#1 12-12-2022 07:16

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

Just want to say Hello.

tratament par Sereni Capelli


Cum am intinerit dupa ce am imbatranit?



Am decis sa scriu articolul de mai jos prin a povestii o intamplare persoana, pentru a dovedii cititorilor ca niciodata nu este prea tarziu pentru ce te face fericit si nu trebuie sa renunti la spiritul tau tanar.


Niciodata nu am vazut batranetea ca pe ceva negativ. Nu am simtit inaintarea in varsta ca fiind ceva ce ma va restrictiona de la anumite obiceiuri si imi va schimba propriul stil de viata.
Intotdeauna am fost o persoana plina de viata, iar stilul meu de viata a ramas acelasi ca la 20 de ani. Insa, cu timpul, am observat ca cei din jur nu ma mai privesc la fel, nu mai primeam aceeasi atentie, deoarece O persoana inaintata in varsta nu mai trebuie deranjata.
Aceasta realizare si acest comportament provenit de la cei din jur, m-a facut sa ma privesc chiar si eu diferit. Am lasat aceste observatii sa ma scufunde, ma simteam ca intr-o capcana a batranetii. In fiecare zi ma trezeam si ma simteam de parca sufletul meu este captiv intr-un alt corp.
Am reflectat acest comportament si l-am lasat sa imi afecteze chiar si viata de familie si prieteniile, deja chiar devenisem in adevaratul sens al cuvantului, alta persoana.

Insa, dupa o perioada in care m-am simtit ca o prada a batranetii, am decis ca nu trebuie sa complac in aceasta situatie. Era nevoie sa fac o schimbare!
Si, cu siguranta.. am reusit, am reusit sa ies din acea capcana si sa imi traiesc viata la fel cum o faceam inainte, ba chiar mult mai intens. Acum ma gandeam doar la lucrurile care imi plac si nu stiam ce sa fac mai intai, deoarece cand te simti bine si impacat cu tine, si viata parca trece mai rapid.

Pana am ajuns la aceste rezultate a fost necesara o reflectare asupra mea, si multa documentare, insa m-am determinat. Am inceput prin a apela la specialisti pentru a intelege mai intai “De ce ma simt asa?!”. Ei bine, toata lumea la care am apelat mi-a spus acelasi lucru “Imbatranesti! E normal! Toata lumea are cel putin o perioada asemanatoare cand vede ca ii inalbeste parul si i se schimba fizicul”
Aha! Deci asta era cu adevarat, totul se rezuma la semnele batranetii, parul alb fara stralucirea tineretii.
Nu am vrut sa ma rezum la ideea de “E normal!”. Nu ma mai simteam bine si am vrut sa schimb acest lucru.


Incepusem sa imi pierd speranta. Deja ma acomodam cu ideea ca asa va fi viata mea de acum, pana cand am primit recomandare spre un brand www.serenicapelli.ro “Sereni Capelli”, am zis ca nu am ce sa pierd, asa ca pentru o ultima data, am oferit o sansa acestui produs.
Am auzit de acest brand chiar si la televizor si din diferite surse, ceea ce mi-a captat atentia.
Eu am comandat direct de la importator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiinda nu primesc nimic pentru a o promova, o puteti cumpara de absolut oriunde, fiind multe firme care vand acest brand, chiar si din afara tarii.


Recunosc, m-am documentat ore in sir despre acest brand, avand un belsug de informatii si recenzii pozitive. Am analizat ingredientele, sa ma asigur ca nu contin iod sau chiar plumb (care este interzis in UE), dar unele produse inca il folosesc, nu stiu cum sincer..


Nu am mai observat nici macar urma de par alb, parca s-a evaporta peste noapte. Nu mi-a mai crescut niciun fir nou de par alb sau gri, parca crestea deja vopsit.
Parul meu s-a reintors in timp, de cand aveam 20 de ani. Acum este din nou colorat intens si cuprins de luciul tineretii:)

Niciodata nu m-am stresat si nu prea am realizat cat de mult par imi cadea, nici nu mi-am dat seama ca aveam zone lipse de par. Insa dupa folosirea constanta a produselor, parul meu s-a indesit si era mult mai puternic, abia daca mai imi cadeau 5 fire pe luna.

Matreata deja facea parte din aspectul parului meu, chiar daca am incercat nenumarate produse de spalare anti matreata, nimic nu parea sa ma scape. Insa acum nu mai este nici macar urma de matreata, nu mai este nevoie sa ma stresez ca voi mai avea parte de matreata in par sau pe mine atunci cand vorbesc cu cineva.

Desigur, toate aceste beneficii si imbunatatiri pe care le-am enumerat, sunt doar “bonusuri” pe langa rezolvarea problemei mele principale.


Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat tineretea pe care aproape am pierdut-o, am inceput sa ma uit din nou in oglinda si sa iubesc ceea ce vad. Mi-am scos ochelarii in ton gri si mi i-am pus pe cei in ton colorat. Nu stiam ca aceasta schimbare va avea un impact atat de mare asupra atator domenii din viata mea. Absolut tot, ce ma asteptam si nu ma asteptam, s-a imbunatatit.

Am simtit nevoia sa scriu acest articol, deoarece in acea perioada de nedumerire stiu ca, personal, as fi dat orice sa il gasesc si sa pot sa ma relatez la cineva in aceeasi situatie. Asa ca, nu va pierdeti speranta, miracolele chiar se intampla:)

Here is my web page - alpecin sampon colorant

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums