Vous n'êtes pas identifié(e).
sampon pentru caderea parului barbati Sereni Capelli
Cum sa iti imbunatatesti toate aspectele vietii, printr-o simpla schimbare.
Niciodata nu m-am gandit ca o intamplare “minora” imi va schimba viata intr-un mod atat de drastic. Tinta mea prin acest articol este de a reda increderea celor care intampina aceasta problema, deoarece este o problema mai comuna si mai normala decat credeam.
Totul a inceput cand am implinit varsta de 30 de ani, insa ceva bizar s-a intamplat, ce mi-a schimbat cursul vietii. Lumea a inceput sa aiba o atitudine de parca ceva e stricat la mine, simteam cum toata lumea se uita nedumerita la mine.
Incepusem sa ma simt ca un fenomen nemaintalnit si nu ma mai simteam confortabil sa vorbesc cu nimeni sau sa ies, asa cum faceam in general.
Tot cursul vietii mele incepuse sa se schimbe, am cazut intr-o stare din care nu credeam ca o sa mai ies. Aceasta mi-a schimbat si situatia din familie, facandu-ma sa devin o persoana mult mai rece si mai rigida, deoarece nu mai aveam o atitudine poztivia fata de mine.
Totul pana intr-o zi cand am facut schimbaarea ce mi-a dat o noua sansa la viata, sa recapat tot ceea ce am pierdut.
Niciodata nu am facut o alegere mai buna decat acum, singurul aspect negativ este ca nu am facut-o mai devreme.
Acum totul era din nou ca inainte, dandu-mi un extaz special fata de modul in care vedeam lumea.
Am inceput sa ma documentez in a alege cea mai buna optiune pentru recapatarea parului meu de culoare naturala si sa imi recapat luciul tineretii.
Am intrebat in jur, insa tot ce am primit au fost “Nu se poate”, “Imbratiseaza inaintarea in varsta!” sau leacuri babesti. Nu vreau sa condamn persoanele care merg pe aceasta premisa, asa ca voi trece rapid peste aceste aspecte.
In cautarile mele, mi-au atras atentia niste produse de la Sereni Capelli. www.serenicapelli.ro
Ce este drept, am ales acest brand si dupa ce am citit cateva sute de recenzii atat in tara cat si pe site-uri din alte tari si m-am lamurit ca este vorba despre un brand italienesc, ca produsele se fac in Italia si ca se vand pe toata planeta. Fiind un brand atat de mare, mi-a si oferit mai multa incredere decat celelalte branduri, despre care nu prea am gasit informatii concrete si pozitive, chiar daca unele au reclama la TV.
Imediat cum au ajuns am inceput sa le folosesc, sincer, stiam din toate informatiile ca nu are ce sa fie rau, insa nu am vrut sa imi pun toata speranta in asta, dar ce a urmat m-a lasat intr-o stare de soc si “refuz”.
In numai 2 saptamani, nu am observat cresterea niciunui fir de nuantatoare par profesionale alb sau grizonat, parul meu era mai des ca niciodata si cu un luciu uimitor.
Nu am mai avut nicio problema de niciun fel cu parul, am cel mai perfect par:)
Fara urme de matreata, dermatita sau caderea a sute de fire de par pe luna. Iar toate aceste beneficii venind doar ca si un plus pentru folosirea zilnica a produselor de la Sereni Capelli.
Am inceput sa primesc complimente de oriunde, iar parul meu era admirat de lumea din jur, era clar ca toata lumea observa schimbarea. Mi-as dori sa pot spune sa nu luati in seama societatea si invatati sa fiti confortabili si sa va iubiti asa cum sunteti, insa dupa ultimele saptamani de folosire a produselor, am avut parte de cea mai mare schimbare. M-a imbunatatit din toate punctele de vedere si as recomanda oricui sa faca aceasta schimbare. Felul in care aratati si cum va simtiti influenteaza si pe cei din jur si felul in care priviti lumea.