Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
tratament pentru regenerarea parului la barbati Sereni Capelli
Uciderea spiritului.
Voi scrie mai jos momentul care mie mi-a schimbat viata, deoarece am realizat ca indiferent de varsta, viata ti se poate schimba constant. Niciodata nu e prea tarziu sa te simti bine in corpul tau si sa iubesti ceea ce vezi in oglinda. Imi doresc ca toti cei care citesc acest articol sa poata relationa cu mine si sa stie ca nu sunt singurii din aceasta situatie.
Totul a inceput cand am implinit varsta de 30 de ani, insa ceva bizar s-a intamplat, ce mi-a schimbat cursul vietii. Lumea a inceput sa aiba o atitudine de parca ceva e stricat la mine, simteam cum toata lumea se uita nedumerita la mine.
Incepusem sa ma simt ca un fenomen nemaintalnit si nu ma mai simteam confortabil sa vorbesc cu nimeni sau sa ies, asa cum faceam in general.
Tot cursul vietii mele incepuse sa se schimbe, am cazut intr-o stare din care nu credeam ca o sa mai ies. Aceasta mi-a schimbat si situatia din familie, facandu-ma sa devin o persoana mult mai rece si mai rigida, deoarece nu mai aveam o atitudine poztivia fata de mine.
Totul pana intr-o zi cand am facut schimbaarea ce mi-a dat o noua sansa la viata, sa recapat tot ceea ce am pierdut.
Niciodata nu am facut o alegere mai buna decat acum, singurul aspect negativ este ca nu am facut-o mai devreme.
Acum totul era din nou ca inainte, dandu-mi un extaz special fata de modul in care vedeam lumea.
Am hotarat sa incep cu o schimbare majora, sa imi recapat culoare parului inapoi. Asa ca am inceput sa ma documentez, si nu o sa ma opresc prea mult la explicarea “leacurilor” si interventiilor nenaturale si daunatoare. Nu sunt aici sa judec persoanele ce aleg aceasta cale, insa eu am vrut sa gasesc ceva in care sa pot sa ma incred si sa stiu ca doar imi va face mai bine.
M-am oprit la niste produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro si cum am spus mai sus, nu vreau sa stau prea mult explicand ceva ce nu mi-ar fi captat atentia si nu mi-ar fi schimbat toata viata.
M-am documentat ore in sir despre acest brand, avand un belsug de informatii si recenzii pozitive. Am analizat ingredientele, sa ma asigur ca nu contin iod sau chiar plumb (care este interzis in UE), dar unele produse inca il folosesc, nu stiu cum sincer.
Desigur, fiind o firma atat de mare, cu reclame peste tot si oferind atatea informatii si mii de recenzii pozitive, asa m-am convins sa le incerc. Comparativ cu alte produse de la care nici nu prea iti dai seama daca e pentru sampon cadere par sau picioare:) Nu vreau sa judec in mod direct alte companii, dar stiu ca vreau sa imi ajut cititorii, pentru ca si eu am fost in aceeasi situatie.
Asa dar, cum spuneam, am cumparat aceste produse si am inceput sa le folosesc imediat cum le-am primit.
Le-am folosit timp de 2 saptamani, fara oferind prea multa atentie sa caut rezultatele. Intr-o dimineata m-am trezit, m-am dus la baie, iar cand m-am uitat in oglinda.. m-am speriat, si nu glumesc, insa nu speriat intr-un mod rau, m-am speriat in cel mai placut mod.
Nu mai aveam fire albe sau grizonate, nu a mai aparut nici macar unul pana in ziua de azi, parul imi stralucea chiar ca in reclame.
Iar pe langa solutia problemei mele principale, am observat si multele “bonusuri” oferite pe langa. Parul meu era acum mai des ca la 20 de ani, cu cea mai vibranta culoare, matreata.. nu mai era nici macar urma de ea, iar dermatita a disparut fara probleme. Parca s-a intmplat un soi de magie sau ceva, nu imi venea sa cred ochilor.
Dupa o perioada de folosire a produselor, am inceput sa primesc complimente chiar si de la necunoscuti. Starea mea generala s-a imbunatatit drastic, iar totul a inceput sa imi merag mai bine. Totul poate incepe de la o mica schimbare, niciodata nu stii ce cai si ce oportunitati iti poate oferi.
Pages : 1