#1 13-12-2022 18:19

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

I am the new guy

ulei de cocos pentru par dm Sereni Capelli


De ce suntem neinteresanti pentru cei din jur?Voi scrie acest articol pentru regenerarea parului a ii ajuta pe toti cititorii, deoarece eu personal mi-as fi dorit sa aud aceste lucruri si sfaturi cand m-am aflat in aceasta situatie. Asa ca imi doresc sa ofer cititorilor toate cunostiintele pe care eu le-am acumulat in acest proces.


Totul a inceput cand batranetea mi-a cuprins fizicul si indepartat oamenii:) Incepusem deja sa primesc atitudinea de “A imbatranit.. lasa”, “Nu-i da importanta.. nu vezi ca a imbatranit?”.
Nu vreau sa ma intelegi intr-un alt mod, nu am nicio problema cu imbatranirea, insa lumea asuma ca nu mai pot sa traiesc acelasi stil de viata si ca nu mai am aceleasi cunostiinte, doar pentru ca am imbatranit. Cum era posibil sa mi se intample asa ceva
?!
Deja totul se ducea doar in jos, dar nu aveam sufletul pregatit sa renunte in permanenta la spiritul meu vesel si plin de viata, asa ca am facut schimbarea prin care am dat “peste nas” tuturor cu batranetea. Aceasta schimbare m-a facut sa imi imbunatatesc toate domeniile vietii.

Totul a inceput prin starea mea generala de nemultumire, nemultumire cand ma uit in oglinda, nemultumire cand vorbesc cu oamenii, nemultumire de toate felurile. Am stat si am reflectat “Care este problema?”, de ce toata lumea se schimbase atat de ult fata de mine de un timp. Atunci am realizat, am parul alb! Am imbatranit, oamenii nu mai imi acorda la fel de multa importanta si incredere, din cauza ca fizic am imbbatranit.


Am inceput sa ma documentez in a alege cea mai buna optiune pentru recapatarea parului meu de culoare naturala si sa imi recapat luciul tineretii.
Am intrebat in jur, insa tot ce am primit au fost “Nu se poate”, “Imbratiseaza inaintarea in varsta!” sau leacuri babesti. Nu vreau sa condamn persoanele care merg pe aceasta premisa, asa ca voi trece rapid peste aceste aspecte.
In cautarile mele, mi-au atras atentia niste produse de la Sereni Capelli. www.serenicapelli.ro


Nu o sa mint, m-am informat foarte mult inainte sa ma convinga sa le incerc. M-am convins insa din toate recenziile pozitive, si informatiile despre acest brand. Mai ales stiind ca este atat de cunoscut.


Revenind la partea pe care probabil cu totii o asteptati. Am primit produsele de la Sereni Capelli si am citit ca dupa minim 2 saptamani voi incepe sa observ rezultate, asa ca am inceput sa le folosesc.
In numai cateva saptamani, am observat ca firele albe parca ieseau direct vopsite, nu am mai observat aparitia nicunui fir alb.
S-a simtit fix ca si o magie, nu credeam ca se pot obtine rezultate atat de drastice. Ceea ce a fost cu adevarat uimitor, a fost faptul ca nu numai ca am obtinut din nou o culoare vibranta ca in tinerete, insa parul meu s-a imbunatatit din toate punctele de vedere. Nu a mai trebuit sa imi fac griji nici macar o data pentru matreata. Folosind produsele zilnic, am observat de asemenea si ca parul meu s-a indesit vizibil, nu mai imi cadea parul si a primit un luciu demn de filme.

Toate aceste beneficii au fost doar un “bonus” pe langa problema principala la care cautam rezolvare. Nu am realizat decat dupa toate imbunatatiriile cate lucuri sunt importante pentru a avea un par cu adevarat frumos.


Am scris acest articol in speranta de a atinge cativa oameni aflati in situatia mea, si de a le reda increderea ca intotdeauna, indiferent de varsta, putem evoual si sa devenim o versiune mai buna a noastra decat cea de ieri, sau cea de acum 10 ani.
Nu va rezumati la cursul natural al vietii, parul este oglinda omului, faceti schimbarile necesare pentru a va simti cat mai bine si pentru a va aduce cat mai mult succes pe toate planurile.

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums