#1 10-12-2022 02:48

AdrienneFi
Site Web

Just wanted to say Hi!

sampon cu cofeina pentru cresterea parului Sereni Capelli

Am facut o schimbare, iar colegii nu m-au mai recunoscut.

Voi scrie acest articol pentru a ii ajuta pe toti cititorii, deoarece eu personal mi-as fi dorit sa aud aceste lucruri si sfaturi cand m-am aflat in aceasta situatie. Asa ca imi doresc sa ofer cititorilor toate cunostiintele pe care eu le-am acumulat in acest proces.

Intotdeauna am fost o persoana foarte comunicativa si prietenoasa. Mereu, oriunde ma duceam, imi faceam niste legaturi si eram centrul atentiei.
Toate acestea pana am observat ca totul se schimba. Nu mai eram persoana bagata in seama, trebuia sa ma straduiesc sa mai vorbeasca cineva cu mine. Atunci am simtit cum amprenta batranetii se revarsa asupra mea.
Stiam cumva ca se va intampla si acest lucru, insa cand chiar am inceput sa simt respingerea societatii in timp real, a fost o realizare mult mai profunda decat cand doar ma gandeam la ea.
Oamenii din jur nu mai erau asa incantati sa vina la mine, sa ne cunoastem. Nu mai ofeream aceeasi stare de spirit. Ma uitam la ceilalti tineri, in locul carora am fost si eu, cum se distreaza impreuna si entuzasmul din ochii feicaruia cand vorbesc unul cu altul. Entuziasm pe care eu nu il mai primeam.
Eram, intr-adevar intr-o stare de soc, o criza de personalitate as putea spune. Nu mai stiam cum sa ma comport si cum sa abordez anumite situatii. Eram cu adevarat intr-o confuzie. Pana cand am facut alegerea vietii mele care mi-a redat atractia si beneficiile pe care le aveam si in tinerete.

Dupa o perioada petrecuta in aceasta “criza” am ales sa ma schimb, nu asa eram eu, nu ma reprezinta. Am inceput sa ma intreb ce aveam atunci si nu mai am acum. Tot ce ma gandeam nu facea sens, aveam aceleasi atributii, acelasi comportament si chiar aceeasi stare de spirit, chiar daca inaintasem in varsta.
Atunci am ajuns la concluzia “Ceva fizic s-a schimbat la mine”.Incepusem sa ma uit in oglinda si sa nu imi placa ceea ce vad. Atunci realizarea vietii mele s-a adeverit, aveam parul alb in cap!

Asa ca am inceput sa ma documentez, zile intregi m-am interesat doar despre cum sa imi recapat parul tanar inapoi.
Asa cum probabil si voi ati gasit, sau ati auzit, sute de “leacuri babesti” (de la care eu personal, cred ca telul lor este sa -ti cada tot parul ca sa nu mai vezi firele albe), la tot felul de produse ce contin iod (care nu este nici macar legal in UE) sau plumb.
Simteam ca nimic nu este potrivit si imi era frica sa ma incred in ceva din astea, pentru a nu face mai mult rau decat bine.

Atunci privirea mi-a ramas tintita pe niste produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro. Cu cat dadeam mai mult in jos sa ma interesez despre acest brand, cu atat gaseam si mai mult, si mai multe, si mai multe.. ma rog ati inteles ideea, era plin de informatii de toate felurile: informatii despre produs, despre rezultat, despre efectul asupra parului, despre ingrediente, mii de recenzii, reclame si articole.. si asa mai departe.

Nu as scrie toate astea daca chiar nu mi-ar fi schimbat viata.. si nici nu imi gasesc cuvintele pentru a va demonstra cat de mult mi-a schimbat viata.

Eu am coumparat produsele direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa, din pacate, deoarece nicio firma nu ma plateste sa “promovez”, puteti cumpara de oriunde. Exista numeroase firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.

Dupa toate cautarile si sutele de articole si recenzii citite despre acest brand, mi-am oferit toata increderea, deoarece in legatura cu aceste produse, stiam concret ce contin si cum functioneaza, asa ca nu aveam cum sa fac mai mult rau decat bine. Asa ca le-am incercat si nu pot sa zic decat ca mi-a schimbat viata.

Imediat cum au ajuns am inceput sa le folosesc, sincer, stiam din toate informatiile ca nu are ce sa fie rau, insa nu am vrut sa imi pun toata speranta in asta, dar ce a urmat m-a lasat intr-o stare de soc si “refuz”.
In numai 2 saptamani, nu am observat cresterea niciunui fir de vopsire par alb natural alb sau grizonat, parul meu era mai des ca niciodata si cu un luciu uimitor.
Nu am mai avut nicio problema de niciun fel cu parul, am cel mai perfect par:)
Fara urme de matreata, dermatita sau caderea a sute de fire de par pe luna. Iar toate aceste beneficii venind doar ca si un plus pentru folosirea zilnica a produselor de la Sereni Capelli.

Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat tineretea pe care aproape am pierdut-o, am inceput sa ma uit din nou in oglinda si sa iubesc ceea ce vad. Mi-am scos ochelarii in ton gri si mi i-am pus pe cei in ton colorat. Nu stiam ca aceasta schimbare va avea un impact atat de mare asupra atator domenii din viata mea. Absolut tot, ce ma asteptam si nu ma asteptam, s-a imbunatatit.

Am simtit nevoia sa scriu acest articol, deoarece in acea perioada de nedumerire stiu ca, personal, as fi dat orice sa il gasesc si sa pot sa ma relatez la cineva in aceeasi situatie. Asa ca, nu va pierdeti speranta, miracolele chiar se intampla:)

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums