#1 09-12-2022 23:47

AdrienneFi
Site Web

I am the new guy

phyto fiole anticadere Sereni Capelli

Am ajuns la batranete si am intinerit din nou.

Vreau sa transmit mai departe, prin acest articol, un mesaj pe care eu as fi dat orice sa il aud cu ceva timp in urma. Imi doresc sa ating toti oamenii care se afla in aceasta problema si aceasta stare, precum cea pe care o voi povesti mai jos.

In urma cu 6 luni, cel mai frumos lucru din viata mea s-a intamplat, am nascut. Insa am simtit urmarile.. ceea ce mi-a incetinit extazul fata de minunea tocmai intamplata.
Am observat cum imi perdeam sectiuni intregi de par, simteam ca in putin timp voi ramane fara deloc. Cu tot entuziasmul si iubirea pe care o acordam nou-venitului, nu ma mai simteam deloc in pielea mea. Nu mai eram deloc persoana de dinainte si simteam ca acest aspect imi influenteaza prea mult si viata de nou-parinte. Nu mai era nimic cum ma asteptam sa fie.

Pana cand am decis sa schimb aceasta stare si acest aspect, iar viata mea parca a devenit alta, mult mai buna. Aveam din nou iubire fata de ceea ce ma inconjura si ma simteam mai bine ca niciodata.

Deja incepusem sa resimt aceasta problema si in relatie cu familia si restul societatii. Simteam cum toata lumea se uita ciudat la mine si nu voiam sa ramana asa.

Asa ca am decis sa incep sa ma documentez pentru a gasi cea mai buna solutie. Pe langa toti din jur care imi spuneau ca nu se poate si sa il las asa, am gasit si infinitele de leacuri babesti, si injectii sau clasicul vopsit, al carui angajament nu aveam de gand sa il iau. Nu pot sa merg saptamanal sa ma vopsesc, este pierdere de timp, bani si energie.
Am cautat solutii permanente, si asa am dat de niste produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro . M-au surprins placut cand am observat cate informatii ofera, puteam sa ma informez despre absolut orice, si desigur, ca sa fac clar, nu as mai scrie in continuare despre aceste produse daca nu m-ar fi salvat.

Sunt foarte multe firme care vand acest brand, insa eu am ales calea de a cumpara direct de la producator vopsea de par hena saten pe ww.serenicapelli.ro, insa cum nicio firma nu ma plateste sa fac promovare in vreun fel, puteti cumpara de oriunde, chiar si din afara tarii. Brandul este Italian, insa se vinde peste tot in jurul globului.

Am observat ca este un brand foarte mare, de care am mai auzit anterior la TV si la persoane din jur. Sereni Capelli este un brand italienesc, vandut de numeroase firme, chiar si din afara tarii. Este un produs popular pe tot globul. Insa, eu am ales sa cumpar deract de la producator de pe www.serenicapelli.ro.
Normal ca mi-au castigat increderea sa le incerc dupa varietatea de infromatii pe care mi-au pus-o la indemana.

Revenind la partea pe care probabil cu totii o asteptati. Am primit produsele de la Sereni Capelli si am citit ca dupa minim 2 saptamani voi incepe sa observ rezultate, asa ca am inceput sa le folosesc.
In numai cateva saptamani, am observat ca firele albe parca ieseau direct vopsite, nu am mai observat aparitia nicunui fir alb.
S-a simtit fix ca si o magie, nu credeam ca se pot obtine rezultate atat de drastice. Ceea ce a fost cu adevarat uimitor, a fost faptul ca nu numai ca am obtinut din nou o culoare vibranta ca in tinerete, insa parul meu s-a imbunatatit din toate punctele de vedere. Nu a mai trebuit sa imi fac griji nici macar o data pentru matreata. Folosind produsele zilnic, am observat de asemenea si ca parul meu s-a indesit vizibil, nu mai imi cadea parul si a primit un luciu demn de filme.

Toate aceste beneficii au fost doar un “bonus” pe langa problema principala la care cautam rezolvare. Nu am realizat decat dupa toate imbunatatiriile cate lucuri sunt importante pentru a avea un par cu adevarat frumos.

Dupa ce am hotarat sa fac aceasta schimbare si dupa cateva saptamani de utilizare a produsului, viata mea s-a schimbat drastic si a devenit la fel de interesanta ca la 20 ani. Insfarsit am acelasi spirit si bucurie de viata, fara sa simt o presiune din privinta aspectului. Ma simt si primesc mai multa atentie si apreciere decat acum 2 luni. Chiar daca mi-as fi dorit sa descopar aceste produse de cand am intampinat aceasta problema pentru prima data, ma bucur ca am facut-o macar acum si ca mi-am schimbat viata in bine. Am decis sa impartasesc aceasta traire pentru toti care intampina obstacole din cauza varstei sau simt ca si-au pierdut persoana. Nu va fie frica sa faceti o schimbare. In cazul meu parul mi-a redat farmecul de acum 20 de ani:)

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums