Vous n'êtes pas identifié(e).
Pages : 1
anemia si caderea parului Sereni Capelli
Cum sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii, printr-o simpla schimbare.
Voi scrie experienta personala legata de un pas important din viata mea. Ceva m-a indemnat sa vin aici si sa scriu, cu speranta ca voi ajuta macar cateva persoane sa isi recapete viata inapoi.
In urma cu un an, eram o persoana simpla, cu o viata normala, cu un job bun. Nu am simtit nici o problema sau greutati privind comunicarea sau stilul meu de viata.
Simteam cum toate persoanele, cunoscute sau necunoscute cu care ma intalneam si discutam, nu mai imi acordau aceeasi incredere si nu ma tratau cu la fel de mult extaz, deoarece eram “in varsta”.
Incepusem si eu sa nu mai imi acord atata incredere, chiar daca aveam aceleasi cunostiinte, abilitatii si principii ca de obicei, parca le pierdusem peste noapte. Societatea te face sa crezi ca atunci cand apar primele semne ale inaintarii in varsta, esti o persoana cu o anumita “dezabilitate” si tot ce stiai pana ieri, acum nu mai are aceeasi valoare.
Totul pana am facut schimbarea care mi-a facut chiar si familia sa scape exclamatii pozitive cand m-au vazut din nou. Incepusem din nou sa ma simt pe “val”, iar schimbarea a fost observata de toti cei din jur. Trebuie sa recunosc ca aceasta decizie, a fost printre cele mai imprimante asupra cursului vietii mele.
Asa ca am inceput sa ma documentez, zile intregi m-am interesat doar despre cum sa imi recapat parul tanar inapoi.
Asa cum probabil si voi ati gasit, sau ati auzit, sute de “leacuri babesti” (de la care eu personal, cred ca telul lor este sa -ti cada tot parul ca sa nu mai vezi firele albe), la tot felul de produse ce contin iod (care nu este nici macar legal in UE) sau plumb.
Simteam ca nimic nu este potrivit si imi era frica sa ma incred in ceva din astea, pentru a nu face mai mult rau decat bine.
Atunci privirea mi-a ramas tintita pe niste produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro. Cu cat dadeam mai mult in jos sa ma interesez despre acest brand, cu atat gaseam si mai mult, si mai multe, si mai multe.. ma rog ati inteles ideea, era plin de informatii de toate felurile: informatii despre produs, despre rezultat, despre efectul asupra parului, despre ingrediente, mii de recenzii, reclame si articole.. si asa mai departe.
Nu as scrie toate astea daca chiar nu mi-ar fi schimbat viata.. si nici nu imi gasesc cuvintele pentru a va demonstra cat de mult mi-a schimbat viata.
Eu am coumparat produsele direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa, din pacate, deoarece nicio firma nu ma plateste sa “promovez”, puteti cumpara de oriunde. Exista numeroase firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.
Ce este drept, am ales acest brand si dupa ce am citit cateva sute de recenzii atat in tara cat si pe site-uri din alte tari si m-am lamurit ca este vorba despre un brand italienesc, ca produsele se fac in Italia si ca se vand pe toata planeta.
Asa ca, partea mult asteptata, ce s-a intamplat?
De indata ce am primit produsele, am inceput sa le folosesc, cu speranta ca imi voi recapata tineretea. Dupa 2 saptamani de utilizare a produselor de la Sereni Capelli, am observat ca firele albe nu mai erau existente. Nu a mai crescut nici macar un fir alb, iar parul meu revenise la normal.
Iar pe langa solutia problemei mele principale, am observat si multele “bonusuri” oferite pe langa. Parul meu era acum mai des ca la 20 de ani, cu cea mai vibranta culoare, matreata.. nu mai era nici macar urma de ea, iar dermatita a disparut fara probleme. Parca s-a intmplat un soi gel de par barbati magie sau ceva, nu imi venea sa cred ochilor.
Dupa folosirea zilnica pentru scurt timp a produselor de la Sereni Capelli, mi-am recapatat abilitatiile “pierdute”, dar si atentia “pierduta”. Acum toata lumea era pe mine sa afle ce am facut “Ti-ai facut implant?”, “Te-ai vopsit?”, “Ce ai facut!!!”. Ei bine le-am spus tuturor secretul meu magic, iar acum nu pot spune decat ca, niciun prieten de al meu nu mai e batran:)
Pages : 1