#1 13-12-2022 15:27

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

Just wanted to say Hello.

parul alb mi apare Sereni Capelli


Dupa 14 ani pe acelasi post, am primit o promovare dintr-un motiv banal.Voi scrie mai jos momentul care mie mi-a schimbat viata, deoarece am realizat ca indiferent de varsta, viata ti se poate schimba constant. Niciodata nu e prea tarziu sa te simti bine in corpul tau si sa iubesti ceea ce vezi in oglinda. Imi doresc ca toti cei care citesc acest articol sa poata relationa cu mine si sa stie ca nu sunt singurii din aceasta situatie.


Totul a inceput cand am implinit varsta de 30 de ani, insa ceva bizar s-a intamplat, ce mi-a schimbat cursul vietii. Lumea a inceput sa aiba o atitudine de parca ceva e stricat la mine, simteam cum toata lumea se uita nedumerita la mine.
Incepusem sa ma simt ca un fenomen nemaintalnit si nu ma mai simteam confortabil sa vorbesc cu nimeni sau sa ies, asa cum faceam in general.
Tot cursul vietii mele incepuse sa se schimbe, am cazut intr-o stare din care nu credeam ca o sa mai ies. Aceasta mi-a schimbat si situatia din familie, facandu-ma sa devin o persoana mult mai rece si mai rigida, deoarece nu mai aveam o atitudine poztivia fata de mine.

Totul pana intr-o zi cand am facut schimbaarea ce mi-a dat o noua sansa la viata, sa recapat tot ceea ce am pierdut.
Niciodata nu am facut o alegere mai buna decat acum, singurul aspect negativ este ca nu am facut-o mai devreme.
Acum totul era din nou ca inainte, dandu-mi un extaz special fata de modul in care vedeam lumea.


Ei bine, am atins acest nivel culminant, prin constientizarea nevoii unei schimbari din viata mea. M-am hotarat sa imi recapat parul atragator si tanar inapoi. Am inceput sa ma documentez despre cele mai bune optiuni catre cum imi pot schimba parul din alb inapoi la culoarea naturala. Stiam ca odata cu inaintarea in varsta, culoarea innegrirea parului alb dispare, lasandu-ne cu un par incolor si lipsit de viata.
Insa, in cautarile mele, lasand la o parte “solutiile” naturale, si restul leacurilor bizare, am descoperit ca intr-adevar, imi pot recapata parul natural inapoi.

Atentia mea a cazut pe niste produse de la Sereni Capelii www.serenicapelli.ro , de care am tot auzit de-a lungul timpului, la TV si in jur, iar fiind un brand atat de mare am decis sa incerc. Aceasta alegere a fost cea mai buna miscare din viata mea, altfel nu as mai fi vorbit despre acest brand.


Citind numeroasele informatii puse la dispozitie si sutele de recenzii pozitive, mi-am zis ca nu am cum sa nu incerc si eu. (Buna alegere)
Am comandat direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa cum nu ma plateste nimeni sa promovez, puteti lua de oriunde, fiind multe firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.


Revin la povestea mea. Am cumparat aceste produse de la Sereni Capelli si am inceput sa le folosesc.
Primele doua saptamani au fost cum au fost, pana si-a facut produsul efectul.

Am scapat de parul alb in cateva saptamani si pana azi nu mi-a mai crescut niciun fir de par alb sau gri.
Parul meu este acum foarte bine colorat si are un luciu superb, ca in reclame smile
Stiu ca este normal sa iti cada cateva sute de fire de par pe zi, insa de cand folosesc produsele astea, nu stiu daca imi mai cad cateva sute de fire de par pe luna smile Nu sesizasem inainte cat par imi cade, insa am sesizat acum ca nu imi mai cade. La baie, nu mai am niciun fir de par in cada.
Unde ramasesem cu foarte putin par pana in urma cu 6 luni si aveam deja goluri pe aici pe colo, acum acele goluri s-au umplut la loc si am de vreo 3 ori mai mult par decat inainte.
Daca matreata era o rutina, si nu o mai bagam in seama, pentru ca am crezut ca nu scap niciodata de dermatita, ei bine, nu am mai vazut matreata pe mine sau in par, de mai bine de 5 luni.
Si da, toate acestea au fost ca efecte “bonus” ale produselor de la Sereni Capelli. Eu am cautat sa rezolv o singura problema si din fericire le-am rezolvat pe toate, ne mai fiind necesare si alte produse.


Am scris acest articol in speranta de a atinge cativa oameni aflati in situatia mea, si de a le reda increderea ca intotdeauna, indiferent de varsta, putem evoual si sa devenim o versiune mai buna a noastra decat cea de ieri, sau cea de acum 10 ani.
Nu va rezumati la cursul natural al vietii, parul este oglinda omului, faceti schimbarile necesare pentru a va simti cat mai bine si pentru a va aduce cat mai mult succes pe toate planurile.

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums