#1 13-12-2022 04:55

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

I am the new girl

sampon cu aminexil pentru caderea parului femei Sereni Capelli


Dupa 14 ani pe acelasi post, am primit o promovare dintr-un motiv banal.



Niciodata nu m-am gandit ca o intamplare “minora” imi va schimba viata intr-un mod atat de drastic. Tinta mea prin acest articol este de a reda increderea celor care intampina aceasta problema, deoarece este o problema mai comuna si mai normala decat credeam.


Niciodata nu am vazut batranetea ca pe ceva negativ. Nu am simtit inaintarea in varsta ca fiind ceva ce ma va restrictiona de la anumite obiceiuri si imi va schimba propriul stil de viata.
Intotdeauna am fost o persoana plina de viata, iar stilul meu de viata a ramas acelasi ca la 20 de ani. Insa, cu timpul, am observat ca cei din jur nu ma mai privesc la fel, nu mai primeam aceeasi atentie, deoarece O persoana inaintata in varsta nu mai trebuie deranjata.
Aceasta realizare si acest comportament provenit de la cei din jur, m-a facut sa ma privesc chiar si eu diferit. Am lasat aceste observatii sa ma scufunde, ma simteam ca intr-o capcana a batranetii. In fiecare zi ma trezeam si ma simteam de parca sufletul meu este captiv intr-un alt corp.
Am reflectat acest comportament si l-am lasat sa imi afecteze chiar si viata de familie si prieteniile, deja chiar devenisem in adevaratul sens al cuvantului, alta persoana.

Insa, dupa o perioada in care m-am simtit ca o prada a batranetii, am decis ca nu trebuie sa complac in aceasta situatie. Era nevoie sa fac o schimbare!
Si, cu siguranta.. am reusit, am reusit sa ies din acea capcana si sa imi traiesc viata la fel cum o faceam inainte, ba chiar mult mai intens. Acum ma gandeam doar la lucrurile care imi plac si nu stiam ce sa fac mai intai, deoarece cand te simti bine si impacat cu tine, si viata parca trece mai rapid.

Pana am ajuns la aceste rezultate a fost necesara o reflectare asupra mea, si multa documentare, insa m-am determinat. Am inceput prin a apela la specialisti pentru a intelege mai intai “De ce ma simt asa?!”. Ei bine, toata lumea la care am apelat mi-a spus acelasi lucru “Imbatranesti! E normal! Toata lumea are cel putin o perioada asemanatoare cand vede ca ii inalbeste parul si i se schimba fizicul”
Aha! Deci asta era cu adevarat, totul se rezuma la semnele batranetii, parul alb fara stralucirea tineretii.
Nu am vrut sa ma rezum la ideea de “E normal!”. Nu ma mai simteam bine si am vrut sa schimb acest lucru.


Asa ca am inceput sa ma documentez, zile intregi m-am interesat doar despre cum sa imi recapat parul tanar inapoi.
Asa cum probabil si voi ati gasit, sau ati auzit, sute de “leacuri babesti” (de la care eu personal, cred ca telul lor este sa -ti cada tot parul ca sa nu mai vezi firele albe), la tot felul de produse ce contin iod (care nu este nici macar legal in UE) sau plumb.
Simteam ca nimic nu este potrivit si imi era frica sa ma incred in ceva din astea, pentru a nu face mai mult rau decat bine.

Atunci privirea mi-a ramas tintita pe niste produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro. Cu cat dadeam mai mult in jos sa ma interesez despre acest brand, cu atat gaseam si mai mult, si mai multe, si mai multe.. ma rog ati inteles ideea, era plin de informatii de toate felurile: informatii despre produs, despre rezultat, despre efectul asupra parului, despre ingrediente, mii de recenzii, reclame si articole.. si asa mai departe.

Nu as scrie toate astea daca chiar nu mi-ar fi schimbat viata.. si nici nu imi gasesc cuvintele pentru a va demonstra cat de mult mi-a schimbat viata.

Eu am coumparat produsele direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa, din pacate, deoarece nicio firma nu ma plateste sa “promovez”, puteti cumpara de oriunde. Exista numeroase firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.


Ce este drept, am ales acest brand si dupa ce am citit cateva sute de recenzii atat in tara cat si pe site-uri din alte tari si m-am lamurit ca este vorba despre un brand italienesc, ca produsele se fac in Italia si ca se vand pe toata planeta.

Asa ca, partea mult asteptata, ce s-a intamplat?
Ei bine, am primit produsele si am inceput sa le folosesc, le-am folosit cu entuziasm primele 2 saptamani, insa abia dupa acest timp am inceput sa observ rezultatele pe care nici nu am putut sa le accept initial. Nu mi-a venit sa cred cand m-am uitat in oglinda si am observat ca mi-am recapatat parul.
Nu mi-a mai crescut nici macar un fir de par alb sau grizonat si mi-am recapatat luciul ce mi-a adus numeroasele complimente de-a lungul vietii.
Simteam ca mi-am regasit persoana din nou, ma simteam mai bine chiar decat inainte sa innalbesc. Si asta nu doar datorita culorii, ci si celorlalte beneficii ce au venit odata cu folosirea produselor de la Sereni Capelli zilnic.
Am realizat ca nu doar culoare mi se schimbase odata cu inaintarea in varsta, ci si cantitatea parului. Daca in urma cu cateva luni aveam goluri si imi cadeau sute de fire de par pe luna, acum aveam parul mai des ca niciodata, si abia daca imi mai cad 4 fire pe luna.
Matreata nu a mai intrat nici pana in ziua de azi in discutie, a disparut complet, odata cu dermatita, care despre cum se stie, este foarte complex sa scapi de ea.
Insa toate aceste “magii” au fost doar un bonus adus de folosirea zilnica a produselor, care mi s-au parut si foarte practice, deoarece totul era minimizat la doar cateva produse, ce faceau toate aceste lucruri posibile.


Dupa un interval scurt in care am folosit produsele de la Sereni Capelli zinic, am inceput sa fiu din nou in centrul atentieI. Eram din nou persoana preferata de toti in toate situatiile.
Nu ma mai simteam ca o a 3 a optiune, iar toata lumea imi aprecia si punea intreabri referitoare la schimbarea efectuata.
Sper ca am reusit sa ofer sprijin si incredere celor ce se afla intr-o situatie in care s-au pierdut pe sine si din care nu mai vad o rezolvare.
Incercati sa va simtiti cat mai bine in pielea proprie, deoarece voi sunteti cei care traiesti in fiecare secunda alaturi de voi, iar daca voi nu sunteti multumiti cu voi, veti atrage acelasi tip de energie.

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums