#1 13-12-2022 06:41

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

Im glad I now registered

fiole tratament pentru par Sereni Capelli


Cand credeam ca viata mea s-a incheiat, a aparut un miracol neasteptat.In urmatorul articol imi doresc sa exprim schimbarea ce mi-a recapatat viata. Vreau sa dovedesc cum o “problema” considerata ireversibila, mi-a afectat viata, dar si cum a salvat-o.


In urma cu 7 luni am observat aparitia primelor fire de par alb. Initial nu am vrut sa accept, deoarece nu intaitasem atat de mult in varsta incat sa am deja par alb.
Intotdeauna am fost o persoana muncitoare si cooperativa, toti colegii si toata lumea apreciindu-ma. Insa odata cu aparitia acestor fire si sectiuni albe,simteam cum toata lumea se uita ciudat la mine.
Mi se parea ca eram o persoana privita in acelasi mod ca de obicei, toata lumea ma trata de parca aveam o problema. Zi de zi primeam doar intrebari drept “De ce ai par alb deja?!”, “Ai patit ceva? Esti ok?”.
Deja nu ma mai simteam confortabil in pielea mea si parca ceva era gresit cu mine. Nu credeam ca voi mai fi aceeasi persoana vreodata. Am inceput sa ma ingrijorez si eu in legatura cu aparitia acestor fire, mi-a afectat toata viata. Mi-am pierdut buna-dispozitie si increderea de sine.

Am decis ca este momentul sa apelez la ajutor si sa fac o schimbare. Mai intai am vrut sa imi fac clar de ce s-a intamplat acest lucru. Mi-a fost adus la cunostiinta faptul ca parul alb nu apare doar datorita batranetii, ci exista multi factori externi ce pot cauza declansarea. In cazul meu este stresul. Din cauza stresului m-am ales cu par alb, prematur.


Am hotarat sa incep cu o schimbare majora, sa imi recapat culoare parului inapoi. Asa ca am inceput sa ma documentez, si nu o sa ma opresc prea mult la explicarea “leacurilor” si interventiilor nenaturale si daunatoare. Nu sunt aici sa judec persoanele ce aleg aceasta cale, insa eu am vrut sa gasesc ceva in care sa pot sa ma incred si sa stiu ca doar imi va face mai bine.
M-am oprit la niste produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro si cum am spus mai sus, nu vreau sa stau prea mult explicand ceva ce nu mi-ar fi captat atentia si nu mi-ar fi schimbat toata viata.
M-am documentat ore in sir despre acest brand, avand un belsug de informatii si recenzii pozitive. Am analizat ingredientele, sa ma asigur ca nu contin iod sau chiar plumb (care este interzis in UE), dar unele produse inca il folosesc, nu stiu cum sincer.


Desigur, m-am convins sa imi pun increderea in aceste produse abia dupa ce am citit miile de informatii si dupa ce am ovservat ca este un brand foarte cunoscut in lume. La baza fiind Italian, insa vandut peste tot.


Revin la povestea mea. Am cumparat aceste produse de la Sereni Capelli si am inceput sa le folosesc.
Primele doua saptamani au fost cum au fost, pana si-a facut produsul efectul.

Am scapat de parul alb in cateva saptamani si pana azi nu mi-a mai crescut niciun fir de par alb sau gri.
Parul meu este acum foarte bine colorat si are un luciu superb, ca in reclame smile
Stiu ca este normal sa iti cada cateva sute de fire de par pe zi, insa de cand folosesc produsele astea, nu stiu daca imi mai cad cateva sute de fire de par pe luna smile Nu sesizasem inainte cat par imi cade, insa am sesizat acum ca nu imi mai cade. La baie, nu mai am niciun fir de par in cada.
Unde ramasesem cu foarte putin par pana in urma cu 6 luni si aveam deja goluri pe aici pe colo, acum acele goluri s-au umplut la loc si am de vreo 3 ori mai mult par decat inainte.
Daca matreata era o rutina, si nu o mai bagam in seama, hena pentru par ca am crezut ca nu scap niciodata de dermatita, ei bine, nu am mai vazut matreata pe mine sau in par, de mai bine de 5 luni.
Si da, toate acestea au fost ca efecte “bonus” ale produselor de la Sereni Capelli. Eu am cautat sa rezolv o singura problema si din fericire le-am rezolvat pe toate, ne mai fiind necesare si alte produse.


Am inceput sa primesc complimente de oriunde, iar parul meu era admirat de lumea din jur, era clar ca toata lumea observa schimbarea. Mi-as dori sa pot spune sa nu luati in seama societatea si invatati sa fiti confortabili si sa va iubiti asa cum sunteti, insa dupa ultimele saptamani de folosire a produselor, am avut parte de cea mai mare schimbare. M-a imbunatatit din toate punctele de vedere si as recomanda oricui sa faca aceasta schimbare. Felul in care aratati si cum va simtiti influenteaza si pe cei din jur si felul in care priviti lumea.

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums