#1 15-12-2022 15:37

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

Just want to say Hi.

solutie pentru caderea parului Sereni Capelli


De ce este important sa iubesti ceea ce vezi in oglinda.



Voi scrie mai jos momentul care mie mi-a schimbat viata, deoarece am realizat ca indiferent de varsta, viata ti se poate schimba constant. Sper sa puteti sa va relatati la mine si va redau si voua increderea pe care o meritati.


Niciodata nu am vazut batranetea ca pe ceva negativ. Nu am simtit inaintarea in varsta ca fiind ceva ce ma va restrictiona de la anumite obiceiuri si imi va schimba propriul stil de viata.
Intotdeauna am fost o persoana plina de viata, iar stilul meu de viata a ramas acelasi ca la 20 de ani. Insa, cu timpul, am observat ca cei din jur nu ma mai privesc la fel, nu mai primeam aceeasi atentie, deoarece O persoana inaintata in varsta nu mai trebuie deranjata.
Aceasta realizare si acest comportament provenit de la cei din jur, m-a facut sa ma privesc chiar si eu diferit. Am lasat aceste observatii sa ma scufunde, ma simteam ca intr-o capcana a batranetii. In fiecare zi ma trezeam si ma simteam de parca sufletul meu este captiv intr-un alt corp.
Am reflectat acest comportament si l-am lasat sa imi afecteze chiar si viata de familie si prieteniile, deja chiar devenisem in adevaratul sens al cuvantului, alta persoana.

Insa, dupa o perioada in care m-am simtit ca o prada a batranetii, am decis ca nu trebuie sa complac in aceasta situatie. Era nevoie sa fac o schimbare!
Si, cu siguranta.. am reusit, am reusit sa ies din acea capcana si sa imi traiesc viata la fel cum o faceam inainte, ba chiar mult mai intens. Acum ma gandeam doar la lucrurile care imi plac si nu stiam ce sa fac mai intai, deoarece cand te simti bine si impacat cu tine, si viata parca trece mai rapid.

Pana am ajuns la aceste rezultate a fost necesara o reflectare asupra mea, si multa documentare, insa m-am determinat. Am inceput prin a apela la specialisti pentru a intelege mai intai “De ce ma simt asa?!”. Ei bine, toata lumea la care am apelat mi-a spus acelasi lucru “Imbatranesti! E normal! Toata lumea are cel putin o perioada asemanatoare cand vede ca ii inalbeste parul si i se schimba fizicul”
Aha! Deci asta era cu adevarat, totul se rezuma la semnele batranetii, parul alb fara stralucirea tineretii.
Nu am vrut sa ma rezum la ideea de “E normal!”. Nu ma mai simteam bine si am vrut sa schimb acest lucru.


Asa ca am inceput sa ma documentez, zile intregi m-am interesat doar despre cum sa imi recapat parul tanar inapoi.
Asa cum probabil si voi ati gasit, sau ati auzit, sute de “leacuri babesti” (de la care eu personal, cred ca telul lor este sa -ti cada tot parul ca sa nu mai vezi firele albe), la tot felul de produse ce contin iod (care nu este nici macar legal in UE) sau plumb.
Simteam ca nimic nu este potrivit si imi era frica sa ma incred in ceva din astea, sampon pentru chelie a nu face mai mult rau decat bine.

Atunci privirea mi-a ramas tintita pe niste produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro. Cu cat dadeam mai mult in jos sa ma interesez despre acest brand, cu atat gaseam si mai mult, si mai multe, si mai multe.. ma rog ati inteles ideea, era plin de informatii de toate felurile: informatii despre produs, despre rezultat, despre efectul asupra parului, despre ingrediente, mii de recenzii, reclame si articole.. si asa mai departe.

Nu as scrie toate astea daca chiar nu mi-ar fi schimbat viata.. si nici nu imi gasesc cuvintele pentru a va demonstra cat de mult mi-a schimbat viata.

Eu am coumparat produsele direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa, din pacate, deoarece nicio firma nu ma plateste sa “promovez”, puteti cumpara de oriunde. Exista numeroase firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.


Citind numeroasele informatii puse la dispozitie si sutele de recenzii pozitive, mi-am zis ca nu am cum sa nu incerc si eu. (Buna alegere)
Am comandat direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa cum nu ma plateste nimeni sa promovez, puteti lua de oriunde, fiind multe firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.


Imediat cum le-am primit, am inceput sa le folosesc. Le-am tot folosit timp de 2 saptamani, cand am realizat ca, parca peste noapte, matreata a disparut complet. Insfarsit puteam sa imi trec din nou mana prin par si sa nu ma tem ca se va produce o “avalansa”, insa odata cu rezolvarea acestei problema majore din viata mea, am realizat ca aceste produse de la Sereni Capelli, mi-au adus si multe alte beneficii.

Dupa utilizarea produselor pe o perioada de cateva saptamani, am realizat ca parul meu arata chiar mult mai bine decat inainte, acum aveam parul mult mai des, cu un luciu parca din reclame si de asemenea, dermatita de care credeam ca nu exista scapare, s-a redus. Nu am mai experimentat caderea parului, nu mai imi faceam griji ca o sa imi pierd parul la dus, chiar daca credeam ca este un fenomen normal sa cada cateva sute de fire de par pe luna, acum cu greu daca am mai pierdut 10 fire.

Dupa realizarea tuturor bonusurilor, de care nici nu ma gandeam ca am nevoie, m-am gandit de ce nu am folosit acceste produse de mai mult timp, sa am aceasta incredere pe care o am acum, de mult mai mult timp.
Nu a mai fost nevoie sa aplic cate 10 produse, sa imi incarc parul si sa imi distrug scalpul, am putut sa ma rezum doar la aceste produse de la Sereni Capelli.


Dupa toate aceste saptamani de utilizare a produselor, ma simt din nou de parca mi-am recapatat tineretea. Persoana mea pe care o stiam acum 10 ani, s-a reintors, dar cel mai important, am inceput din nou sa apreciez ceea ce vad in oglinda.
De asemenea, telul meu prin acest articol a fost acelasi, de a lega o relatie intre relatarea mea si cititor. Mi-am dorit sa fiu un sprijin pentru cei care se simt singuri in aceasta situatie, pentru ca si eu m am simtit la fel. Nimeni nu merita sa se simta asa si nu trebuie sa ne complacem in situatii inconfortabile:)

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums