Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
sampon dercos anticadere Sereni Capelli
Eram cat pe ce sa cad prada batranetii, dar am invins-o.
Am sa scriu acest articol pentru a ajuta cititorii sa isi recastige increderea in sine. Niciodata nu e prea tarziu sa te simti bine in corpul tau si sa iubesti ceea ce vezi in oglinda.
In urma omule cu par carunt 7 luni am observat aparitia primelor fire de par alb. Initial nu am vrut sa accept, deoarece nu intaitasem atat de mult in varsta incat sa am deja par alb.
Intotdeauna am fost o persoana muncitoare si cooperativa, toti colegii si toata lumea apreciindu-ma. Insa odata cu aparitia acestor fire si sectiuni albe,simteam cum toata lumea se uita ciudat la mine.
Mi se parea ca eram o persoana privita in acelasi mod ca de obicei, toata lumea ma trata de parca aveam o problema. Zi de zi primeam doar intrebari drept “De ce ai par alb deja?!”, “Ai patit ceva? Esti ok?”.
Deja nu ma mai simteam confortabil in pielea mea si parca ceva era gresit cu mine. Nu credeam ca voi mai fi aceeasi persoana vreodata. Am inceput sa ma ingrijorez si eu in legatura cu aparitia acestor fire, mi-a afectat toata viata. Mi-am pierdut buna-dispozitie si increderea de sine.
Am decis ca este momentul sa apelez la ajutor si sa fac o schimbare. Mai intai am vrut sa imi fac clar de ce s-a intamplat acest lucru. Mi-a fost adus la cunostiinta faptul ca parul alb nu apare doar datorita batranetii, ci exista multi factori externi ce pot cauza declansarea. In cazul meu este stresul. Din cauza stresului m-am ales cu par alb, prematur.
Am hotarat sa fac o schimbare, dar sa ma asigur ca nu ma va afecta intr-un mod negativ si sa imi aduca doar beneficii.
Asa am inceput sa ma documentez pentru a alege cea mai sigura metoda. Cand eram pe cale sa renunt la idee, atentia mi-a cazut atentia pe un brandul Sereni Capelli www.serenicapelli.ro, de care am mai auzit si am mai vazut la TV.
Nu o sa mint, m-am informat foarte mult inainte sa ma convinga sa le incerc. M-am convins insa din toate recenziile pozitive, si informatiile despre acest brand. Mai ales stiind ca este atat de cunoscut.
Asa dar, cum spuneam, am cumparat aceste produse si am inceput sa le folosesc imediat cum le-am primit.
Le-am folosit timp de 2 saptamani, fara oferind prea multa atentie sa caut rezultatele. Intr-o dimineata m-am trezit, m-am dus la baie, iar cand m-am uitat in oglinda.. m-am speriat, si nu glumesc, insa nu speriat intr-un mod rau, m-am speriat in cel mai placut mod.
Nu mai aveam fire albe sau grizonate, nu a mai aparut nici macar unul pana in ziua de azi, parul imi stralucea chiar ca in reclame.
Iar pe langa solutia problemei mele principale, am observat si multele “bonusuri” oferite pe langa. Parul meu era acum mai des ca la 20 de ani, cu cea mai vibranta culoare, matreata.. nu mai era nici macar urma de ea, iar dermatita a disparut fara probleme. Parca s-a intmplat un soi de magie sau ceva, nu imi venea sa cred ochilor.
Dupa un interval scurt in care am folosit produsele de la Sereni Capelli zinic, am inceput sa fiu din nou in centrul atentieI. Eram din nou persoana preferata de toti in toate situatiile.
Nu ma mai simteam ca o a 3 a optiune, iar toata lumea imi aprecia si punea intreabri referitoare la schimbarea efectuata.
Sper ca am reusit sa ofer sprijin si incredere celor ce se afla intr-o situatie in care s-au pierdut pe sine si din care nu mai vad o rezolvare.
Incercati sa va simtiti cat mai bine in pielea proprie, deoarece voi sunteti cei care traiesti in fiecare secunda alaturi de voi, iar daca voi nu sunteti multumiti cu voi, veti atrage acelasi tip de energie.
Pages : 1