenilor trec prin acest lucru, deoarece spiritul nostru tanar este mereu cu noi, insa la um moment dat, lasandu-ne influentati de societate, consideram ca tanarul nu mai este in relatie cu exteriorul nostru. Acest lucru induce oamenii ca mine, si ca voi, in eroare, deoarece simtim ca ne-am pierdut personalitatea, nu mai stim cine suntem. Am primit ca si sfat sa fac o schimbare majora. “Ce este primul lucru vizibil cand inaintezi in varsta?”, “Care este printre primele cele mai observate aspecte la o persoana?”, asa am gasit raspunsul, trebuie sa imi recapat luciul si culoarea vibranta avuta in tinerete.
Intotdeauna am fost o persoana vesela, insa totul s-a schimbat in urma cu 4 luni, cand elevii carora le predau incepeau sa rada pe la spatele meu. Desigur, initial nu am inteles despre ce era toata agitatia, insa dupa parcursul a mai multor saptamani am inceput sa aud si motivul.

Incepusem sa imi pierd toata increderea si starea de spirit si motivatia pentru a imi face treaba cat mai bine. Ce pot spune este ca da, aceasta problema mi-a afectat si cariera, dar si relatia cu celelalte persoane, dar in special a afectat realtia cu mine.
Totul pana am facut schimbarea care mi-a facut chiar si elevii sa scape exclamatii pozitive cand m-au vazut din nou. Incepusem din nou sa ma simt pe “val”, iar schimbarea a fost observata de toti cei din jur.

Ei bine aceasta a inceput dupa ce simteam ca nu mai rezist sa fiu asa, nu stiam concret ce nu este in regula. Asa ca am hotarat sa ma gandesc la cea mai buna solutie sa aflu. Atunci mi s-a aprins beculetul “De ce nu ii intreb chiar pe elevii mei? Copiii sunt cei mai sincer pana la urma..”, initial nu am vrut sub nicio forma sa accept raspunsul lor. Mi se parea un aspect total neimportant si doar imi urmam dezvoltarea naturala a corpului. Dar da, dupa cum probabil v-ati dat seama, “Ai parul alb! Ai parul alb!”.. nici macar nu am parul alb.. e doar grizonat!

Oricum, am decis sa fac o schimbare, iar prin aceasta alegere, am realizat si faptul ca era ok gandirea cu care am abordat prima data problema. Doar pentru ca este un proces natural sa ti se albeasca parul, nu trebuie sa traiesc asa si sa ma simt tot restul vietii inconfortabil. Parul este “oglinda” omului, si mai mult sau mai putin ne influenteaza ritmul vietii.


M-am determinat sa gasesc o rezolvare la aceasta problema, sa ma conving daca asta este cu adevarat obstacolul.
Am inceput sa ma interesez pentru diferite solutii la recapatarea parului meu tanar. Nu imi doresc sa intru in detaliu si sa judec anumite produse sau solutii, insa nimic din ce am gasit nu consider ca mi-ar aduce vreun beneficiu, poate doar sa fie nefavorabil sau daunator.
In cautarile mele, atentia mi s-a oprit asupra unor produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro pe care le-am mai vazut anterior la TV sau pe diferite site-uri. Si nu as scrie in continuare despre ei, daca nu mi-ar fi schimbat perceptia asupra remediilor parului alb si nu mi-ar fi imbunatatit viata.


Nu o sa mint, m-am informat foarte mult inainte sa ma convinga sa le incerc. M-am convins insa din toate recenziile pozitive, si informatiile despre acest brand. Mai ales stiind ca este atat de cunoscut.


Dupa siguranta pe care am simtit-o, am cumparat aceste produse de la Sereni Capelli.
Am inceput sa le folosesc imediat cum le-am primit. Desigur, pentru a vedea rezultate, am citit ca trebuie minim 2 saptamani sa il folosesc, dupa care vor incepe sa apara rezultatele mult asteptate.

In cateva saptamani, am observat ca nu mai imi cresc fire albe, deja imi cresc numai fire de culoarea tineretii, rezistente, lucioase, dar si mult mai multe.
Odata cu folosirea acestor produse am observat ca nu numai culoarea parului era problema, ci si faptul ca nu mai era la fel de des. Acum am parul mai ceva ca in tinerete, de un luciu deosebit si fara goluri.

De asemenea, nici nu a mai trebuit sa ma gandesc la matreata, nu a mai trebuit sa am emotii cand trec cu mana prin remediu par alb, deoarece nu mai exista riscul sa cada matreata pe haine.

Am obtinut rezultate incomparabil mai bune cu asteptarile mele, am cautat rezolvarea la o singura problema, si am gasit o singura rezolvare la aproximativ 7 probleme.


Insfarsit, dupa atata timp, cu ajutorul brandului Sereni Capelli, mi-am imbunatatit viata din toate punctele de vedere. Parul mi-a oferit incredere in propiile forte, iar oamenii ma percep intr-un alt fel. Cu aceasta schimbare personala, am inceput sa observ mult mai multe oportunitati, si am inceput sa primesc aceeasi atentie ca si spiritul tanar. Oamenii m-au vrut la fel de mult ca si cei tineri, deoarece am foarte multa experienta, am aceleasi abilitati pe care le aveam, si de asemenea prezint imaginea de persoana matura, insa am un aspect tanar si atragator, de care oricine are nevoie. Niciodata nu este prea tarziu sa aspirati catre lucruri mai inalte.

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums