#1 13-12-2022 16:09

AdrienneFi
Site Web

Im glad I finally signed up

neoptide ducray pareri Sereni Capelli

Cum sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii, printr-o simpla schimbare.

Prin acest articol vreau sa redau cititorilor speranta ca iti poti pastra aceleasi calitati ca la 20 ani. Niciodata nu esti prea in varsta pentru nimic. Inaintarea in varsta nu iti fura personalitatea si nu trebuie sa iti schimbe stilul de viata.

Niciodata nu am vazut batranetea ca pe ceva negativ. Nu am simtit inaintarea in varsta ca fiind ceva ce ma va restrictiona de la anumite obiceiuri si imi va schimba propriul stil de viata.
Intotdeauna am fost o persoana plina de viata, iar stilul meu de viata a ramas acelasi ca la 20 de ani. Insa, cu timpul, am observat ca cei din jur nu ma mai privesc la fel, nu mai primeam aceeasi atentie, deoarece O persoana inaintata in varsta nu mai trebuie deranjata.
Simteam cum toata lumea ma ocoleste si nu mai sunt prima optiune la rezolvarea problemelor la servici, sau iesirile in familie.
Incepusem sa simt lipsa atentiei si increderea pe care cei din jur mi-o acordau. Am inceput sa intru in acea stare intunecata de care vorbeam, parca deja nici eu nu mai aveam incredere in fortele mele si chiar daca faceam aceleasi lucruri zi de zi, acum parca se simteau diferit.
Fara sa-mi dau seama, eram din nou persoana ingrijita si apelata de toti din jur pentru sfaturi si admirata peste tot unde mergeau. Iar odata cu aceasta revenire, am inceput sa profit cat mai mult de ea si sa nu mai pierd nici macar o secunda din oportunitati.

Am hotarat sa incep cu o schimbare majora, sa imi recapat culoare parului inapoi. Asa ca am inceput sa ma documentez, si nu o sa ma opresc prea mult la explicarea “leacurilor” si interventiilor nenaturale si daunatoare. Nu sunt aici sa judec persoanele ce aleg aceasta cale, insa eu am vrut sa gasesc ceva in care sa pot sa ma incred si sa stiu ca doar imi va face mai bine.
Am incercat tot felul de metode, toate tipurile de medicamente, produse de spalat, insa singurele rezultate au fost agravarea acesteia si multe alte efecte negative asupra parului meu. Nu mai puteam sa stau asa, simteam ca nu mai pot sa port o discutie serioasa, deoarece nu inspiram profesionalitate.

Ei bine, am atins acest nivel culminant, prin constientizarea nevoii unei schimbari din viata mea. M-am hotarat sa imi recapat parul atragator si tanar inapoi. Am inceput sa ma documentez despre cele mai bune optiuni catre cum imi pot schimba parul din alb inapoi la culoarea naturala. Stiam ca odata cu inaintarea in varsta, culoarea parului dispare, lasandu-ne cu un par incolor si lipsit de viata.
Insa, in cautarile mele, lasand la o parte “solutiile” naturale, si restul leacurilor bizare, am descoperit ca intr-adevar, imi pot recapata parul natural inapoi.

Atentia mea a cazut pe niste produse de la Sereni Capelii www.serenicapelli.ro , de care am tot auzit de-a lungul timpului, la TV si in jur, iar fiind un brand atat de mare am decis sa incerc. Aceasta alegere a fost cea mai buna miscare din viata mea, altfel nu as mai fi vorbit despre acest brand.

Dupa ce am citit sute de recenzii si m-am informat despre fiecare aspect in parte, nu aveam cum sa nu incerc produsele.
Eu am ales sa le cumpar direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa puteti lua de oriunde, fiind numeroase firme care vand aceste produse.

Am inceput sa folosesc produsele. Primele 2 saptamani fiind cum au fost, dupa care, imediat dupa primele 2 saptamani de folosire zilnica a produselor de la Sereni Capelli, am observat cea mai mare schimbare.
Nu mi-a mai crescut nici macar un fir de par alb sau grizonat nici macar pana in ziua de azi.
Am un forcapil par si unghii 180 capsule scos din reclamele pe care le vedeam pana acum .

Pe langa rezolvarea acestei probleme, am observat multe alte beneficii precum: rezolvarea permanenta a problemei cu matreata sau dermatita.
Nu mi-am mai facut griji niciodata ca voi avea matreata in par sau pe mine.

Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat spiritul, am putut din nou sa am aceeasi energie, sa comunic cu persoanele fara sa se uite confuz la mine, chiar am simtit ca mi-am recapatat increderea dublu decat inainte.
Nu credeam ca o problema atat de mica, poate face o diferenta atat de mare. Aceasta schimbare m-a ajutat sa ma imbunatatesc pe toate planurile, in cele mai bune moduri.

Am decis sa scriu acest articol, pentru a oferi sprijinul si siguranta ca oricine isi poate recapata increderea si fericirea. Este bine sa realizati chiar si problemele mici, deoarece schimbarea lor va poate aduce un plus mult mai mare. Nu va lasati coplesiti si nu imbratisati aceste probleme, doar pentru ca este un fenomen “natural”, le puteti schimba! Nu trebuie sa va simtiti nefericiti si inconfortabili in propria piele, doar pentru ca nu credeti ca exista o rezolvare si societatea va induce ca sunt lucruri normale.
Faceti tot ce puteti pentru a va privi in oglinda si sa iubiti ceea ce vedeti.

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums