Répondre

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Options
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

AdrienneFi
15-12-2022 03:05

cresterea parului rapid Sereni Capelli


Dupa o perioada de stres, am imbatranit peste noapte.



Voi scrie mai jos momentul care mie mi-a schimbat viata, deoarece am realizat ca indiferent de varsta, viata ti se poate schimba constant. Sper sa puteti sa va relatati la mine si va redau si voua increderea pe care o meritati.


Niciodata nu am vazut batranetea ca pe ceva negativ. Nu am simtit inaintarea in varsta ca fiind ceva ce ma va restrictiona de la anumite obiceiuri si imi va schimba propriul stil de viata.
Intotdeauna am fost o persoana plina de viata, iar stilul meu de viata a ramas acelasi ca la 20 de ani. Insa, cu timpul, am observat ca cei din jur nu ma mai privesc la fel, nu mai primeam aceeasi atentie, deoarece O persoana inaintata in varsta nu mai trebuie deranjata.
Aceasta realizare si acest comportament provenit de la cei din jur, m-a facut sa ma privesc chiar si eu diferit. Am lasat aceste observatii sa ma scufunde, ma simteam ca intr-o capcana a batranetii. In fiecare zi ma trezeam si ma simteam de parca sufletul meu este captiv intr-un alt corp.
Am reflectat acest comportament si l-am lasat sa imi afecteze chiar si viata de familie si prieteniile, deja chiar devenisem in adevaratul sens al cuvantului, alta persoana.

Insa, dupa o perioada in care m-am simtit ca o prada a batranetii, am decis ca nu trebuie sa complac in aceasta situatie. Era nevoie sa fac o schimbare!
Si, cu siguranta.. am reusit, am reusit sa ies din acea capcana si sa imi traiesc viata la fel cum o faceam inainte, ba chiar mult mai intens. Acum ma gandeam doar la lucrurile care imi plac si nu stiam ce sa fac mai intai, deoarece cand te simti bine si impacat cu tine, si viata parca trece mai rapid.

Pana am ajuns la aceste rezultate a fost necesara o reflectare asupra mea, si multa documentare, insa m-am determinat. Am inceput prin a apela la specialisti sampon bun pentru caderea parului a intelege mai intai “De ce ma simt asa?!”. Ei bine, toata lumea la care am apelat mi-a spus acelasi lucru “Imbatranesti! E normal! Toata lumea are cel putin o perioada asemanatoare cand vede ca ii inalbeste parul si i se schimba fizicul”
Aha! Deci asta era cu adevarat, totul se rezuma la semnele batranetii, parul alb fara stralucirea tineretii.
Nu am vrut sa ma rezum la ideea de “E normal!”. Nu ma mai simteam bine si am vrut sa schimb acest lucru.


Atunci am hotarat ca este intr-adevar, o problema ce imi afecteaza stilul de viata, asa ca am inceput sa incerc tot ce imi sta in putere sa rezolv problema si sa imi recapat parul voluminos si curat.
Am incercat tot felul de metode, toate tipurile de medicamente, produse de spalat, insa singurele rezultate au fost agravarea acesteia si multe alte efecte negative asupra parului meu. Nu mai puteam sa stau asa, simteam ca nu mai pot sa port o discutie serioasa, deoarece nu inspiram profesionalitate.
Printre aceste cautari intense, ochii mi-au cazut pe niste produse de la www.serenicapelli.ro Sereni Capelli. Imi suna familiar, am mai auzit despre acest brand, este un brand foarte extins, provenit din Italia, insa exportat in toata lumea. Acum 2 luni toti colegii de la birou vorbeau despre cum i-a ajutat in imbunatatirea parului, le-au cumparat chiar si parintiilor lor pentru a le repara parul grizonat, iar de atunci nu le-a mai crescut nici macar un fir de par alb.


Citind belsugul de informatii care este pus la dispozitie, am realizat ca suna drept produsele perfecte pentru ceea ce aveam nevoie. M-am asigurat ca ingredientele nu imi vor face mai mult rau decat bine, am citit zeci de recenzii pozitive, asa ca m-am convins sa le cumpar.
Personal, am ales sa cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, si desigur nu as scrie in continuare, daca nu mi-ar fi schimbat viata, deoarece nu ma plateste nimeni sa “promovez”. Desigur, puteti cumpara de la orice alta firma, deoarece acest brand este vandut de multe alte firme, chiar si din afara tarii. La baza, brandul Sereni Capelli este provenit din Italia si fiind un brand atat de mare si oferind toate detaliile necesare, am ales sa incerc.


Revenind la partea importanta, am luat produsele si am inceput sa le folosesc.
Dupa numai 2 sptamani, am realiat ca asteptarile mele au fost intrecute. Parul meu era de nerecunoscut, niciun fir de par alb sau grizonat nu si-a mai facut aparitia si am recuperat vitalitatea acestuia.
Pe langa rezultatele neasteptate, am observat si ca parul meu, a primit acum un “implant” gratis:) Daca inainte aveam parul vizibil mai rar si goluri, acum era mai des ca niciodata, fara urma de matreata sau dermatita.
Am crezut ca visez, insa toate aceste beneficii erau doar un adaos pe langa solutia principala pe care o cautam.


Dupa ce am hotarat sa fac aceasta schimbare si dupa cateva saptamani de utilizare a produsului, viata mea s-a schimbat drastic si a devenit la fel de interesanta ca la 20 ani. Insfarsit am acelasi spirit si bucurie de viata, fara sa simt o presiune din privinta aspectului. Ma simt si primesc mai multa atentie si apreciere decat acum 2 luni. Chiar daca mi-as fi dorit sa descopar aceste produse de cand am intampinat aceasta problema pentru prima data, ma bucur ca am facut-o macar acum si ca mi-am schimbat viata in bine. Am decis sa impartasesc aceasta traire pentru toti care intampina obstacole din cauza varstei sau simt ca si-au pierdut persoana. Nu va fie frica sa faceti o schimbare. In cazul meu parul mi-a redat farmecul de acum 20 de ani:)

Pied de page des forums

Propulsé par FluxBB