#1 12-12-2022 16:37

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

I am the new one

sampon vichy dercos anticadere regenerare par Sereni Capelli


Cum sa ajungi o versiune mai buna ca la 20 de ani, la 50?!Niciodata nu m-am gandit ca o intamplare “minora” imi va schimba viata intr-un mod atat de drastic. Tinta mea prin acest articol este de a reda increderea celor care intampina aceasta problema, deoarece este o problema mai comuna si mai normala decat credeam.


In urma cu 10 luni de cand am implinit varsta de 43 de ani, am observat ca mi-am pierdut magnetul fata de oameni. Daca inainte eram intotdeauna in centrul atentiei si eram persoana favorita oriunde mergem si prima optiune la care cei cu o problema apelau, acum nu mai era asa. Simteam ca persoanele de sex opus nici macar nu se mai gandesc la mine ca o persoana tragatoare, imi pierdusem tot farmecul si nu intelegeam de ce.
Niciodata nu m-am gandit la faptul ca inaintand in varsta, voi pierde aceste abilitati si eu voi fi persoana care sta si se uita la cei din jur cum se distreaza si se giugiulesc intre ei.
Nu mai simteam numai extaz asupra vietii, totul devenise monoton si deja nici eu nu mai iubeam ceea ce vedeam in oglinda.

Ma aflam intr-o gaura neagra, pana cand am facut schimbarea de care aveam nevoie. Mi-am recapatat aspectul tanar si atragator inapoi. Ba chiar am inceput sa fiu un magnet pentru sexul opus mai mult decat inainte. Primeam atentie si complimente din toate partile, despre cat de sexy este noua mea persoana. Acum eram un suflet matur si experimentat, intr-un corp tanar si ispititor. Parca lumea din jur incepuse sa graviteze in jurul meu cu inimioare in ochi:) Am inceput sa imi traiesc viata din nou, mai intens ca niciodata.


Asa ca am decis sa ma documentez si sa gasesc cea mai buna solutie pentru rezolvarea acestei probleme. Deoarece am avut frica de a nu imi strica mai mult parul, mi-a fost foarte greu sa imi pun increderea in “leacurile babesti” si toate produsele existente pe piata care contin substante mai mult daunatoare si si plumb (indiferent ca acesta este chiar interzis in UE). In aceste cautari am observat nenumarate spray-uri, dar care se duc la prima spalare, si chiar am luat in calcul si vopsit constant. Insa toate aceste optiuni pareau ori prea daunatoare ori prea obositoare.
Cand eram pe cale sa renunt si simteam ca nicio optiune nu este compatibila cu mine, am dat peste produsele de la “Sereni Capelli” www.serenicapelli.ro . Desigur, nu vreau sa spun numai lucruri negative despre celelalte produse si leacuri, insa aceste produse mi-au captat atentia. Mai ales ca in informarea despre acest brand, am observat ca este provenit din Italia si ca este distribuit international, dar acesta chiar are mii de recenzii pozitive si o mare de informatii.


Dupa toate aceste aspecte, vazand toate beneficiile si toate parerile despre acest brand, m-au convins sa-i incerc. Nu pot sa spun ca mi-am aruncat toata speranta in acest brand.. dar nu pot decat sa spun ca m-a surprins rezultatul.
Eu am comandat de pe www.serenicapelli.ro, direct de la producator, insa cum nu ma plateste nicio firma sa promovez, puteti comanda de oriunde, deoarece sunt mult firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.


Imediat cum au ajuns am inceput sa le folosesc, sincer, stiam din toate informatiile ca nu are ce sa fie rau, insa nu am vrut sa imi pun toata speranta in asta, dar ce a urmat m-a lasat intr-o stare de soc si “refuz”.
In numai 2 saptamani, nu am observat cresterea niciunui fir de par alb sau grizonat, parul meu era mai des ca niciodata si cu un luciu uimitor.
Nu am mai avut nicio problema de niciun fel cu parul, am cel mai perfect par:)
Fara urme de matreata, dermatita sau caderea a sute de fire de par pe luna. Iar toate aceste beneficii venind doar ca si un plus pentru folosirea zilnica a produselor de la Sereni Capelli.


Dupa un interval scurt in care am folosit produsele de la Sereni Capelli zinic, am inceput sa fiu din nou in centrul atentieI. Eram din nou persoana preferata de toti in toate situatiile.
Nu ma mai simteam ca o a 3 a optiune, iar toata lumea imi aprecia si punea intreabri referitoare la schimbarea efectuata.
Sper ca am reusit sa ofer sprijin si incredere celor ce se afla intr-o situatie in care s-au pierdut pe sine si din care nu mai vad o rezolvare.
Incercati sa va simtiti cat mai bine in pielea proprie, deoarece voi sunteti cei care traiesti in fiecare secunda alaturi de voi, iar daca voi nu sunteti multumiti cu voi, veti atrage acelasi tip de energie.

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums