#1 12-12-2022 10:02

AdrienneFi
Site Web

I am the new one

tratament natural pt caderea parului Sereni Capelli

Cum am reusit sa inving manipularea societatii.

Imi doresc sa impartasesc o intamplare, care surprinzator, mi-a schimbat toate aspectele vietii. Scopul acestui articol este pentru a reda speranta si incredere celor ce trec sau vor trece prin lucruri similare.

In urma cu un an, am implinit varsta de 45 de ani. Insa am inceput sa simt cum totul din jur parca se schimba odata cu varsta mea. Toata lumea se comporta mult mai indiferenta si totul parca devenise monoton. Mereu m-am simtit intr-o stare impacata cu tot ce se intampla in jurul meu si cu oamenii apropiati, insa simteam ca toate aceste schimbari nu ma reprezinta.
Mergeam la job in fiecare zi, operam mereu pe acelasi post. Iar timp de 14 ani facand acelasi lucru, nu am simtit nemultumire, mereu m-am simtit intr-un mediu foarte bun si faceam ceea ce imi place, insa acum parca deja era totul mult mai plictisitor. Colegii nu ma mai bagau in seama si ma marginalizau, deoarece ei aveau activitati si discutii reprezentative varstei lor. Nu se mai simtea drept un mediu plin de viata si energizant, simteam ca si cum sunt acolo doar pentru a umple camera.

Toate astea pana am facut o schimbare si totul s-a schimbat. Colegii din nou ma tratau ca pe acelasi de acum 10 ani, ba chiar am primit o promovare, dupa 14 ani de lucru pe acelasi post.

Am reusit sa implinesc toate aceste lucruri intr-un timp foarte scurt atunci cand am decis ca este nevoie de o schimbare. Am inceput prin a intreba colegii ce ma cunosc de la inceput “Ce s-a schimbat cu mine?” “De ce ma marginalizati?”.
Am inteles imediat de la ei, ca problema, este intr-adevar faptul ca am “imbatranit”. Niciodata nu am considerat ca am imbatranit, ba chiar ma vedeam inca aceeasi persoana ca si acum 20 de ani. Am intrebat mai departe vopsea de par barbati ce sunt considerata o persoana batrana. “Din cauza parului alb!”, nici macar nu am parul alb, este doar grizonat, insa acest factor este clar ca influenteaza persoanele din jur.

Atunci am hotarat sa schimb acest “blestem” cu care societatea mi-a spus sa ma impac. Dar de ce sa ma impac cu ceva ce nu ma face sa ma simt bine, doar mult mai rau?!
Mi-am inceput cautarile prin diferite bloguri despre “leacuri babesti” si alte minunatii. Nimic nu mi-a acordat incredere si atractie.
Atunci am dat peste produsele de la www.serenicapelli.ro Sereni Capelli, care mi-au oferit tot ce nu gaseam si tot ce lipsea. Am citit despre acest brand, si am realizat ca este un brand foarte mare, ce pune la dispozitie toate informatiile necesare pentru a iti oferi confort si tot ce ai nevoie pentru a face cea mai buna schimbare din viata ta.
Nu as mai scrie daca nu mi-ar fi schimbat viata. Pot spune fara indoiala ca folosirea acestor produse a fost cea mai buna alegere pe care am facut-o. Eu am ales sa cumpar direct de la producator, de pe www.serenicapelli.ro, insa puteti cumpara de oriunde, fiind multe firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.
Brandul isi are originea din Italia, insa este peste tot in jurul globului.

Citind belsugul de informatii care este pus la dispozitie, am realizat ca suna drept produsele perfecte pentru ceea ce aveam nevoie. M-am asigurat ca ingredientele nu imi vor face mai mult rau decat bine, am citit zeci de recenzii pozitive, asa ca m-am convins sa le cumpar.
Personal, am ales sa cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, si desigur nu as scrie in continuare, daca nu mi-ar fi schimbat viata, deoarece nu ma plateste nimeni sa “promovez”. Desigur, puteti cumpara de la orice alta firma, deoarece acest brand este vandut de multe alte firme, chiar si din afara tarii. La baza, brandul Sereni Capelli este provenit din Italia si fiind un brand atat de mare si oferind toate detaliile necesare, am ales sa incerc.

De indata ce am primit produsele, am inceput sa le folosesc, cu speranta ca imi voi recapata tineretea. Dupa 2 saptamani de utilizare a produselor de la Sereni Capelli, am observat ca firele albe nu mai erau existente. Nu a mai crescut nici macar un fir alb, iar parul meu revenise la normal.
Odata cu aceasta problema, in utlimul timp am si pierdut 100 de fire de par pe luna, lasand niste goluri neatragatoare, insa, spre surprinderea mea, dupa folosirea zilnica a acestor produse, nu numai ca am scapat de firele albe, ci aveam parul mult mai des, am constatat ca am un luciu deosrebit, iar matreata era inexistenta.
Parul meu arata mai bine decat a aratat vreodata si niciodata nu m-am simtit mai bine.
Am cautat solutia asupra unei singure probleme si am primit “bonus” inca multe alte beneficii spre un par parca cumparat din reclame:)

Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat tineretea pe care aproape am pierdut-o, am inceput sa ma uit din nou in oglinda si sa iubesc ceea ce vad. Mi-am scos ochelarii in ton gri si mi i-am pus pe cei in ton colorat. Nu stiam ca aceasta schimbare va avea un impact atat de mare asupra atator domenii din viata mea. Absolut tot, ce ma asteptam si nu ma asteptam, s-a imbunatatit.

Am simtit nevoia sa scriu acest articol, deoarece in acea perioada de nedumerire stiu ca, personal, as fi dat orice sa il gasesc si sa pot sa ma relatez la cineva in aceeasi situatie. Asa ca, nu va pierdeti speranta, miracolele chiar se intampla:)

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums