#1 17-12-2022 08:04

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

Just want to say Hi.

crescina fiole femei Sereni Capelli


Cum am reusit sa imi regasesc spiritul tanar.Voi scrie mai jos momentul care mie mi-a schimbat viata, deoarece am realizat ca indiferent de varsta, viata ti se poate schimba constant. Niciodata nu e prea tarziu sa te simti bine in corpul tau si sa iubesti ceea ce vezi in oglinda. Imi doresc ca toti cei care citesc acest articol sa poata relationa cu mine si sa stie ca nu sunt singurii din aceasta situatie.


In urma cu 10 luni de cand am implinit varsta de 43 de ani, am observat ca mi-am pierdut magnetul fata de oameni. Daca inainte eram intotdeauna in centrul atentiei si eram persoana favorita oriunde mergem si prima optiune la care cei cu o problema apelau, acum nu mai era asa. Simteam ca persoanele de sex opus nici macar nu se mai gandesc la mine ca o persoana tragatoare, imi pierdusem tot farmecul si nu intelegeam de ce.
Niciodata nu m-am gandit la faptul ca inaintand in varsta, voi pierde aceste abilitati si eu voi fi persoana care sta si se uita la cei din jur cum se distreaza si se giugiulesc intre ei.
Nu mai simteam numai extaz asupra vietii, totul devenise monoton si deja nici eu nu mai iubeam ceea ce vedeam in oglinda.

Ma aflam intr-o gaura neagra, pana cand am facut schimbarea de care aveam nevoie. Mi-am recapatat aspectul tanar si atragator inapoi. Ba chiar am inceput sa fiu un magnet pentru sexul opus mai mult decat inainte. Primeam atentie si complimente din toate partile, despre cat de sexy este noua mea persoana. Acum eram un suflet matur si experimentat, intr-un corp tanar si ispititor. Parca lumea din jur incepuse sa graviteze in jurul meu cu inimioare in ochi:) Am inceput sa imi traiesc viata din nou, mai intens ca niciodata.


Am inceput sa intreb in jur, sa caut, sa ma documentez “Cum as putea sa imi recapat calitatea dermatolog caderea parului?”, am primit de la cele mai banale sfaturi, la cele mai bizare.. incepusem sa imi pierd speranta. Deja ma acomodam cu ideea ca asa va fi viata mea de acum, pana cand am primit recomandare spre un brand www.serenicapelli.ro “Sereni Capelli”, am zis ca nu am ce sa pierd, asa ca pentru o ultima data, am oferit o sansa acestui produs. Desigur, nu vreau sa ofensez alte “leacuri”, deoarece nu fac promovare platita, insa acest produs chiar mi-a schimbat perceptia asupra universului cosmetic.


Ce este drept, am ales acest brand si dupa ce am citit cateva sute de recenzii atat in tara cat si pe site-uri din alte tari si m-am lamurit ca este vorba despre un brand italienesc, ca produsele se fac in Italia si ca se vand pe toata planeta. Fiind un brand atat de mare, mi-a si oferit mai multa incredere decat celelalte branduri, despre care nu prea am gasit informatii concrete si pozitive, chiar daca unele au reclama la TV.


Asa ca, partea mult asteptata, ce s-a intamplat?

De indata ce am primit produsele, am inceput sa le folosesc, cu speranta ca imi voi recapata tineretea. Dupa 2 saptamani de utilizare a produselor de la Sereni Capelli, am observat ca firele albe nu mai erau existente. Nu a mai crescut nici macar un fir alb, iar parul meu revenise la normal.
Iar pe langa solutia problemei mele principale, am observat si multele “bonusuri” oferite pe langa. Parul meu era acum mai des ca la 20 de ani, cu cea mai vibranta culoare, matreata.. nu mai era nici macar urma de ea, iar dermatita a disparut fara probleme. Parca s-a intmplat un soi de magie sau ceva, nu imi venea sa cred ochilor.

Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat viata inapoi, am avut succes in toate domeniile, toata lumea care ma vedea observa ca ceva este drastic schimbat la mine. Toata lumea mi-a spus ca parca am intinerit si parul arata mai bine decat in tinerete. Toate aceste lucruri mi-au oferit incredere in mine si mai multe beneficii decat credeam.

Imi doresc prin aceasta relatare sa redau speranta si increderea celor care se afla sau se vor afla in aceeasi situatie ca si mine. Mereu se simte bine sa te poti relata la cineva si sa nu te simti singur. Nu uitati ca si cele mai mici schimbari pot aduce plusuri uriase. Nu renuntati la tineretea voastra:)

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums