#1 14-12-2022 19:03

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

Just want to say Hi.

fiole crescina 500 Sereni Capelli


Cum am reusit sa inving manipularea societatii.Imi doresc sa impartasesc o intamplare, care surprinzator, mi-a schimbat toate aspectele vietii. Scopul acestui articol este pentru a reda speranta si incredere celor ce trec sau vor trece prin lucruri similare.


Intotdeauna am fost o persoana foarte comunicativa si prietenoasa. Mereu, oriunde ma duceam, imi faceam niste legaturi si eram centrul atentiei.
Toate acestea pana am observat ca totul se schimba. Nu mai eram persoana bagata in seama, trebuia sa ma straduiesc sa mai vorbeasca cineva cu mine. Atunci am simtit cum amprenta batranetii se revarsa asupra mea.
Stiam cumva ca se va intampla si acest lucru, insa cand chiar am inceput sa simt respingerea societatii in timp real, a fost o realizare mult mai profunda decat cand doar ma gandeam la ea.
Oamenii din jur nu mai erau asa incantati sa vina la mine, sa ne cunoastem. Nu mai ofeream aceeasi stare de spirit. Ma uitam la ceilalti tineri, in locul carora am fost si eu, cum se distreaza impreuna si entuzasmul din ochii feicaruia cand vorbesc unul cu altul. Entuziasm pe care eu nu il mai primeam.
Eram, intr-adevar intr-o stare de soc, o criza de personalitate as putea spune. Nu mai stiam cum sa ma comport si cum sa abordez anumite situatii. Eram cu adevarat intr-o confuzie. Pana cand am facut alegerea vietii mele care mi-a redat atractia si beneficiile pe care le aveam si in tinerete.

Dupa o perioada petrecuta in aceasta “criza” am ales sa ma schimb, nu asa eram eu, nu ma reprezinta. Am inceput sa ma intreb ce aveam atunci si nu mai am acum. Tot ce ma gandeam nu facea sens, aveam aceleasi atributii, acelasi comportament si chiar aceeasi stare de spirit, chiar daca inaintasem in varsta.
Atunci am ajuns la concluzia “Ceva fizic s-a schimbat la mine”.Incepusem sa ma uit in oglinda si sa nu imi placa ceea ce vad. Atunci realizarea vietii mele s-a adeverit, aveam parul alb in cap!


M-am determinat sa gasesc o rezolvare la aceasta problema, sa ma conving daca asta este cu adevarat obstacolul.
Am inceput sa ma interesez pentru diferite solutii la recapatarea parului meu tanar. Nu imi doresc sa intru in detaliu si sa judec anumite produse sau solutii, insa nimic din ce am gasit nu consider ca mi-ar aduce vreun beneficiu, poate doar sa fie nefavorabil sau daunator.
In cautarile mele, atentia mi s-a oprit asupra unor produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro pe care le-am mai vazut anterior la TV sau pe diferite site-uri. Si nu as scrie in continuare despre ei, daca nu mi-ar fi schimbat perceptia asupra remediilor parului alb si nu mi-ar fi imbunatatit viata.


Nu o sa mint, m-am informat foarte mult inainte sa ma convinga sa le incerc. M-am convins insa din toate recenziile pozitive, si informatiile despre acest brand. Mai ales stiind ca este atat de cunoscut.


Asa dar, am cumparat produsele de la Sereni Capelli si am inceput sa le folosesc. Chiar le-am folosit cu destul de mult entuziasm, avand foarte multa speranta in suflet, insa ce a urmat sa vad a “batut” orice asteptare.

Dupa numai 2 saptamani nu am mai observat, nici pana in ziua de azi, aparitia unui fir de spray colorant par loreal alb sau grizonat.
Parul meu era ca nou, de parca m-am dus undeva si l-am cumparat. Acum avea culoarea revitalizanta inapoi cu un luciu perfect.
Iar pe langa solutia problemei mele principale, am observat si disparitia completa a matretii. Nu mai aveam niciun stres in legatura cu nimic, aveam parul ideal.


Am inceput sa primesc complimente de oriunde, iar parul meu era admirat de lumea din jur, era clar ca toata lumea observa schimbarea. Mi-as dori sa pot spune sa nu luati in seama societatea si invatati sa fiti confortabili si sa va iubiti asa cum sunteti, insa dupa ultimele saptamani de folosire a produselor, am avut parte de cea mai mare schimbare. M-a imbunatatit din toate punctele de vedere si as recomanda oricui sa faca aceasta schimbare. Felul in care aratati si cum va simtiti influenteaza si pe cei din jur si felul in care priviti lumea.

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums