Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
regivero emag Sereni Capelli
Uciderea spiritului.
Sper ca ceea ce voi scrie mai jos sa fie un mare ajutor pentru toti cei care citesc articol si sa redea speranta catre o viata fericita.
Mereu am fost o persoana ingrijita si am pus importanta pe imaginea pe care o afisez celor din jur, iar cu totii erau obisnuiti cu asta. Mereu am fost prima persoana apelata in matiere de sfaturi de ingrijire si vestimentatie. Dar totul s-a oprit pana cand am inceput sa primesc primele semne ale batranetii.
Nu vreau sa ma intelegeti gresit, nu am o problema cu inaintarea in varsta, insa nu ma simt confortabil, si am vrut in continuare sa fiu aceeasi persoana. Pe langa acest aspect, am inceput sa observ si aparitia dermatitei impreuna cu matreata. Simteam ca nu mai am scapare, aceasta persoana nu mai eram eu, daca lumea inainte se uita la mine cu admiratie, acum parca se uita cu “dezgust” si parca ar face orice sa ma evite. Nu mai suportam sa traiesc asa, ma trezeam zi de zi si uram ceea ce vedeam in oglinda. Aceste lucruri s-au reflectat si in relatia mea cu familia si prietenii, simteam ca nimeni nu ma mai doreste.
Insa, mi-am adunat toata puterea si am facut tot ce am putut pana am gasit rezolvarea care mi-a salvat viata. Fara sa-mi dau seama, eram din nou persoana ingrijita si apelata de toti din jur pentru sfaturi si admirata peste tot unde mergeau. Iar odata cu aceasta revenire, am inceput sa profit cat mai mult de ea si sa nu mai pierd nici macar o secunda din oportunitati.
Aceasta schimbare a inceput prin documentarea mea si intrebarile “Cum fac sa scap de asta?”, “Ce pot sa fac sa imi imbunatatesc parul?!”. Nu mai aveam rabdare sa traiesc asa, asa ca mi-am ocupat ore in sir doar documentandu-ma despre acest subiect.
Atunci am hotarat sa schimb acest “blestem” cu care societatea mi-a spus sa ma impac. Dar de ce sa ma impac cu ceva ce nu ma face sa ma simt bine, doar mult mai rau?!
Mi-am inceput cautarile prin diferite bloguri despre “leacuri babesti” si alte minunatii. Nimic nu mi-a acordat incredere si atractie.
Atunci am dat peste produsele de la www.serenicapelli.ro Sereni Capelli, care mi-au oferit tot ce nu gaseam si tot ce lipsea. Am citit despre acest brand, si am realizat ca este un brand foarte mare, ce pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a iti oferi confort si tot ce ai nevoie pentru a face cea mai buna schimbare din viata ta.
Nu as mai scrie daca nu mi-ar fi schimbat viata. Pot spune fara indoiala ca folosirea acestor produse a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o. Eu am ales sa cumpar direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa puteti cumpara de oriunde, fiind multe firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.
Brandul isi are originea din Italia, insa este peste tot in jurul globului.
Citind numeroasele informatii puse la dispozitie si sutele de recenzii pozitive, mi-am zis ca nu am cum sa nu incerc si eu. (Buna alegere)
Am comandat direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa cum nu ma plateste nimeni sa promovez, puteti lua de oriunde, fiind multe firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.
Ajungand la partea mult asteptata, “Cum a mers?”
Nu pot sa spun decat ca mi-au ajuns produsele si am inceput imediat sa le folosesc, iar dupa numai 2 saptamani, parul meu nu a mai primit nici macar un fir de par alb sau grizonat, parca cresteau deja crescute si de 10 ori mai bune decat inainte.
Am un par extras din filme si reclame si toti actorii combinati, am un par perfect:)
Pe langa ca produsele mi-au salvat parul de la batranete, mi-au adus si multe alte beneficii gratis, nu am mai avut probleme niciodata cu matreata, iar de dermatita nici nu mai zic.
Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat spiritul, am putut din nou sa am aceeasi energie, sa comunic cu persoanele fara sa se uite confuz la mine, chiar am simtit ca mi-am recapatat increderea dublu decat inainte.
Nu credeam ca o problema atat de mica, poate face o diferenta atat de mare. Aceasta schimbare m-a ajutat sa ma imbunatatesc pe toate planurile, in cele mai bune moduri.
Am decis sa scriu acest articol, pentru a oferi sprijinul si siguranta ca oricine isi poate recapata increderea si fericirea. Este bine sa realizati chiar si problemele mici, deoarece schimbarea lor va poate aduce un plus mult mai mare. Nu va lasati coplesiti si nu imbratisati aceste probleme, doar pentru ca este un fenomen “natural”, le puteti schimba! Nu trebuie sa va simtiti nefericiti si inconfortabili in propria piele, doar pentru ca nu credeti ca exista o rezolvare si societatea va induce ca sunt lucruri normale.
Faceti tot ce puteti pentru a va privi in oglinda si sa iubiti ceea ce vedeti.
Check out my webpage: sampon simplic antiincaruntire
Pages : 1