Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
ce culoare de vopsea acopera bine firele albe Sereni Capelli
De ce suntem neinteresanti pentru cei din jur?
Am decis sa scriu articolul de mai jos prin a povestii o intamplare persoana, pentru a dovedii cititorilor ca niciodata nu este prea tarziu pentru ce te face fericit si nu trebuie sa renunti la spiritul tau tanar.
Totul a inceput cand am implinit varsta de 30 de ani, insa ceva bizar s-a intamplat, ce mi-a schimbat cursul vietii. Lumea a inceput sa aiba o atitudine de parca ceva e stricat la mine, simteam cum toata lumea se uita nedumerita la mine.
Incepusem sa ma simt ca un fenomen nemaintalnit si nu ma mai simteam confortabil sa vorbesc cu nimeni sau sa ies, asa cum faceam in general.
Tot cursul vietii mele incepuse sa se schimbe, am cazut intr-o stare din care nu credeam ca o sa mai ies. Aceasta mi-a schimbat si situatia din familie, facandu-ma sa devin o persoana mult mai rece si mai rigida, deoarece nu mai aveam o atitudine poztivia fata de mine.
Totul pana intr-o zi cand am facut schimbaarea ce mi-a dat o noua sansa la viata, sa recapat tot ceea ce am pierdut.
Niciodata nu am facut o alegere mai buna decat acum, singurul aspect negativ este ca nu am facut-o mai devreme.
Acum totul era din nou ca inainte, dandu-mi un extaz special fata de modul in care vedeam lumea.
Cum am reusit sa fac aceasta schimbare?
Ei bine am inceput prin constientizarea problemei si acceptarea ei. Ei bine parul meu se grizonase, nu mai aratam la fel. Parea ca batranetea mi-a captat sufletul tanar si spiritul pozitiv si energetic.
Am inceput sa ma documentez pentru a schimba acest aspect, nu mai rezistam asa.
Evident ca, vazand care imi sunt optiunile, adica leacuri babesti, de la care imi era frica ca solutia acestora era, de fapt, sa imi cada tot parul ca sa nu il mai vad pe cel alb, sau diferite interventii dubioase, la care nu aveam de gand sa ma aventurez.
Chiar inainte sa abandonez “misiunea” am dat de minunea care mi-a schimbat viata si singurul motiv pentru care am scris acest articol. Cum am reusit sa fac aceasta schimbare?
Ei bine am inceput prin constientizarea problemei si acceptarea ei. Ei bine parul meu se grizonase, nu mai aratam la fel. Parea ca batranetea mi-a captat sufletul tanar si spiritul pozitiv si energetic.
Atentia mi s-a oprit pe niste produse de la Sereni Capelii www.serenicapelli.ro , prin simplul fapt ca numele imi suna cunoscut. Atunci am realizat ca este un brand foarte cunoscut, de care am mai auzit la TV."
Am dedicat ore in sir in informarea despre acest brand, iar din toate informatiile si sutele de recenzii pozitive, am inteles faptul ca acesta este produsul perfect pentru mine. Nu contine absolut nimic ce mi-ar putea face mai mult rau decat bine, este un brand italienesc, iar eu am ales sa il cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiindca, cum am spus, nu primesc niciun beneficiu “promovand”, puteti cumpara si de la celelalte firme care vand aceste produse, chiar si in afara lumii.
Fiind un brand atat de mare, este recunoscut global si vandut peste totul in jurul lumii.
Asa ca, partea mult asteptata, ce s-a intamplat?
Ei bine, am primit produsele si am inceput sa le folosesc, le-am folosit cu entuziasm primele 2 saptamani, insa abia dupa acest timp am inceput sa observ rezultatele pe care nici nu am putut sa le accept initial. Nu mi-a venit sa cred cand m-am uitat in oglinda si am observat ca mi-am recapatat parul.
Nu mi-a mai crescut nici macar un fir de par alb sau grizonat si mi-am recapatat luciul ce mi-a adus numeroasele complimente de-a lungul vietii.
Simteam ca mi-am regasit persoana din nou, ma simteam mai bine chiar decat inainte sa innalbesc. Si asta nu doar datorita culorii, ci si celorlalte beneficii ce au venit odata cu folosirea produselor de la Sereni Capelli zilnic.
Am realizat ca nu doar culoare mi se schimbase odata cu inaintarea in varsta, ci si cantitatea fiole impotriva caderii parului. Daca in urma cu cateva luni aveam goluri si imi cadeau sute de fire de par pe luna, acum aveam parul mai des ca niciodata, si abia daca imi mai cad 4 fire pe luna.
Matreata nu a mai intrat nici pana in ziua de azi in discutie, a disparut complet, odata cu dermatita, care despre cum se stie, este foarte complex sa scapi de ea.
Insa toate aceste “magii” au fost doar un bonus adus de folosirea zilnica a produselor, care mi s-au parut si foarte practice, deoarece totul era minimizat la doar cateva produse, ce faceau toate aceste lucruri posibile.
Dupa aceasta perioada, toata lumea a inceput sa vada schimbarea, nu numai ca apropiatii ma intrebau ce am facut de parul meu arata atat de bine, ba chiar si necunoscutii ma orpeau si ma intrebau, altii chiar m-au confundat cu o persoana cu 15 ani mai tanara.
Am observat rezultate socante, imbunatatindu-mi si viata sociala, dar si cea legata de mine. Insfarsit puteam sa fac toate activitatiile ce imi plac fara sa imi fac griji.
Nu va fie frica sa va schimbati in ceea ce va place:) Am scris acest articol pentru a dovedi ca nu trebuie sa ascultam opinia societatii in privinta cu ce facem noi cu corpul nostru, insa sa facem ceea ce ne va face pe noi sa ne simtim cat mai bine. Sper ca am redat speranta si increderea celor ce citesc, si ca am fost un umar de ajutor.
Pages : 1