Répondre

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Options
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

AdrienneFi
15-12-2022 09:10

vopsea barba Sereni Capelli

Cum sa redevii sexy si atragator/atragatoare?

Am sa va scriu mai jos o intamplare din viata mea, imi doresc sa exprim schimbarea ce mi-a recapatat viata. per ca ceea ce voi scrie mai jos sa fie un mare ajutor pentru toti cei care se simt intr-o situatie in care si-au pierdut spiritul si persoana proprie. Imi doresc sa ofer sfaturile pe care mi le-as fi dorit si eu sa le aud mai devreme.

- In urma cu aproximativ 6 luni, eram o persoana normala, aproape de 40 de ani si simteam cum amprenta batranetii se revarsa peste viitorul meu.
Nu ma intelegeti gresit. Lucrurile care ma inconjurau, imi ofereau liniste sufleteasca si cumva ma impacasem cu ideea ca “am o varsta deja si lucrurile din tinerete nu vor mai aparea in viata mea”.
Problema era ca simteam respingerea societatii. Simteam cum toti din jurul meu ma considera o persoana “in varsta” si imi ofereau distanta. Nu mai vedeam straucire in ochii oamenilor atunci cand ma privesc, toata lumea ma trata cu “pe repede inainte”, la serviciu totul era gri si vedeam toti tinerii cum se giugiulesc intre ei, iar pe mine si pe alti prieteni de ai mei, ne marginalizau.
Ce sa mai, nu mai aveam succes de niciun fel. Pana si in familie totul devenise monoton si plictisitor.

Pana intr-o zi, cand viata mea s-a schimbat si totul in jurul meu a devenit la fel de frumos si de colorat ca in tinerete.
Acum atrageam priviri pe strada, la munca, toti colegii se tineau dupa mine, eram centrul atentiei peste tot.
Cat despre familie... atunci cand ai succes din nou si simti ca poti avea iar incredere in tine, iti impingi si partenerul/partenera catre aceasta cale si lucrurile se schimba radical.
Am trecut de la momente in care nu mai stiam ce rost am pe pamantul asta, la momente care ma fac sa vreau ca viata sa treaca mai incet, pentru a ma bucura de toate lucrurile minunate care mi se intampla acum.

Ce s-a schimbat in viata mea mai exact?
In primul rand, mi-am facut curaj si am inceput sa intreb in jurul meu “ce se intampla? De ce ma ma marginalizati? Ce nu mai este in regula cu mine”.
Sincer, initial am respins ideea, pentru ca am crezut ca asa este normal, pentru ca totul vine de la natura. Dar dupa ce aproape toti din jurul meu mi-au spus mai direct sau mai pe ocolite “Ai imbatranit, ai parul alb in cap”, (chiar daca parul meu nu era chiar alb ci doar usor grizonant), am inceput sa ma documentez si cand am aflat ca se poate schimba parul alb inapoi la culoare naturala, am decis sa fac aceasta incercare.

Incepusem sa imi pierd speranta. Deja ma acomodam cu ideea ca asa va fi viata mea de acum, pana cand am primit recomandare spre un brand www.serenicapelli.ro “Sereni Capelli”, am zis ca nu am ce sa pierd, asa ca pentru o ultima data, am oferit o sansa acestui produs.
Am auzit de acest brand chiar si la televizor si din diferite surse, ceea ce mi-a captat atentia.
Eu am comandat direct de la importator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiinda nu primesc nimic pentru a o promova, o puteti cumpara de absolut oriunde, fiind multe firme care vand acest brand, chiar si din afara tarii.

Dupa ce am citit sute de recenzii pozitive si am adunat toate informatiile necesare pentru a imi castiga increderea, am ales sa le incerc, ceea ce a fost cea mai buna decizie a mea. Am descoperit ca brandul este italienesc si ca poti cumpara direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, asa cum eu am facut. Insa, deoarece nu sunt aici sa “promovez” ceva anume, puteti cumpara si de la alte firme care vand aceste produse, chiar din afara tarii.

Acum ajungand la partea asteptata, am primit produsele, le-am folosit timp de aproximativ 2 saptamani. Insa dupa aceste saptamani am observat cum parul meu deja parca era de nerecunoscut. Nu mi-a mai crescut nici macar un fir de par alb sau grizonat.
Dupa utilizarea produselor pe o perioada de cateva saptamani, am realizat ca parul meu arata chiar mult mai bine decat inainte, acum aveam parul mult mai des, cu un luciu parca din reclame si de asemenea, dermatita de care credeam ca nu exista scapare, s-a redus. Nu am mai experimentat caderea cauzele caderii parului la femei, nu mai imi faceam griji ca o sa imi pierd parul la dus, chiar daca credeam ca este un fenomen normal sa cada cateva sute de fire de par pe luna, acum cu greu daca am mai pierdut 10 fire.

Nu am mai avut nicio problema de niciun fel cu parul, am cel mai perfect par:)

Dupa acest interval scurt de folosire a produselor, toata lumea a remarcat schimbarea mea. Parca ma simteam mai bine si am capatat mai multa siguranta decat in tinerete.
Inca ma uit in oglinda si nu pot sa cred ca sunt din nou asa, iubeam din nou ceea ce vedeam. Mi-am recapatat gustul bun asupra vietii si am mers inainte mai bine ca niciodata.
Prin acest articol mi-am dorit sa ating oamenii ce traiesc aceeasi experienta si sa-i sustin in a deveni cea mai buna versiune a lor. Acest lucru incepand cu ceva minor, chiar daca parul, defapt, are o valoare si un impact foarte mare pentru cei din jur, poate fi considerata o schimbare ce nu necesita mult efort, dar care are rezultate marete.

Pied de page des forums

Propulsé par FluxBB