Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
ceai frunze de nuc pentru par Sereni Capelli
Cum am reusit sa imi regasesc spiritul tanar.
Vreau sa transmit mai departe, prin acest articol, un mesaj pe care eu as fi dat orice sa il aud cu ceva timp in urma. Imi doresc sa ating toti oamenii care se afla in aceasta problema si aceasta stare, precum cea pe care o voi povesti mai jos.
Niciodata nu am vazut batranetea ca pe ceva negativ. Nu am simtit inaintarea in varsta ca fiind ceva ce ma va restrictiona de la anumite obiceiuri si imi va schimba propriul stil de viata.
Intotdeauna am fost o persoana plina de viata, iar stilul meu de viata a ramas acelasi ca la 20 de ani. Insa, cu timpul, am observat ca cei din jur nu ma mai privesc la fel, nu mai primeam aceeasi atentie, deoarece O persoana inaintata in varsta nu mai trebuie deranjata.
Simteam cum toata lumea ma ocoleste si nu mai sunt prima optiune la rezolvarea problemelor la servici, sau iesirile in familie.
Incepusem sa simt lipsa atentiei si increderea pe care cei din jur mi-o acordau. Am inceput sa intru in acea stare intunecata de care vorbeam, parca deja nici eu nu mai aveam incredere in fortele mele si chiar daca faceam aceleasi lucruri zi de zi, acum parca se simteau diferit.
Fara sa-mi dau seama, eram din nou persoana ingrijita si apelata de toti din jur pentru sfaturi si admirata peste tot unde mergeau. Iar odata cu aceasta revenire, am inceput sa profit cat mai mult de ea si sa nu mai pierd nici macar o secunda din oportunitati.
Am hotarat sa incep cu o schimbare majora, sa imi recapat culoare parului inapoi. Asa ca am inceput sa ma documentez, si nu o sa ma opresc prea mult la explicarea “leacurilor” si interventiilor nenaturale si daunatoare. Nu sunt aici sa judec persoanele ce aleg aceasta cale, insa eu am vrut sa gasesc ceva in care sa pot sa ma incred si sa stiu ca doar imi va face mai bine.
Am incercat tot felul de metode, toate tipurile de medicamente, produse de spalat, insa singurele rezultate au fost agravarea acesteia si multe alte efecte negative asupra parului meu. Nu mai puteam sa stau asa, simteam ca nu mai pot sa port o discutie serioasa, deoarece nu inspiram profesionalitate.
Am inceput sa intreb in jur, sa caut, sa ma documentez “Cum as putea sa imi recapat calitatea ser caderea parului?”, am primit de la cele mai banale sfaturi, la cele mai bizare.. incepusem sa imi pierd speranta. Deja ma acomodam cu ideea ca asa va fi viata mea de acum, pana cand am primit recomandare spre un brand www.serenicapelli.ro “Sereni Capelli”, am zis ca nu am ce sa pierd, asa ca pentru o ultima data, am oferit o sansa acestui produs. Desigur, nu vreau sa ofensez alte “leacuri”, deoarece nu fac promovare platita, insa acest produs chiar mi-a schimbat perceptia asupra universului cosmetic.
Ce este drept, am ales acest brand si dupa ce am citit cateva sute de recenzii atat in tara cat si pe site-uri din alte tari si m-am lamurit ca este vorba despre un brand italienesc, ca produsele se fac in Italia si ca se vand pe toata planeta.
De indata ce am primit produsele, am inceput sa le folosesc, cu speranta ca imi voi recapata tineretea. Dupa 2 saptamani de utilizare a produselor de la Sereni Capelli, am observat ca firele albe nu mai erau existente. Nu a mai crescut nici macar un fir alb, iar parul meu revenise la normal.
Odata cu aceasta problema, in utlimul timp am si pierdut 100 de fire de par pe luna, lasand niste goluri neatragatoare, insa, spre surprinderea mea, dupa folosirea zilnica a acestor produse, nu numai ca am scapat de firele albe, ci aveam parul mult mai des, am constatat ca am un luciu deosrebit, iar matreata era inexistenta.
Parul meu arata mai bine decat a aratat vreodata si niciodata nu m-am simtit mai bine.
Am cautat solutia asupra unei singure probleme si am primit “bonus” inca multe alte beneficii spre un par parca cumparat din reclame:)
Dupa acest interval scurt de folosire a produselor, toata lumea a remarcat schimbarea mea. Parca ma simteam mai bine si am capatat mai multa siguranta decat in tinerete.
Inca ma uit in oglinda si nu pot sa cred ca sunt din nou asa, iubeam din nou ceea ce vedeam. Mi-am recapatat gustul bun asupra vietii si am mers inainte mai bine ca niciodata.
Prin acest articol mi-am dorit sa ating oamenii ce traiesc aceeasi experienta si sa-i sustin in a deveni cea mai buna versiune a lor. Acest lucru incepand cu ceva minor, chiar daca parul, defapt, are o valoare si un impact foarte mare pentru cei din jur, poate fi considerata o schimbare ce nu necesita mult efort, dar care are rezultate marete.
Pages : 1