#1 12-12-2022 03:28

AdrienneFi
Site Web

Im glad I now registered

crescina in sarcina Sereni Capelli

Cum am intinerit dupa ce am imbatranit?

Am decis sa scriu articolul de mai jos prin a povestii o intamplare persoana, pentru a dovedii cititorilor ca niciodata nu este prea tarziu pentru ce te face fericit si nu trebuie sa renunti la spiritul tau tanar.

In urma cu un an, eram o persoana simpla, cu o viata normala, cu un job bun. Nu am simtit nici o problema sau greutati privind comunicarea sau stilul meu de viata, pana cand am primit vestea ca mi-am pierdut jobul. A fost o veste destul de tulburatoare, insa aveam multe cunostiinte si experienta, asa ca ma bazam pe faptul ca imi voi gasi alt job destul de usor.
Insa, tot spiritul mi s-a stins cand am observat ca, indiferent de abilitatiile mele, multe companii m-au respins din cauza varstei. Niciodata nu m-am gandit la acest aspect, ma simteam bine cum eram si eram la fel ca acum 10 ani, aveam aceeasi energie si aceleasi abilitati. Constientizand acest lucru, mi-a fost foarte greu sa il accept.
Am incercat timp de 3 luni sa ma angajez din nou, insa toata lumea cauta “spirit tanar”. Simteam ca nu mai am nicio scapare, de parca viata mea deja s-a terminat “Cum adica sa fiu prea in varsta sa practic domeniul la care ma pricep cel mai bine?”.

Toate aceste ganduri pana cand am facut schimbarea ce mi-a recapatat viata. Pana cand am reusit sa ma angajez si sa primesc aceeasi apreciere ca si spiritele tinere.
Ei bine, m-am hotarat sa fac o schimbare pentru a recapata tineretea. Dupa mult timp de gandire, am realizat ca primul semn al inaintarii in varsta, este parul. Parul meu era alb, rar si nu mai avea stralucirea din tinerete.
Initial nu am crezut aincer ca parul are un impact atat de mare in viata de zi cu zi, dar am invatat ca parul este printre primele lucruri pe care cineva le observa la tine. Chiar daca eu nu aveam parul alb, ci doar grizonat, nu simteam ca ma reprezinta. Parul este oglinda omului, asa ca trebuia sa o fac sa rezoneze cu cine eram eu cu adevarat.

Am inceput sa ma documentez in a alege cea mai buna optiune pentru recapatarea parului meu de culoare naturala si sa imi recapat luciul tineretii.
Am intrebat in jur, insa tot ce am primit au fost “Nu se poate”, “Imbratiseaza inaintarea in varsta!” sau leacuri babesti. Nu vreau sa condamn persoanele care merg pe aceasta premisa, asa ca voi trece rapid peste aceste aspecte.
In cautarile mele, mi-au atras atentia niste produse de la Sereni Capelli. www.serenicapelli.ro

Am dedicat ore in sir in informarea despre acest brand, iar din toate informatiile si sutele de recenzii pozitive, am inteles faptul ca acesta este produsul perfect pentru mine. Nu contine absolut nimic ce mi-ar putea face mai mult rau decat bine, este un brand italienesc, iar eu am ales sa il cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiindca, cum am spus, nu primesc niciun beneficiu “promovand”, puteti cumpara si de la celelalte firme care vand aceste produse, chiar si in afara lumii.
Fiind un brand atat de mare, este recunoscut global si vandut peste totul in jurul lumii.

Imediat cum am primit produsele am inceput sa le introduc in rutina mea zilnica. Dupa nu mai mult de 2 sptamani, am observat ca parul meu arata de parca l-am inlocuit cu cel de acum 20 de ani. Firele albe si grizonate erau acum inexistente si pana in ziua de azi nu mi-a mai crescut nici macar unul.

Desigur, este normal cu inaintarea in varsta sa iti cada parul si sa ai goluri, insa nu le-am tratat niciodata cu seriozitate. Insa, acum am realizat, dupa ce aceste produse mi-au acoperit si golurile si mi-au imputernicit firul de par, ce schimbare mi-a oferit.
Matreata nici macar nu mai intra in calcul dupa aceste saptamani. Parul meu arata mai bine ca niciodata si simteam de parca l-am “cumparat” dintr- o reclama:)

Acum parul meu avea o culoare vibranta si un luciu deosebit.
Desigur, toate aceste beneficii fiind doar “bonusuri” pentru folosirea zilnica a acestor produse, care m-au ajutat sa ma rezum doar la cateva produse pentru un par perfect.

Dupa 4 saptamani de folosire zilnica a produselor, mi-am imbunatatit si starea sociala, si cea din familie, si cea profesionala, dar cel mai important, am inceput din nou sa apreciez ceea ce vad in oglinda. Oamenii din jur au observat schimbarea, si chiar a fost subiect de discutie si am legat multe relatii prin povestirea acestei situatii. De asemenea, telul meu prin acest articol a fost acelasi, de a lega o relatie intre relatarea mea si cititor. Mi-am dorit sa fiu un sprijin pentru cei care se simt singuri in aceasta situatie, pentru ca si eu m am simtit la fel. Nimeni nu merita sa se simta asa si nu trebuie sa ne complacem in situatii inconfortabile:)

Feel free to visit my web page; matrix sampon silver

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums