#1 13-12-2022 09:59

AdrienneFi
Site Web

I am the new girl

sampon regenerare Sereni Capelli

ma ocoleau femeile, iar acum toate vor cum mine?!

Mi-am propus sa relatez prin acest articol modul incare eu mi-am schimbat viata, si am avut o a doua sansa sa ma regasesc si sa traiesc o viata mai buna ca niciodata.

Totul a inceput sa se simta si sa isi lase amprenta in urma cu 1 an. Cand inaintarea in varsta a inceput sa preia asupra carierei mele. Nu credeam ca un aspect de un asemenea fel poate sa ne afecteze intr-un mod atat de apasator viata.

Lucrand intr-un domeniu in care vorbesc zilnic cu clientii, am fost mereu un spirit dinamic si prietenos, iar mereu am avut succes. Insa odata cu aparitia acestei probleme, chiar daca eu eram aceeasi persoana, rezultatele si reactiile erau diferite.
Simteam cum clientii cu care ma intalneam si discutam, nu mai imi acordau aceeasi incredere si nu ma tratau cu la fel de multa seriozitate, deoarece eram “in varsta”.
Incepusem si eu sa nu mai imi acord atata incredere, parca imi pierdusem cunostiintele si abilitatile.
Da.. deci, nu mai aveam succes de niciun fel, viata mea a luat o intorsatura la care nu ma asteptam.

Tot acest ghinion si dezamagire pana cand am gasit “solutia magica”.. la propriu.. totul in viata mea s-a reintors la normal (poate chiar mai bine daca ma intrebati pe mine) si singurul aspect negativ, este ca nu am facut acest pas mai devreme. Eram cat pe ce sa ma complac situatiei si sa ma retrag. Acum imi merge si ma simt mai bine ca niciodata.

Totul a inceput cand am ajuns intr-o stare de disperare, pentru ca eram la un pas de a imi pierde serviciul in ritmul asta. Asa ca am hotarat sa “fentez” batranetea. Chiar daca la inceput eram intr-o faza de acceptare-negare a problemei, deoarece nu puteam sa cred ca are un impact atat de mare asupra atator aspecte din viata mea. Dar am acceptat pana la urma realitatea, si am hotarat sa trec mai departe, sa evoluez, asa ca am constientizat ca problema cea mai mare este parul, aveam parul alb, asta este cel mai mare semn al batranetii si trebuia sa il schimb.

Asa ca am decis sa ma documentez si sa gasesc cea mai buna solutie pentru rezolvarea acestei probleme. Deoarece am avut frica de a nu imi strica mai mult parul, mi-a fost foarte greu sa imi pun increderea in “leacurile babesti” si toate produsele existente pe piata care contin substante mai mult daunatoare si si plumb (indiferent ca acesta este chiar interzis in UE). In aceste cautari am observat nenumarate spray-uri, dar care se duc la prima spalare, si chiar am luat in calcul si vopsit constant. Insa toate aceste optiuni pareau ori prea daunatoare ori prea obositoare.
Cand eram pe cale sa renunt si simteam ca nicio optiune nu este compatibila cu mine, am dat peste produsele de la “Sereni Capelli” www.serenicapelli.ro . Desigur, nu vreau sa spun numai lucruri negative despre celelalte produse si leacuri, insa aceste produse mi-au captat atentia. Mai ales ca in informarea despre acest brand, am observat ca este provenit din Italia si ca este distribuit international, dar acesta chiar are mii de recenzii pozitive si o mare de informatii.

Desigur, informandu-ma atat de mult, m-am convins sa le incerc. Fiind un brand atat de mare, de care am auzit si la TV, am ales sa cumpar. Insa eu am luat direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, insa numeroase firme vand acest brand, fiind un brand cunoscut in toata lumea. La baza, brandul este provenit din Italia, dar expediat in toata lumea.

Dupa siguranta pe care am simtit-o, am cumparat aceste produse de la Sereni Capelli.
Am inceput sa le folosesc imediat cum le-am primit. Desigur, pentru a vedea rezultate, am citit ca trebuie minim 2 saptamani sa il folosesc, dupa care vor incepe sa apara rezultatele mult asteptate.

In cateva saptamani, am observat ca nu mai imi cresc fire albe, deja imi cresc numai fire de culoarea tineretii, rezistente, lucioase, dar si mult mai multe.
Odata cu folosirea acestor produse am observat ca nu numai culoarea parului era problema, ci si faptul ca nu cele mai bune sampoane pentru caderea parului era la fel de des. Acum am parul mai ceva ca in tinerete, de un luciu deosebit si fara goluri.

De asemenea, nici nu a mai trebuit sa ma gandesc la matreata, nu a mai trebuit sa am emotii cand trec cu mana prin par, deoarece nu mai exista riscul sa cada matreata pe haine.

Am obtinut rezultate incomparabil mai bune cu asteptarile mele, am cautat rezolvarea la o singura problema, si am gasit o singura rezolvare la aproximativ 7 probleme.

Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat tineretea pe care aproape am pierdut-o, am inceput sa ma uit din nou in oglinda si sa iubesc ceea ce vad. Mi-am scos ochelarii in ton gri si mi i-am pus pe cei in ton colorat. Nu stiam ca aceasta schimbare va avea un impact atat de mare asupra atator domenii din viata mea. Absolut tot, ce ma asteptam si nu ma asteptam, s-a imbunatatit.

Am simtit nevoia sa scriu acest articol, deoarece in acea perioada de nedumerire stiu ca, personal, as fi dat orice sa il gasesc si sa pot sa ma relatez la cineva in aceeasi situatie. Asa ca, nu va pierdeti speranta, miracolele chiar se intampla:)

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums