#1 13-12-2022 04:00

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

Im glad I now registered

colorare naturala a parului Sereni Capelli


Cum am reusit sa revin la viata.



Voi scrie mai jos momentul care mie mi-a schimbat viata, deoarece am realizat ca indiferent de varsta, viata ti se poate schimba constant. Sper sa puteti sa va relatati la mine si va redau si voua increderea pe care o meritati.


Niciodata nu am vazut batranetea ca pe ceva negativ. Nu am simtit inaintarea in varsta ca fiind ceva ce ma va restrictiona de la anumite obiceiuri si imi va schimba propriul stil de viata.
Intotdeauna am fost o persoana plina de viata, iar stilul meu de viata a ramas acelasi ca la 20 de ani. Insa, cu timpul, am observat ca cei din jur nu ma mai privesc la fel, nu mai primeam aceeasi atentie, deoarece O persoana inaintata in varsta nu mai trebuie deranjata.
Aceasta realizare si acest comportament provenit de la cei din jur, m-a facut sa ma privesc chiar si eu diferit. Am lasat aceste observatii sa ma scufunde, ma simteam ca intr-o capcana a batranetii. In fiecare zi ma trezeam si ma simteam de parca sufletul meu este captiv intr-un alt corp.
Am reflectat acest comportament si l-am lasat sa imi afecteze chiar si viata de familie si prieteniile, deja chiar devenisem in adevaratul sens al cuvantului, alta persoana.

Insa, dupa o perioada in care m-am simtit ca o prada a batranetii, am decis ca nu trebuie sa complac in aceasta situatie. Era nevoie sa fac o schimbare!
Si, cu siguranta.. am reusit, am reusit sa ies din acea capcana si sa imi traiesc viata la fel cum o faceam inainte, ba chiar mult mai intens. Acum ma gandeam doar la lucrurile care imi plac si nu stiam ce sa fac mai intai, deoarece cand te simti bine si impacat cu tine, si viata parca trece mai rapid.

Pana am ajuns la aceste rezultate a fost necesara o reflectare asupra mea, si multa documentare, insa m-am determinat. Am inceput prin a apela la specialisti leacuri batranesti pentru indesirea parului a intelege mai intai “De ce ma simt asa?!”. Ei bine, toata lumea la care am apelat mi-a spus acelasi lucru “Imbatranesti! E normal! Toata lumea are cel putin o perioada asemanatoare cand vede ca ii inalbeste parul si i se schimba fizicul”
Aha! Deci asta era cu adevarat, totul se rezuma la semnele batranetii, parul alb fara stralucirea tineretii.
Nu am vrut sa ma rezum la ideea de “E normal!”. Nu ma mai simteam bine si am vrut sa schimb acest lucru.


Am hotarat sa fac o schimbare, dar sa ma asigur ca nu ma va afecta intr-un mod negativ si sa imi aduca doar beneficii.
Asa am inceput sa ma documentez pentru a alege cea mai sigura metoda. Cand eram pe cale sa renunt la idee, atentia mi-a cazut atentia pe un brandul Sereni Capelli www.serenicapelli.ro, de care am mai auzit si am mai vazut la TV.


Dupa toate aceste aspecte, vazand toate beneficiile si toate parerile despre acest brand, m-au convins sa-i incerc. Nu pot sa spun ca mi-am aruncat toata speranta in acest brand.. dar nu pot decat sa spun ca m-a surprins rezultatul.
Eu am comandat de pe www.serenicapelli.ro, direct de la producator, insa cum nu ma plateste nicio firma sa promovez, puteti comanda de oriunde, deoarece sunt mult firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.


Am inceput sa folosesc produsele. Primele 2 saptamani fiind cum au fost, dupa care, imediat dupa primele 2 saptamani de folosire zilnica a produselor de la Sereni Capelli, am observat cea mai mare schimbare.
Nu mi-a mai crescut nici macar un fir de par alb sau grizonat nici macar pana in ziua de azi.
Am un par scos din reclamele pe care le vedeam pana acum .

Pe langa rezolvarea acestei probleme, am observat multe alte beneficii precum: rezolvarea permanenta a problemei cu matreata sau dermatita.
Nu mi-am mai facut griji niciodata ca voi avea matreata in par sau pe mine.


Dupa ce am hotarat sa fac aceasta schimbare si dupa cateva saptamani de utilizare a produsului, viata mea s-a schimbat drastic si a devenit la fel de interesanta ca la 20 ani. Insfarsit am acelasi spirit si bucurie de viata, fara sa simt o presiune din privinta aspectului. Ma simt si primesc mai multa atentie si apreciere decat acum 2 luni. Chiar daca mi-as fi dorit sa descopar aceste produse de cand am intampinat aceasta problema pentru prima data, ma bucur ca am facut-o macar acum si ca mi-am schimbat viata in bine. Am decis sa impartasesc aceasta traire pentru toti care intampina obstacole din cauza varstei sau simt ca si-au pierdut persoana. Nu va fie frica sa faceti o schimbare. In cazul meu parul mi-a redat farmecul de acum 20 de ani:)

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums