Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
loncolor sampon barbati simpliq Sereni Capelli
Cum sa redevii sexy si atragator/atragatoare?
Voi scrie mai jos momentul care mie mi-a schimbat viata, deoarece am realizat ca indiferent de varsta, viata ti se poate schimba constant. Sper sa puteti sa va relatati la mine si va redau si voua increderea pe care o meritati.
Totul a inceput in urma cu 10 luni, cand am implinit varsta de 50 de ani. Cand amprenta batranetii chiar a inceput sa se resimta. Daca pana atunci ma comportam ca la 20 de ani, aveam acelasi spirit si dorinta de entuziasm fata de viata.
Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic impotriva inaintarii in varsta, dar incepusem sa nu ma mai regasesc. Simteam ca mi-am pierdut “pata de culoare”, nu mai emanam aceeais energie.
Toti cei din jur pareau sa aiba aceeasi parere ca si mine. Incepusera sa ma marginalizeze, parerea mea sa nu mai fie relevanta, si mereu,ca prima optiune, erau apelati cei mai tiner, chiar daca eu aveam aceeasi experienta ca de obicei si aceleasi abilitati.
Toata lumea ma trata ca pe o persoana batrana, cu grija, cu rabdare si fara interes.
Nu ma mai simteam deloc in regula in corpul meu si incepuse sa se regaseasca si in activitatile mele de zi cu zi. Nu mai aveam aceleasi rezultate si toate relatiile sociale au didsparut.
Simteam ca s-a dus totul si nu le voi mai recapata.
Pana cand am facut decizia de care am spus ca o voi relata. Decizia care mi-a schimbat viata si care mi-a redat starea de spirit si speranta ca “mai e tinerete dupa batranete”:)
Acum insfarsit vedeam din nou luminita de la capatul tunelului.. ce sa mai, eram direct in lumina. Sclipeam si fizic, dar si din punct de vedere moral.
Pentru a ajunge in acest punct, a trebuit sa aflu cum imi recapat sufletul inapoi.
Am inceput sa intreb in jur, sa aflu ce este in neinregula cu mine, ce s-a schimbat atat de drastic la mine, pentru ca eu eram aceeasi persoana. Intial am respins total ideea si mi s -a parut o aberatie totala, insa am inceput sa aud de la toti cei pe care i-am intrebat “Ai imbatranit! Ai parul alb in cap!”. Cum adica sa fie parul un motiv pentru care sa fiu o persoana batrana?! Tot auzind in jurul meu de-a lungul vietii “Imbratiseaza batranetea! Face parte din procesul natural.”, am inceput si eu sa cred asta.
Insa dupa o perioada de reflectare, am reusit sa ma smulg din aceasta “hipnoza” si sa nu ma mai complac situatiilor neplacute. Am decis sa imi recapat parul tanar pentru a ma recapata pe mine.
Am hotarat sa incep cu o schimbare majora, sa imi recapat culoare parului inapoi. Asa ca am inceput sa ma documentez, si nu o sa ma opresc prea mult la explicarea “leacurilor” si interventiilor nenaturale si daunatoare. Nu sunt aici sa judec persoanele ce aleg aceasta cale, insa eu am vrut sa gasesc ceva in care sa pot sa ma incred si sa stiu ca doar imi va face mai bine.
M-am oprit la niste produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro si cum am spus mai sus, nu vreau sa stau prea mult explicand ceva ce nu mi-ar fi captat atentia si nu mi-ar fi schimbat toata viata.
M-am documentat ore in sir despre acest brand, avand un belsug de informatii si recenzii pozitive. Am analizat ingredientele, sa ma asigur ca nu contin iod sau chiar plumb (care este interzis in UE), dar unele produse inca il folosesc, nu stiu cum sincer.
Recunosc, m-am documentat ore in sir despre acest brand, avand un belsug de informatii si recenzii pozitive. Am analizat ingredientele, sa ma asigur ca nu contin iod sau chiar plumb (care este interzis in UE), dar unele produse inca il folosesc, nu stiu cum sincer..
Am inceput sa folosesc produsele. Primele 2 saptamani fiind cum au fost, dupa care, imediat dupa primele 2 saptamani de folosire zilnica a produselor de la Sereni Capelli, am observat cea mai mare schimbare.
Nu mi-a mai crescut nici macar un fir de par alb sau grizonat nici macar pana in ziua de azi.
Am un par scos din reclamele pe care le vedeam pana acum .
Pe langa rezolvarea acestei probleme, am observat multe alte beneficii precum: rezolvarea permanenta a problemei cu matreata sau dermatita.
Nu mi-am mai facut griji niciodata ca voi avea matreata in par sau pe mine.
Dupa aceasta perioada, toata lumea a inceput sa vada schimbarea, nu numai ca apropiatii ma intrebau ce am facut de parul meu arata atat de bine, ba chiar si necunoscutii ma orpeau si ma intrebau, altii chiar m-au confundat cu o persoana cu 15 ani mai tanara.
Am observat rezultate socante, imbunatatindu-mi si viata sociala, dar si cea legata de mine. Insfarsit puteam sa fac toate activitatiile ce imi plac fara sa imi fac griji.
Nu va fie frica sa va schimbati in ceea ce va place:) Am scris acest articol pentru a dovedi ca nu trebuie sa ascultam opinia societatii in privinta cu ce facem noi cu corpul nostru, insa sa facem ceea ce ne va face pe noi sa ne simtim cat mai bine. Sper ca am redat speranta si increderea celor ce citesc, si ca am fost un umar de ajutor.
Pages : 1