#1 09-12-2022 23:30

AdrienneFi
Site Web

I am the new guy

caderea parului la barbati pe portiuni Sereni Capelli

De ce este important sa iubesti ceea ce vezi in oglinda.

Am sa scriu acest articol pentru a ajuta cititorii sa isi recastige increderea in sine. Niciodata nu e prea tarziu sa te simti bine in corpul tau si sa iubesti ceea ce vezi in oglinda.

Mereu am fost o persoana comunicativa, deschisa si apropiata de cei din jur. Mereu am fost sufletul petrecerii, si persoana care a adus macar un zambet pe zi pe fata celor din jur. Insa, dintr-un punct am observat ca cei cu care discutam nu mai erau atat de confortabili, toata lumea incepuse sa fie distanta si simteam ca ceva este in neinregula cu mine.

Initial nu am observat aceasta schimbare, insa deja incepuse sa ma afecteze in mod direct, oamenii pareau ca se uita la mine cu un sentiment mai mult de dezgust decat de entuziasm, cum era de obicei. Mereu cautau o scuza pentru a incheia conversatia cat mai rapid.

Am inceput sa imi schimb starea de spirit, nu ma mai simteam in pielea mea, incepusem sa evit convorbirile cu colegii si cu celelalte persoane. Insa am realizat ca nu pot sa continui asa, nu asta este persoana mea, asa ca am ales sa inteleg care este problema si sa incerc sa schimb acest lucru.

Am inceput prin a intreba persoanele apropiate “Ce este in neinregula cu mine?”. Atunci am auzit raspunsul de la care mi-am schimbat viata “Ai foarte multa matreata”, niciodata nu am luat in seama, nu am realizat ca mereu cand aveam o discutie cu cineva, cadea matreata peste tot. Parul meu arata ingrozitor, neingrijit si uleios.

Incepusem sa imi pierd speranta. Deja ma acomodam cu ideea ca asa va fi viata mea de acum, pana cand am primit recomandare spre un brand www.serenicapelli.ro “Sereni Capelli”, am zis ca nu am ce sa pierd, asa ca pentru o ultima data, am oferit o sansa acestui produs.
Am auzit de acest brand chiar si la televizor si din diferite surse, ceea ce mi-a captat atentia.
Eu am comandat direct de la importator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiinda nu primesc nimic pentru a o promova, o puteti cumpara de absolut oriunde, fiind multe firme care vand acest brand, chiar si din afara tarii.

Citind belsugul de informatii care este pus la dispozitie, am realizat ca suna drept produsele perfecte pentru ceea ce aveam nevoie. M-am asigurat ca ingredientele nu imi vor face mai mult rau decat bine, am citit zeci de recenzii pozitive, asa ca m-am convins sa le cumpar.
Personal, am ales sa cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, si desigur nu as scrie in continuare, daca nu mi-ar fi schimbat viata, deoarece nu ma plateste nimeni sa “promovez”. Desigur, puteti cumpara de la orice alta firma, deoarece acest brand este vandut de multe alte firme, chiar si din afara tarii. La baza, brandul Sereni Capelli este provenit din Italia si fiind un brand atat de mare si oferind toate detaliile necesare, am ales sa incerc.

Revenind la partea importanta, am luat produsele si am inceput sa le folosesc.
Dupa numai 2 sptamani, am realiat ca asteptarile mele au fost intrecute. Parul meu era de nerecunoscut, niciun fir de par alb sau grizonat nu si-a mai facut aparitia si am recuperat vitalitatea acestuia.
Pe langa rezultatele neasteptate, am observat si ca parul meu, a primit acum un “implant” gratis:) Daca inainte aveam parul vizibil mai rar si goluri, acum era mai des ca niciodata, fara urma de matreata sau dermatita.
Am crezut ca visez, insa toate aceste beneficii erau doar un adaos pe langa solutia principala pe care o cautam.

Dupa o perioada scurta de folosire a produselor, toata viata mea a revenit la normal, doar mult mai incitata decat intainte, deoarece acum voiam sa profit la maxim de ea si simteam de parca am primit o noua sansa, pe care nu pot sa o las sa treaca.
Sper ca am resuit sa ii ajut si sa pot sa ii fac pe cei ce nu mai vad nicio rezolvare, sa se relateze cu mine si sa va fi redat increderea si speranta ca se poate, nu va mai complaceti in situatii nepotrivite si oferiti-va o noua sansa!

Feel free to visit my webpage; vopsea henna farmacia tei

Réponse rapide

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Pied de page des forums