Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
biotin sampon si lotiune Sereni Capelli
Eram cat pe ce sa cad prada batranetii, dar am invins-o.
Am decis sa scriu acest articol prin care sa relatez o intamplare din viata mea. Aceasta intamplare a avut un impact foarte mare asupra mea si mi-a schimbat perceptia total asupra societatii si tot ce afecteaza acest aspect.
Mereu am fost o persoana comunicativa, deschisa si apropiata de cei din jur. Mereu am fost sufletul petrecerii, si persoana care a adus macar un zambet pe zi pe fata celor din jur. Insa, dintr-un punct am observat ca cei cu care discutam nu mai erau atat de confortabili, toata lumea incepuse sa fie distanta si simteam ca ceva este in neinregula cu mine.
Initial nu am observat aceasta schimbare, insa deja incepuse sa ma afecteze in mod direct, oamenii pareau ca se uita la mine cu un sentiment mai mult de dezgust decat de entuziasm, cum era de obicei. Mereu cautau o scuza pentru a incheia conversatia cat mai rapid.
Am inceput sa imi schimb starea de spirit, nu ma mai simteam in pielea mea, incepusem sa evit convorbirile cu colegii si cu celelalte persoane. Insa am realizat ca nu pot sa continui asa, nu asta este persoana mea, asa ca am ales sa inteleg care este problema si sa incerc sa schimb acest lucru.
Am inceput prin a intreba persoanele apropiate “Ce este in neinregula cu mine?”. Atunci am auzit raspunsul de la care mi-am schimbat viata “Ai foarte multa matreata”, niciodata nu am luat in seama, nu am realizat ca mereu cand aveam o discutie cu cineva, cadea matreata peste tot. Parul meu arata ingrozitor, neingrijit si uleios.
Am inceput sa intreb in jur, sa caut, sa ma documentez “Cum as putea sa imi recapat calitatea parului?”, am primit de la cele mai banale sfaturi, la cele mai bizare.. incepusem sa imi pierd speranta. Deja ma acomodam cu ideea ca asa va fi viata mea de acum, pana cand am primit recomandare spre un brand www.serenicapelli.ro “Sereni Capelli”, am zis ca nu am ce sa pierd, asa ca pentru o ultima data, am oferit o sansa acestui produs. Desigur, nu vreau sa ofensez alte “leacuri”, deoarece nu fac promovare platita, insa acest produs chiar mi-a schimbat perceptia asupra universului cosmetic.
Desigur, informandu-ma atat de mult, m-am convins sa le incerc. Fiind un brand atat de mare, de care am auzit si la TV, am ales sa cumpar. Insa eu am luat direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, insa numeroase firme vand acest brand, fiind un brand cunoscut in toata lumea. La baza, brandul este provenit din Italia, dar expediat in toata lumea.
Imediat cum am primit produsele am inceput sa le introduc in rutina mea zilnica. Dupa nu mai mult de 2 sptamani, am observat ca parul meu arata de parca l-am inlocuit cu cel de acum 20 de ani. Firele albe si grizonate erau acum inexistente si pana in ziua de azi nu mi-a mai crescut nici macar unul.
Desigur, este normal cu inaintarea in varsta sa iti cada parul si sa ai goluri, insa nu le-am tratat niciodata cu seriozitate. Insa, acum am realizat, dupa ce aceste produse mi-au acoperit si golurile si mi-au imputernicit firul de par, ce schimbare mi-a oferit.
Matreata nici macar nu mai intra in calcul dupa aceste saptamani. Parul meu arata mai bine ca niciodata si simteam de parca l-am “cumparat” dintr- o reclama:)
Acum parul meu avea o culoare vibranta si un luciu deosebit.
Desigur, toate aceste beneficii fiind doar “bonusuri” pentru folosirea zilnica a acestor produse, care m-au ajutat sa ma rezum doar la cateva produse pentru un par perfect.
Am inceput sa primesc complimente de oriunde, iar parul meu era admirat de lumea din jur, era clar ca toata lumea observa schimbarea. Mi-as dori sa pot spune sa nu luati in seama societatea si invatati sa fiti confortabili si sa va iubiti asa cum sunteti, insa dupa ultimele saptamani de folosire a produselor, am avut parte de cea mai mare schimbare. M-a imbunatatit din toate punctele de vedere si as recomanda oricui sa faca aceasta schimbare. Felul in care aratati si cum va simtiti influenteaza si pe cei din jur si felul in care priviti lumea.
my webpage forcapil pret
Pages : 1