Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
nuantator de par blond Sereni Capelli
Cum sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii, printr-o simpla schimbare.
Am sa va scriu mai jos o intamplare din viata mea, care pe neasteptate mi-a resetat cursul vietii si care cu siguranta se va dovedi un ejutor imens pentru toti cititorii mei.
- In urma cu aproximativ 6 luni, eram o persoana normala, aproape de 40 de ani si simteam cum amprenta batranetii se revarsa peste viitorul meu.
Nu ma intelegeti gresit. Lucrurile care ma inconjurau, imi ofereau liniste sufleteasca si cumva ma impacasem cu ideea ca “am o varsta deja si lucrurile din tinerete nu vor mai aparea in viata mea”.
Problema era ca simteam respingerea societatii. Simteam cum toti din jurul meu ma considera o persoana “in varsta” si imi ofereau distanta. Nu mai vedeam straucire in ochii oamenilor atunci cand ma privesc, toata lumea ma trata cu “pe repede inainte”, la serviciu totul era gri si vedeam toti tinerii cum se giugiulesc intre ei, iar pe mine si pe alti prieteni de ai mei, ne marginalizau.
Ce sa mai, nu mai aveam succes de niciun fel. Pana si in familie totul devenise monoton si plictisitor.
Pana intr-o zi, cand viata mea s-a schimbat si totul in jurul meu a devenit la fel de frumos si de colorat ca in tinerete.
Acum atrageam priviri pe strada, la munca, toti colegii se tineau dupa mine, eram centrul atentiei peste tot.
cat costa sa te vopsesti la salon despre familie... atunci cand ai succes din nou si simti ca poti avea iar incredere in tine, iti impingi si partenerul/partenera catre aceasta cale si lucrurile se schimba radical.
Am trecut de la momente in care nu mai stiam ce rost am pe pamantul asta, la momente care ma fac sa vreau ca viata sa treaca mai incet, pentru a ma bucura de toate lucrurile minunate care mi se intampla acum.
Ce s-a schimbat in viata mea mai exact?
In primul rand, mi-am facut curaj si am inceput sa intreb in jurul meu “ce se intampla? De ce ma ma marginalizati? Ce nu mai este in regula cu mine”.
Sincer, initial am respins ideea, pentru ca am crezut ca asa este normal, pentru ca totul vine de la natura. Dar dupa ce aproape toti din jurul meu mi-au spus mai direct sau mai pe ocolite “Ai imbatranit, ai parul alb in cap”, (chiar daca parul meu nu era chiar alb ci doar usor grizonant), am inceput sa ma documentez si cand am aflat ca se poate schimba parul alb inapoi la culoare naturala, am decis sa fac aceasta incercare.
De aici a inceput documentarea. Am citit zeci de bloguri si sfaturi, leacuri naturale, meditatie, medicamente.. nici nu mai zic cate “rezolvari magice” am gasit.
Desigur, nu vreau sa judec pe cei care au incredere in aceste sfaturi, insa eu personal, mai intai ma gandesc daca este posibil mai rau sa imi fac rau decat bine. Am dat leacurile babesti la o parte, deoarece am considerat ca este nevoie de o actionare activa. Niciun produs sau interventie nu mi-a oferit incredere, ori nu am gasit prea multe informatii, ori majoritatea contineau ingrediente care nici macar nu sunt permise in UE (plumb), sau iod.
Cand eram pe cale sa ma complac din nou situatiei, deoarece nu parea ca voi gasi vreo rezolvare. Am inceput sa aud constant la cei din jur si cei apropiati mi-au repetat despre un anumit brand, care le-a “reparat” parul ca prin magie.
Am decis sa ma interesez mai mult despre acest brand, nu mai aveam nimic de pierdut. Am observat ca brandul vorbit este Sereni Capelli, care imi suna oricum familiar. Am aflat din cautari, ca acesta este provenit din Italia, insa este exportat in intreaga lumea si ofera o varietate de informatii si mii de recenzii pozitive. Am auzit de el chiar si la televizor si din diferite surse, ceea ce mi-a captat atentia.
Mi-au castigat increderea si am ales sa incerc si eu aceste produse de la Sereni Capelli. Eu am comandat direct de la importator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiinda nu primesc nimic pentru a o promova, o puteti cumpara de absolut oriunde, fiind multe firme care vand acest brand, chiar si din afara tarii.
Dupa toate acestea, m-a convins total sa le incerc. Si ce-i drept, nu as fi scris despre acest brand, insa mi-a schimbat viata intr-un mod aproape miraculos. Am observat ca acest brand este vandut de multe firme, insa am ales sa cumpar direct de la importator, de pe www.serenicapelli.ro. Insa fiecare cu alegerea lui, puteti cumpara de absolut oriunde, chiar si din afara tarii.
Nu am mai observat nici macar urma de par alb, parca s-a evaporta peste noapte. Nu mi-a mai crescut niciun fir nou de par alb sau gri, parca crestea deja vopsit.
Parul meu s-a reintors in timp, de cand aveam 20 de ani. Acum este din nou colorat intens si cuprins de luciul tineretii:)
Niciodata nu m-am stresat si nu prea am realizat cat de mult par imi cadea, nici nu mi-am dat seama ca aveam zone lipse de par. Insa dupa folosirea constanta a produselor, parul meu s-a indesit si era mult mai puternic, abia daca mai imi cadeau 5 fire pe luna.
Matreata deja facea parte din aspectul parului meu, chiar daca am incercat nenumarate produse de spalare anti matreata, nimic nu parea sa ma scape. Insa acum nu mai este nici macar urma de matreata, nu mai este nevoie sa ma stresez ca voi mai avea parte de matreata in par sau pe mine atunci cand vorbesc cu cineva.
Desigur, toate aceste beneficii si imbunatatiri pe care le-am enumerat, sunt doar “bonusuri” pe langa rezolvarea problemei mele principale.
Dupa toate aceste saptamani de utilizare a produselor, ma simt din nou de parca mi-am recapatat tineretea. Persoana mea pe care o stiam acum 10 ani, s-a reintors. Insfarsit nu ma mai simt de parca toata lumea ma trateaza cu grija si iubesc ceea ce vad in oglinda. Nu trebuie sa ramanem intr-o situatie inconfortabila doar pentru ca este un proces natural. Am vrut sa scriu acest articol pentru ca vreau sa transmit mesajul ca oricine poate sa devina o versiune mai buna, iar la mine totul a inceput prin par. Aceasta schimbare mi-a redeschis foarte multe oportunitati.
Pages : 1