#1 10-12-2022 05:08

AdrienneFi
Inscription : 20-01-2022
Messages : 158
Site Web

Im happy I finally signed up

crescina 1300 femei 20 fiole Sereni Capelli


Am facut o schimbare, iar colegii nu m-au mai recunoscut.



Imi doresc sa impartasesc o intamplare, care surprinzator, mi-a schimbat toate aspectele vietii. Scopul acestui articol este pentru a reda speranta si incredere celor ce trec sau vor trece prin lucruri similare.


Odata cu inaintarea in varsta, chiar daca spiritul meu si obiceiurile mele au ramas aproximativ aceleasi cu cele de acum 5-10 ani in urma, am observat ca cei din jur nu au pastrat aceleasi obiceiuri in concordanta cu mine.
Chiar daca eu eram acleasi si nu ma simteam diferit, aceasta realizare m-a facut chiar si pe mine sa ma simt diferit si sa ma vad diferit. Niciodata pana in acel moment al realizarii, nu m-am gandit la inaintarea in varsta ca fiind ceva negativ sau sa fie necesar sa imi schimb rutina.

In perceptia mea, inca sunt aceeasi persoana ca la 20 de ani, chiar daca fizic am cu 20 de ani mai mult:). Insa, in societate, incepusem sa fiu tratat diferit, lumea din jur ma trata cu mult mai multa rabdare, ba chiar tinerii deja imi oferisera apelativul de “sarut-mana”, si mereu ma lasau cu o expresie nedumerita pe fata.

Am inceput sa am un stare generala negativa, nu mai aveam acleasi entuziasm de viata, nu ma mai priveam in acelasi mod in oglinda. Se simtea de parca societatea m-a fortat sa port ochelari prin care sa vad totul intr-un ton gri.

Am considerat ca este vremea sa fac o schimbare. M-am consultat cu specialisti pentru a descoperi ce pot face pentru a imi recapata spiritul tanar, deoarece nu voiam sa moara niciodata. Acestia mi-au spus ca majoritatea oamenilor trec prin acest lucru, deoarece spiritul nostru tanar este mereu cu noi, insa la um moment dat, lasandu-ne influentati de societate, consideram ca tanarul nu mai este in relatie cu exteriorul nostru. Acest lucru induce oamenii ca mine, si ca voi, in eroare, deoarece simtim ca ne-am pierdut personalitatea, nu mai stim cine suntem. Am primit ca si sfat sa fac o schimbare majora. “Ce este primul lucru vizibil cand inaintezi in varsta?”, “Care este printre primele cele mai observate aspecte la o persoana?”, asa am gasit raspunsul, trebuie sa imi recapat luciul si culoarea vibranta avuta in tinerete.
Intotdeauna am fost o persoana vesela, insa totul s-a schimbat in urma cu 4 luni, cand elevii carora le predau incepeau sa rada pe la spatele meu. Desigur, initial nu am inteles despre ce era toata agitatia, insa dupa parcursul a mai multor saptamani am inceput sa aud si motivul.

Incepusem sa imi pierd toata increderea si starea de spirit si motivatia tratamente naturiste pentru repigmentarea parului a imi face treaba cat mai bine. Ce pot spune este ca da, aceasta problema mi-a afectat si cariera, dar si relatia cu celelalte persoane, dar in special a afectat realtia cu mine.
Totul pana am facut schimbarea care mi-a facut chiar si elevii sa scape exclamatii pozitive cand m-au vazut din nou. Incepusem din nou sa ma simt pe “val”, iar schimbarea a fost observata de toti cei din jur.

Ei bine aceasta a inceput dupa ce simteam ca nu mai rezist sa fiu asa, nu stiam concret ce nu este in regula. Asa ca am hotarat sa ma gandesc la cea mai buna solutie sa aflu. Atunci mi s-a aprins beculetul “De ce nu ii intreb chiar pe elevii mei? Copiii sunt cei mai sincer pana la urma..”, initial nu am vrut sub nicio forma sa accept raspunsul lor. Mi se parea un aspect total neimportant si doar imi urmam dezvoltarea naturala a corpului. Dar da, dupa cum probabil v-ati dat seama, “Ai parul alb! Ai parul alb!”.. nici macar nu am parul alb.. e doar grizonat!

Oricum, am decis sa fac o schimbare, iar prin aceasta alegere, am realizat si faptul ca era ok gandirea cu care am abordat prima data problema. Doar pentru ca este un proces natural sa ti se albeasca parul, nu trebuie sa traiesc asa si sa ma simt tot restul vietii inconfortabil. Parul este “oglinda” omului, si mai mult sau mai putin ne influenteaza ritmul vietii.


De aici a inceput documentarea. Am citit zeci de bloguri si sfaturi, leacuri naturale, meditatie, medicamente.. nici nu mai zic cate “rezolvari magice” am gasit.
Desigur, nu vreau sa judec pe cei care au incredere in aceste sfaturi, insa eu personal, mai intai ma gandesc daca este posibil mai rau sa imi fac rau decat bine. Am dat leacurile babesti la o parte, deoarece am considerat ca este nevoie de o actionare activa. Niciun produs sau interventie nu mi-a oferit incredere, ori nu am gasit prea multe informatii, ori majoritatea contineau ingrediente care nici macar nu sunt permise in UE (plumb), sau iod.

Cand eram pe cale sa ma complac din nou situatiei, deoarece nu parea ca voi gasi vreo rezolvare. Am inceput sa aud constant la cei din jur si cei apropiati mi-au repetat despre un anumit brand, care le-a “reparat” parul ca prin magie.

Am decis sa ma interesez mai mult despre acest brand, nu mai aveam nimic de pierdut. Am observat ca brandul vorbit este Sereni Capelli, care imi suna oricum familiar. Am aflat din cautari, ca acesta este provenit din Italia, insa este exportat in intreaga lumea si ofera o varietate de informatii si mii de recenzii pozitive. Am auzit de el chiar si la televizor si din diferite surse, ceea ce mi-a captat atentia.
Mi-au castigat increderea si am ales sa incerc si eu aceste produse de la Sereni Capelli. Eu am comandat direct de la importator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiinda nu primesc nimic pentru a o promova, o puteti cumpara de absolut oriunde, fiind multe firme care vand acest brand, chiar si din afara tarii.


Nu o sa mint, m-am informat foarte mult inainte sa ma convinga sa le incerc. M-am convins insa din toate recenziile pozitive, si informatiile despre acest brand. Mai ales stiind ca este atat de cunoscut.


Acum, ajungand la partea mult asteptata, cum a decurs situatia?
Ei bine, am folosit produsele timp de 2 saptamani, iar dupa aceste 2 saptamani, am observat schimbarea de la care a plecat toata imbunatatirea vietii mele.
Acum nu mai imi crestea nici macar un fir de par alb sau grizonat. Parul meu era ca nou, revitalizat si cu un luciu deosebit, ca din reclame.
Desigur, ceea ce m-a surprins cel mai mult a fost faptul ca pe langa aceasta schimbare drastica, am mai primit “bonus” si “lepadarea” de matreata. Nu mi-am mai facut griji nici macar o data pana in ziua de azi de matreata, sau dermatita. Parul meu este perfect.


Dupa cateva saptamani de folosire a produselor, am inceput sa primesc complimente si intrebari peste tot unde mergeam. Colegii si apropiatii asaltandu-ma cu intrebari despre cum am reusit sa practic aceasta “magie”.
Am ales sa scriu acest articol pentru a indruma cititorii aflati intr-o situatie din care simt ca nu mai au scapare, spre luminita de la capatul tunelului.

Hors ligne

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums