Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
revalid impotriva caderii parului Sereni Capelli
Cum am reusit sa inving manipularea societatii.
Am sa va scriu mai jos o intamplare din viata mea, imi doresc sa exprim schimbarea ce mi-a recapatat viata. per ca ceea ce voi scrie mai jos sa fie un mare ajutor pentru toti cei care se simt intr-o situatie in care si-au pierdut spiritul si persoana proprie. Imi doresc sa ofer sfaturile pe care mi le-as fi dorit si eu sa le aud mai devreme.
Totul a inceput cand am implinit varsta de 30 de ani, insa ceva bizar s-a intamplat, ce mi-a schimbat cursul vietii. Lumea a inceput sa aiba o atitudine de parca ceva e stricat la mine, simteam cum toata lumea se uita nedumerita la mine.
Incepusem sa ma simt ca un fenomen nemaintalnit si nu ma mai simteam confortabil sa vorbesc cu nimeni sau sa ies, asa cum faceam in general.
Tot cursul vietii mele incepuse sa se schimbe, am cazut intr-o stare din care nu credeam ca o sa mai ies. Aceasta mi-a schimbat si situatia din familie, facandu-ma sa devin o persoana mult mai rece si mai rigida, deoarece nu mai aveam o atitudine poztivia fata de mine.
Totul pana intr-o zi cand am facut schimbaarea ce mi-a dat o noua sansa la viata, sa recapat tot ceea ce am pierdut.
Niciodata nu am facut o alegere mai buna decat acum, singurul aspect negativ este ca nu am facut-o mai devreme.
Acum totul era din nou ca inainte, dandu-mi un extaz special fata de modul in care vedeam lumea.
Asa ca am decis sa ma documentez si sa gasesc cea mai buna solutie pentru rezolvarea acestei probleme. Deoarece am avut frica de a nu imi strica mai mult parul, mi-a fost foarte greu sa imi pun increderea in “leacurile babesti” si toate produsele existente pe piata care contin substante mai mult daunatoare si si plumb (indiferent ca acesta este chiar interzis in UE). In aceste cautari am observat nenumarate spray-uri, dar care se duc la prima spalare, si chiar am luat in calcul si vopsit constant. Insa toate aceste optiuni pareau ori prea daunatoare ori prea obositoare.
Cand eram pe cale sa renunt si simteam ca nicio optiune nu este compatibila cu mine, am dat peste produsele de la “Sereni Capelli” www.serenicapelli.ro . Desigur, nu vreau sa spun numai lucruri negative despre celelalte produse si leacuri, insa aceste produse mi-au captat atentia. Mai ales ca in informarea despre acest brand, am observat ca este provenit din Italia si ca este distribuit international, dar acesta chiar are mii de recenzii pozitive si o mare de informatii.
Dupa toate acestea, m-a convins total sa le incerc. Si ce-i drept, nu as fi scris despre acest brand, insa mi-a schimbat viata intr-un mod aproape miraculos. Am observat ca acest brand este vandut de multe firme, insa am ales sa cumpar direct de la importator, de pe www.serenicapelli.ro. Insa fiecare cu alegerea lui, puteti cumpara de absolut oriunde, chiar si din afara tarii.
Revenind la partea pe care probabil cu totii o asteptati. Am primit produsele de la Sereni Capelli si am citit ca dupa minim 2 saptamani voi incepe sa observ rezultate, asa ca am inceput sa le folosesc.
In numai cateva saptamani, am observat ca firele albe parca ieseau direct vopsite, nu am mai observat aparitia nicunui fir alb.
S-a simtit fix ca si o magie, nu credeam ca se pot obtine rezultate atat de drastice. Ceea ce a fost cu adevarat uimitor, a fost faptul ca nu numai ca am obtinut din nou o culoare vibranta ca in tinerete, insa parul meu s-a imbunatatit din toate punctele de vedere. Nu a mai trebuit sa imi fac griji nici macar o data pentru matreata. Folosind produsele zilnic, am observat de asemenea si ca parul meu s-a indesit vizibil, nu mai imi cadea parul si a primit un luciu demn de filme.
Toate aceste beneficii au fost doar un “bonus” pe langa problema principala la care cautam rezolvare. Nu am realizat decat dupa toate imbunatatiriile cate lucuri sunt importante pentru a avea un par cu adevarat frumos.
Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat spiritul, am putut din nou sa am aceeasi energie, sa comunic cu persoanele fara sa se uite confuz la mine, chiar am simtit ca mi-am recapatat increderea dublu decat inainte.
Nu credeam ca o problema atat de mica, poate face o diferenta atat de mare. Aceasta schimbare m-a ajutat sa ma imbunatatesc pe toate planurile, in cele mai bune moduri.
Am decis sa scriu acest articol, pentru a oferi sprijinul si siguranta ca oricine isi poate recapata increderea si fericirea. Este bine sa realizati chiar si problemele mici, deoarece schimbarea lor va poate aduce un plus mult mai mare. Nu va lasati coplesiti si nu imbratisati aceste probleme, doar pentru ca este un fenomen “natural”, le puteti schimba! Nu trebuie sa va simtiti nefericiti si inconfortabili in propria piele, doar pentru ca nu credeti ca exista o rezolvare si societatea va induce ca sunt lucruri normale.
Faceti tot ce puteti sampon pentru revenirea culorii parului a va privi in oglinda si sa iubiti ceea ce vedeti.
Pages : 1