#1 15-12-2022 01:15

AdrienneFi
Site Web

Im happy I finally signed up

tratament fiole vichy aminexil clinical 5 Sereni Capelli

Cum am intinerit dupa ce am imbatranit?

Voi spune o intamplare personala, deoarece imi doresc sa dovedesc ca orice are o rezolvare. Mereu te poti reintoarce la viata pe care ai avut-o candva. Imi doresc ca toti cei care citesc acest articol sa poata relationa cu mine si sa stie ca nu sunt singurii din aceasta situatie.

Totul a inceput in urma cu 10 luni, cand am implinit varsta de 50 de ani. Cand amprenta batranetii chiar a inceput sa se resimta. Daca pana atunci ma comportam ca la 20 de ani, aveam acelasi spirit si dorinta de entuziasm fata de viata.
Nu ma intelegeti gresit, nu am nimic plantur 39 sampon impotriva caderii parului inaintarii in varsta, dar incepusem sa nu ma mai regasesc. Simteam ca mi-am pierdut “pata de culoare”, nu mai emanam aceeais energie.
Toti cei din jur pareau sa aiba aceeasi parere ca si mine. Incepusera sa ma marginalizeze, parerea mea sa nu mai fie relevanta, si mereu,ca prima optiune, erau apelati cei mai tiner, chiar daca eu aveam aceeasi experienta ca de obicei si aceleasi abilitati.
Toata lumea ma trata ca pe o persoana batrana, cu grija, cu rabdare si fara interes.
Nu ma mai simteam deloc in regula in corpul meu si incepuse sa se regaseasca si in activitatile mele de zi cu zi. Nu mai aveam aceleasi rezultate si toate relatiile sociale au didsparut.
Simteam ca s-a dus totul si nu le voi mai recapata.

Pana cand am facut decizia de care am spus ca o voi relata. Decizia care mi-a schimbat viata si care mi-a redat starea de spirit si speranta ca “mai e tinerete dupa batranete”:)
Acum insfarsit vedeam din nou luminita de la capatul tunelului.. ce sa mai, eram direct in lumina. Sclipeam si fizic, dar si din punct de vedere moral.

Pentru a ajunge in acest punct, a trebuit sa aflu cum imi recapat sufletul inapoi.
Am inceput sa intreb in jur, sa aflu ce este in neinregula cu mine, ce s-a schimbat atat de drastic la mine, pentru ca eu eram aceeasi persoana. Intial am respins total ideea si mi s -a parut o aberatie totala, insa am inceput sa aud de la toti cei pe care i-am intrebat “Ai imbatranit! Ai parul alb in cap!”. Cum adica sa fie parul un motiv pentru care sa fiu o persoana batrana?! Tot auzind in jurul meu de-a lungul vietii “Imbratiseaza batranetea! Face parte din procesul natural.”, am inceput si eu sa cred asta.
Insa dupa o perioada de reflectare, am reusit sa ma smulg din aceasta “hipnoza” si sa nu ma mai complac situatiilor neplacute. Am decis sa imi recapat parul tanar pentru a ma recapata pe mine.

Ei bine, am atins acest nivel culminant, prin constientizarea nevoii unei schimbari din viata mea. M-am hotarat sa imi recapat parul atragator si tanar inapoi. Am inceput sa ma documentez despre cele mai bune optiuni catre cum imi pot schimba parul din alb inapoi la culoarea naturala. Stiam ca odata cu inaintarea in varsta, culoarea parului dispare, lasandu-ne cu un par incolor si lipsit de viata.
Insa, in cautarile mele, lasand la o parte “solutiile” naturale, si restul leacurilor bizare, am descoperit ca intr-adevar, imi pot recapata parul natural inapoi.

Atentia mea a cazut pe niste produse de la Sereni Capelii www.serenicapelli.ro , de care am tot auzit de-a lungul timpului, la TV si in jur, iar fiind un brand atat de mare am decis sa incerc. Aceasta alegere a fost cea mai buna miscare din viata mea, altfel nu as mai fi vorbit despre acest brand.

Ce este drept, am ales acest brand si dupa ce am citit cateva sute de recenzii atat in tara cat si pe site-uri din alte tari si m-am lamurit ca este vorba despre un brand italienesc, ca produsele se fac in Italia si ca se vand pe toata planeta. Fiind un brand atat de mare, mi-a si oferit mai multa incredere decat celelalte branduri, despre care nu prea am gasit informatii concrete si pozitive, chiar daca unele au reclama la TV.

Asa dar, cum spuneam, am cumparat aceste produse si am inceput sa le folosesc imediat cum le-am primit.
Le-am folosit timp de 2 saptamani, fara oferind prea multa atentie sa caut rezultatele. Intr-o dimineata m-am trezit, m-am dus la baie, iar cand m-am uitat in oglinda.. m-am speriat, si nu glumesc, insa nu speriat intr-un mod rau, m-am speriat in cel mai placut mod.
Nu mai aveam fire albe sau grizonate, nu a mai aparut nici macar unul pana in ziua de azi, parul imi stralucea chiar ca in reclame.
Iar pe langa solutia problemei mele principale, am observat si multele “bonusuri” oferite pe langa. Parul meu era acum mai des ca la 20 de ani, cu cea mai vibranta culoare, matreata.. nu mai era nici macar urma de ea, iar dermatita a disparut fara probleme. Parca s-a intmplat un soi de magie sau ceva, nu imi venea sa cred ochilor.

Dupa toate aceste saptamani de utilizare a produselor, ma simt din nou de parca mi-am recapatat tineretea. Persoana mea pe care o stiam acum 10 ani, s-a reintors, dar cel mai important, am inceput din nou sa apreciez ceea ce vad in oglinda.
De asemenea, telul meu prin acest articol a fost acelasi, de a lega o relatie intre relatarea mea si cititor. Mi-am dorit sa fiu un sprijin pentru cei care se simt singuri in aceasta situatie, pentru ca si eu m am simtit la fel. Nimeni nu merita sa se simta asa si nu trebuie sa ne complacem in situatii inconfortabile:)

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums