Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
medic pentru caderea parului Sereni Capelli
Am ajuns la batranete si am intinerit din nou.
In urmatorul articol imi doresc sa exprim schimbarea ce mi-a recapatat viata. Vreau sa dovedesc cum o “problema” considerata ireversibila, mi-a afectat viata, dar si cum a salvat-o.
Totul a inceput cand am implinit varsta de 30 de ani, insa ceva bizar s-a intamplat, ce mi-a schimbat cursul vietii. Lumea a inceput sa aiba o atitudine de parca ceva e stricat la mine, simteam cum toata lumea se uita nedumerita la mine.
Incepusem sa ma simt ca un fenomen nemaintalnit si nu ma mai simteam confortabil sa vorbesc cu nimeni sau sa ies, asa cum faceam in general.
Tot cursul vietii mele incepuse sa se schimbe, am cazut intr-o stare din care nu credeam ca o sa mai ies. Aceasta mi-a schimbat si situatia din familie, facandu-ma sa devin o persoana mult mai rece si mai rigida, deoarece nu mai aveam o atitudine poztivia fata de mine.
Totul pana intr-o zi cand am facut schimbaarea ce mi-a dat o noua sansa la viata, sa recapat tot ceea ce am pierdut.
Niciodata nu am facut o alegere mai buna decat acum, singurul aspect negativ este ca nu am facut-o mai devreme.
Acum totul era din nou ca inainte, dandu-mi un extaz special fata de modul in care vedeam lumea.
Am hotarat sa fac o schimbare, dar sa ma asigur ca nu ma va afecta intr-un mod negativ si sa imi aduca doar beneficii.
Asa am inceput sa ma documentez pentru a alege cea mai sigura metoda. Cand eram pe cale sa renunt la idee, atentia mi-a cazut atentia pe un brandul Sereni Capelli www.serenicapelli.ro, de care am mai auzit si am mai vazut la TV.
Dupa ce am citit sute de recenzii si m-am informat despre fiecare aspect in parte, nu aveam cum sa nu incerc produsele.
Eu am ales sa le cumpar direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa puteti lua de oriunde, fiind numeroase firme care vand aceste produse.
Imediat cum au ajuns am inceput sa le folosesc, sincer, stiam din toate informatiile ca nu are ce sa fie rau, insa nu am vrut sa imi pun toata speranta in asta, dar ce a urmat m-a lasat intr-o stare de soc si “refuz”.
In numai 2 saptamani, nu am observat cresterea niciunui fir de par alb sau grizonat, parul meu era mai des ca niciodata si cu un luciu uimitor.
Nu am mai avut nicio problema de niciun fel cu parul, am cel mai perfect par:)
Fara urme de matreata, dermatita sau caderea a sute de fire de par pe luna. Iar toate aceste beneficii venind doar ca si un plus pentru folosirea zilnica a produselor de la Sereni Capelli.
Am scris acest articol in speranta de a atinge cativa oameni aflati in situatia mea, si de a le reda increderea ca intotdeauna, indiferent de varsta, putem evoual si sa devenim o versiune mai buna a noastra decat cea de ieri, sau cea de acum 10 ani.
Nu va rezumati la cursul natural al vietii, parul este oglinda omului, faceti schimbarile necesare pentru a va simti cat mai bine si pentru a va aduce cat mai mult succes pe toate planurile.
my web-site sampon nuantator silver reflex
Pages : 1