Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
scalp iritat si caderea parului Sereni Capelli
Cum am reusit sa revin la viata.
Am scris articolul de mai jos cu speranta ca voi ajuta oamenii aflati in situatii similare sa isi recapete si ei drreptul la viata. M-am decis sa relatez aceasta experienta, deoarece si eu mi-as fi dorit sa fi stiut aceste informatii la timpul meu.
In urma cu 6 luni, cel mai frumos lucru din viata mea s-a intamplat, am nascut. Insa am simtit urmarile.. ceea ce mi-a incetinit extazul fata de minunea tocmai intamplata.
Am observat cum imi perdeam sectiuni intregi de par, simteam ca in putin timp voi ramane fara deloc. Cu tot entuziasmul si iubirea pe care o acordam nou-venitului, nu ma mai simteam deloc in pielea mea. Nu mai eram deloc persoana de dinainte si simteam ca acest aspect imi influenteaza prea mult si viata de nou-parinte. Nu mai era nimic cum ma asteptam sa fie.
Pana cand am decis sa schimb aceasta stare si acest aspect, iar viata mea parca a devenit alta, mult mai buna. Aveam din nou iubire fata de ceea ce ma inconjura si ma simteam mai bine ca niciodata.
Deja incepusem sa resimt aceasta problema si in relatie cu familia si restul societatii. Simteam cum toata lumea se uita ciudat la mine si nu voiam sa ramana asa.
Incepusem sa imi pierd speranta. Deja ma acomodam cu ideea ca asa va fi viata mea de acum, pana cand am primit recomandare spre un brand www.serenicapelli.ro “Sereni Capelli”, am zis ca nu am ce sa pierd, asa ca pentru o ultima data, am oferit o sansa acestui produs.
Am auzit de acest brand chiar si la televizor si din diferite surse, ceea ce mi-a captat atentia.
Eu am comandat direct de la importator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiinda nu primesc nimic pentru a o promova, o puteti cumpara de absolut oriunde, fiind multe firme care vand acest brand, chiar si din afara tarii.
Desigur, informandu-ma atat de mult, m-am convins sa le incerc. Fiind un brand atat de mare, de care am auzit si la TV, am ales sa cumpar. Insa eu am luat direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, insa numeroase firme vand acest brand, fiind un brand cunoscut in toata lumea. La baza, brandul este provenit din Italia, dar expediat in toata lumea.
Imediat cum le-am primit, am inceput sa le folosesc. Le-am tot folosit timp de 2 saptamani, cand am realizat ca, parca peste noapte, matreata a disparut complet. Insfarsit puteam sa imi trec din nou mana prin par si sa nu ma tem ca se va produce o “avalansa”, insa odata cu rezolvarea acestei problema majore din viata mea, am realizat ca aceste produse de la Sereni Capelli, mi-au adus si multe alte beneficii.
Dupa utilizarea produselor pe o perioada de cateva saptamani, am realizat ca parul meu arata chiar mult mai bine decat inainte, acum aveam parul mult mai des, cu un luciu parca din reclame si de asemenea, dermatita de care credeam ca nu exista scapare, s-a redus. Nu am mai experimentat caderea parului, nu mai imi faceam griji ca o sa imi pierd parul la dus, chiar daca credeam ca este un fenomen normal sa cada cateva sute de fire de par pe luna, acum cu greu daca am mai pierdut 10 fire.
Dupa realizarea tuturor bonusurilor, de care nici nu ma gandeam ca am nevoie, m-am gandit de ce nu am folosit acceste produse de mai mult timp, sa am aceasta incredere pe care o am acum, de mult mai mult timp.
Nu a mai fost nevoie sa aplic cate 10 produse, sa imi incarc parul si sa imi distrug scalpul, am putut sa ma rezum doar la aceste produse de la Sereni Capelli.
Dupa toate aceste saptamani de utilizare a produselor, ma simt din nou de parca mi-am recapatat tineretea. Persoana mea pe care o stiam acum 10 ani, s-a reintors. Insfarsit nu ma mai simt de parca toata lumea ma trateaza cu grija si iubesc ceea ce vad in oglinda. Nu trebuie sa ramanem intr-o situatie inconfortabila doar pentru ca este un proces natural. Am vrut sa scriu acest articol pentru ca vreau sa transmit mesajul ca oricine poate sa devina o versiune mai buna, iar la mine totul a inceput prin par. Aceasta schimbare mi-a redeschis foarte multe oportunitati.
Also visit my homepage - vopsea hena naturala
Pages : 1