#1 13-12-2022 15:59

AdrienneFi
Site Web

Just wanted to say Hello.

sampon parusan barbati Sereni Capelli

Cum am intinerit dupa ce am imbatranit?

Niciodata nu m-am gandit ca o intamplare “minora” imi va schimba viata intr-un mod atat de drastic. Tinta mea prin acest articol este de a reda increderea celor care intampina aceasta problema, deoarece este o problema mai comuna si mai normala decat credeam.

Totul a inceput cand am implinit varsta de 30 de ani, insa ceva bizar s-a intamplat, ce mi-a schimbat cursul vietii. Lumea a inceput sa aiba o atitudine de parca ceva e stricat la mine, simteam cum toata lumea se uita nedumerita la mine.
Incepusem sa ma simt ca un fenomen nemaintalnit si nu ma mai simteam confortabil sa vorbesc cu nimeni sau sa ies, asa cum faceam in general.
Tot cursul vietii mele incepuse sa se schimbe, am cazut intr-o stare din care nu credeam ca o sa mai ies. Aceasta mi-a schimbat si situatia din familie, facandu-ma sa devin o persoana mult mai rece si mai rigida, deoarece nu mai aveam o atitudine poztivia fata de mine.

Totul pana intr-o zi cand am facut schimbaarea ce mi-a dat o noua sansa la viata, sa recapat tot ceea ce am pierdut.
Niciodata nu am facut o alegere mai buna decat acum, singurul aspect negativ este ca nu am facut-o mai devreme.
Acum totul era din nou ca inainte, dandu-mi un extaz special fata de modul in care vedeam lumea.

Asa ca am decis sa ma documentez si sa gasesc cea mai buna solutie pentru rezolvarea acestei probleme. Deoarece am avut frica de ce cade parul dupa nastere a nu imi strica mai mult parul, mi-a fost foarte greu sa imi pun increderea in “leacurile babesti” si toate produsele existente pe piata care contin substante mai mult daunatoare si si plumb (indiferent ca acesta este chiar interzis in UE). In aceste cautari am observat nenumarate spray-uri, dar care se duc la prima spalare, si chiar am luat in calcul si vopsit constant. Insa toate aceste optiuni pareau ori prea daunatoare ori prea obositoare.
Cand eram pe cale sa renunt si simteam ca nicio optiune nu este compatibila cu mine, am dat peste produsele de la “Sereni Capelli” www.serenicapelli.ro . Desigur, nu vreau sa spun numai lucruri negative despre celelalte produse si leacuri, insa aceste produse mi-au captat atentia. Mai ales ca in informarea despre acest brand, am observat ca este provenit din Italia si ca este distribuit international, dar acesta chiar are mii de recenzii pozitive si o mare de informatii.

Dupa toate aceste aspecte, vazand toate beneficiile si toate parerile despre acest brand, m-au convins sa-i incerc. Nu pot sa spun ca mi-am aruncat toata speranta in acest brand.. dar nu pot decat sa spun ca m-a surprins rezultatul.
Eu am comandat de pe www.serenicapelli.ro, direct de la producator, insa cum nu ma plateste nicio firma sa promovez, puteti comanda de oriunde, deoarece sunt mult firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.

Dupa siguranta pe care am simtit-o, am cumparat aceste produse de la Sereni Capelli.
Am inceput sa le folosesc imediat cum le-am primit. Desigur, pentru a vedea rezultate, am citit ca trebuie minim 2 saptamani sa il folosesc, dupa care vor incepe sa apara rezultatele mult asteptate.

In cateva saptamani, am observat ca nu mai imi cresc fire albe, deja imi cresc numai fire de culoarea tineretii, rezistente, lucioase, dar si mult mai multe.
Odata cu folosirea acestor produse am observat ca nu numai culoarea parului era problema, ci si faptul ca nu mai era la fel de des. Acum am parul mai ceva ca in tinerete, de un luciu deosebit si fara goluri.

De asemenea, nici nu a mai trebuit sa ma gandesc la matreata, nu a mai trebuit sa am emotii cand trec cu mana prin par, deoarece nu mai exista riscul sa cada matreata pe haine.

Am obtinut rezultate incomparabil mai bune cu asteptarile mele, am cautat rezolvarea la o singura problema, si am gasit o singura rezolvare la aproximativ 7 probleme.

Dupa cateva saptamani de folosire a produselor, am inceput sa primesc complimente si intrebari peste tot unde mergeam. Colegii si apropiatii asaltandu-ma cu intrebari despre cum am reusit sa practic aceasta “magie”.
Am ales sa scriu acest articol pentru a indruma cititorii aflati intr-o situatie din care simt ca nu mai au scapare, spre luminita de la capatul tunelului.

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums