Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
suc de ceapa pentru par alb Sereni Capelli
De ce suntem neinteresanti pentru cei din jur?
Am sa scriu acest articol pentru a ajuta cititorii sa isi recastige increderea in sine. Niciodata nu e prea tarziu sa te simti bine in corpul tau si sa iubesti ceea ce vezi in oglinda.
In urma cu un an, eram o persoana simpla, cu o viata normala, cu un job bun. Nu am simtit nici o problema sau greutati privind comunicarea sau stilul meu de viata.
Simteam cum toate persoanele, cunoscute sau necunoscute cu care ma intalneam si discutam, nu mai imi acordau aceeasi incredere si nu ma tratau cu la fel de mult extaz, deoarece eram “in varsta”.
Incepusem si eu sa nu mai imi acord atata incredere, chiar daca aveam aceleasi cunostiinte, abilitatii si principii ca de obicei, parca le pierdusem peste noapte. Societatea te face sa crezi ca atunci cand apar primele semne ale inaintarii in varsta, esti o persoana cu o anumita “dezabilitate” si tot ce stiai pana ieri, acum nu mai are aceeasi valoare.
Totul pana am facut schimbarea care mi-a facut chiar si familia sa scape exclamatii pozitive cand m-au vazut din nou. Incepusem din nou sa ma simt pe “val”, iar schimbarea a fost observata de toti cei din jur. Trebuie sa recunosc ca aceasta decizie, a fost printre cele mai imprimante asupra cursului vietii mele.
Acum ca stiam cauza, am inceput sa ma documentez cum sa schimb acest lucru, ca sa pot sa imi traiesc tineretea in continuare intr-un mod normal. Multe persoane mi-au spus doar “Incepi sa te vopsesti!”, insa nu asta am simtit ca vreau sa fac, nu vreau sa incep de acum sa ma stresez cu vopsitul parului constant, mai ales ca imi era teama sa nu imi inrautasesc situatia in loc sa o ajut. Voiam sa gasesc o solutie care sa ma ajute sa imi traiesc viata normal din nou, fara griji.
Atunci am dat de brandul www.serenicapelli.ro Sereni Capelli, care m-a ajutat sa imi continui viata in continuare, fara presiune. M-a ajutat sa imi recapat tineretea si sa ma simt din nou un om normal.
Acest brand este vandut de multe firme, chiar si din afara tarii, insa eu am ales sa cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro. Si nu as mai scrie in continuare despre acest brand, deoarece nu ma plateste nicio firma sa “promovez” ceva, inca chir mi-a schimbat viata si vreau sa scutesc cativa oameni ce se aflau in aceeasi situatie ca mine de acest complex.
Nu o sa mint, m-am informat foarte mult inainte sa ma convinga sa le incerc. M-am convins insa din toate recenziile pozitive, si informatiile despre acest brand. Mai ales stiind ca este atat de cunoscut.
Asa ca, partea mult asteptata, ce s-a intamplat?
De indata ce am primit produsele, am inceput sa le folosesc, cu speranta ca imi voi recapata tineretea. Dupa 2 saptamani de utilizare a produselor de la Sereni Capelli, am observat ca firele vopsea fire albe nu mai erau existente. Nu a mai crescut nici macar un fir alb, iar parul meu revenise la normal.
Iar pe langa solutia problemei mele principale, am observat si multele “bonusuri” oferite pe langa. Parul meu era acum mai des ca la 20 de ani, cu cea mai vibranta culoare, matreata.. nu mai era nici macar urma de ea, iar dermatita a disparut fara probleme. Parca s-a intmplat un soi de magie sau ceva, nu imi venea sa cred ochilor.
Dupa 4 saptamani de folosire zilnica a produselor, mi-am imbunatatit si starea sociala, si cea din familie, si cea profesionala, dar cel mai important, am inceput din nou sa apreciez ceea ce vad in oglinda. Oamenii din jur au observat schimbarea, si chiar a fost subiect de discutie si am legat multe relatii prin povestirea acestei situatii. De asemenea, telul meu prin acest articol a fost acelasi, de a lega o relatie intre relatarea mea si cititor. Mi-am dorit sa fiu un sprijin pentru cei care se simt singuri in aceasta situatie, pentru ca si eu m am simtit la fel. Nimeni nu merita sa se simta asa si nu trebuie sa ne complacem in situatii inconfortabile:)
Pages : 1