Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
solutie pentru caderea parului Sereni Capelli
De ce este important sa iubesti ceea ce vezi in oglinda.
Vreau sa transmit mai departe, prin acest articol, un mesaj pe care eu as fi dat orice sa il aud cu ceva timp in urma. Imi doresc sa ating toti oamenii care se afla in aceasta problema si aceasta stare, precum cea pe care o voi povesti mai jos.
In urma cu 6 luni, cel mai frumos lucru din viata mea s-a intamplat, am nascut. Insa am simtit urmarile.. ceea ce mi-a incetinit extazul fata de minunea tocmai intamplata.
Am observat cum imi perdeam sectiuni intregi de sampon pt par alb, simteam ca in putin timp voi ramane fara deloc. Cu tot entuziasmul si iubirea pe care o acordam nou-venitului, nu ma mai simteam deloc in pielea mea. Nu mai eram deloc persoana de dinainte si simteam ca acest aspect imi influenteaza prea mult si viata de nou-parinte. Nu mai era nimic cum ma asteptam sa fie.
Pana cand am decis sa schimb aceasta stare si acest aspect, iar viata mea parca a devenit alta, mult mai buna. Aveam din nou iubire fata de ceea ce ma inconjura si ma simteam mai bine ca niciodata.
Deja incepusem sa resimt aceasta problema si in relatie cu familia si restul societatii. Simteam cum toata lumea se uita ciudat la mine si nu voiam sa ramana asa.
Incepusem sa imi pierd speranta. Deja ma acomodam cu ideea ca asa va fi viata mea de acum, pana cand am primit recomandare spre un brand www.serenicapelli.ro “Sereni Capelli”, am zis ca nu am ce sa pierd, asa ca pentru o ultima data, am oferit o sansa acestui produs.
Am auzit de acest brand chiar si la televizor si din diferite surse, ceea ce mi-a captat atentia.
Eu am comandat direct de la importator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiinda nu primesc nimic pentru a o promova, o puteti cumpara de absolut oriunde, fiind multe firme care vand acest brand, chiar si din afara tarii.
Desigur, dupa ore in sir de citit recenzii si studiu asupra acestui produs, am inteles ca acest brand este defapt, mai cunoscut decat credeam, cu provenienta din Italia, si distribuit in jurul globului, toata lumea parea ca il adora. De asemenea, dupa ce am vazut ca acest brand, comparativ cu altele de pe piata, chiar are o mare de informatii si recenzii pozitive, m-a convins sa il incerc.
Asa ca, partea mult asteptata, ce s-a intamplat?
De indata ce am primit produsele, am inceput sa le folosesc, cu speranta ca imi voi recapata tineretea. Dupa 2 saptamani de utilizare a produselor de la Sereni Capelli, am observat ca firele albe nu mai erau existente. Nu a mai crescut nici macar un fir alb, iar parul meu revenise la normal.
Iar pe langa solutia problemei mele principale, am observat si multele “bonusuri” oferite pe langa. Parul meu era acum mai des ca la 20 de ani, cu cea mai vibranta culoare, matreata.. nu mai era nici macar urma de ea, iar dermatita a disparut fara probleme. Parca s-a intmplat un soi de magie sau ceva, nu imi venea sa cred ochilor.
Am inceput sa primesc complimente de oriunde, iar parul meu era admirat de lumea din jur, era clar ca toata lumea observa schimbarea. Mi-as dori sa pot spune sa nu luati in seama societatea si invatati sa fiti confortabili si sa va iubiti asa cum sunteti, insa dupa ultimele saptamani de folosire a produselor, am avut parte de cea mai mare schimbare. M-a imbunatatit din toate punctele de vedere si as recomanda oricui sa faca aceasta schimbare. Felul in care aratati si cum va simtiti influenteaza si pe cei din jur si felul in care priviti lumea.
Pages : 1