#1 17-12-2022 09:59

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

Im glad I finally registered

vitamine impotriva albirii parului Sereni Capelli


Cand credeam ca viata mea s-a incheiat, a aparut un miracol neasteptat.Voi scrie mai jos momentul care mie mi-a schimbat viata, deoarece am realizat ca indiferent de varsta, viata ti se poate schimba constant. Niciodata nu e prea tarziu sa te simti bine in corpul tau si sa iubesti ceea ce vezi in oglinda. Imi doresc ca toti cei care citesc acest articol sa poata relationa cu mine si sa stie ca nu sunt singurii din aceasta situatie.


In urma cu un an, eram o persoana simpla, cu o viata normala, cu un job bun. Nu am simtit nici o problema sau greutati privind comunicarea sau stilul meu de viata.
Simteam cum toate persoanele, cunoscute sau necunoscute cu care ma intalneam si discutam, nu mai imi acordau aceeasi incredere si nu ma tratau cu la fel de mult extaz, deoarece eram “in varsta”.
Incepusem si eu sa nu mai imi acord atata incredere, chiar daca aveam aceleasi cunostiinte, abilitatii si principii ca de obicei, parca le pierdusem peste noapte. Societatea te face sa crezi ca atunci cand apar primele semne ale inaintarii in varsta, esti o persoana cu o anumita “dezabilitate” si tot ce stiai pana ieri, acum nu mai are aceeasi valoare.
Totul pana am facut schimbarea care mi-a facut chiar si familia sa scape exclamatii pozitive cand m-au vazut din nou. Incepusem din nou sa ma simt pe “val”, iar schimbarea a fost observata de toti cei din jur. Trebuie sa recunosc ca aceasta decizie, a fost printre cele mai imprimante asupra cursului vietii mele.

Acum ca stiam cauza, am inceput sa ma documentez cum sa schimb acest lucru, ca sa pot sa imi traiesc tineretea in continuare intr-un mod normal. Multe persoane mi-au spus doar “Incepi sa te vopsesti!”, insa nu asta am simtit ca vreau sa fac, nu vreau sa incep de acum sa ma stresez cu vopsitul parului constant, mai ales ca imi era teama sa nu imi inrautasesc situatia in loc sa o ajut. Voiam sa gasesc o solutie care sa ma ajute sa imi traiesc viata normal din nou, fara griji.
Atunci am dat de brandul www.serenicapelli.ro Sereni Capelli, care m-a ajutat sa imi continui viata in continuare, fara presiune. M-a ajutat sa imi recapat tineretea si sa ma simt din nou un om normal.
Acest brand este vandut de multe firme, chiar si din afara tarii, insa eu am ales sa cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro. Si nu as mai scrie in continuare despre acest brand, deoarece nu ma plateste nicio firma sa “promovez” ceva, inca chir mi-a schimbat viata si vreau sa scutesc cativa oameni ce se aflau in aceeasi situatie ca mine de acest complex.


Desigur, m-am convins sa imi pun increderea in aceste produse abia dupa ce am citit miile de informatii si dupa ce am ovservat ca este un brand foarte cunoscut in lume. La baza fiind Italian, insa vandut peste tot.


Revin la povestea mea. Am cumparat aceste produse de la Sereni Capelli si am inceput sa le folosesc.
Primele doua saptamani au fost cum au fost, pana si-a facut produsul efectul.

Am scapat de parul alb in cateva saptamani si pana azi nu mi-a mai crescut niciun fir de par alb sau gri.
Parul meu este acum foarte bine colorat si are un luciu superb, ca in reclame smile
Stiu ca este normal sa iti cada cateva sute de fire de par pe zi, insa de cand folosesc produsele astea, nu stiu daca imi mai cad cateva sute de fire de par pe luna smile Nu sesizasem inainte cat par imi cade, insa am sesizat acum ca nu imi mai cade. La baie, nu mai am niciun fir de par in cada.
Unde ramasesem cu foarte putin par pana in urma cu 6 luni si aveam deja goluri pe aici pe colo, acum acele goluri s-au umplut la loc si am de vreo 3 ori mai mult par decat inainte.
Daca matreata era o rutina, si nu o mai bagam in seama, tratament pentru par barbati ca am crezut ca nu scap niciodata de dermatita, ei bine, nu am mai vazut matreata pe mine sau in par, de mai bine de 5 luni.
Si da, toate acestea au fost ca efecte “bonus” ale produselor de la Sereni Capelli. Eu am cautat sa rezolv o singura problema si din fericire le-am rezolvat pe toate, ne mai fiind necesare si alte produse.


Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat viata inapoi, am avut succes in toate domeniile, toata lumea care ma vedea observa ca ceva este drastic schimbat la mine. Toata lumea mi-a spus ca parca am intinerit si parul arata mai bine decat in tinerete. Toate aceste lucruri mi-au oferit incredere in mine si mai multe beneficii decat credeam.

Imi doresc prin aceasta relatare sa redau speranta si increderea celor care se afla sau se vor afla in aceeasi situatie ca si mine. Mereu se simte bine sa te poti relata la cineva si sa nu te simti singur. Nu uitati ca si cele mai mici schimbari pot aduce plusuri uriase. Nu renuntati la tineretea voastra:)

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums