Vous n'êtes pas identifié(e).
ceva pentru caderea parului Sereni Capelli
Am ajuns la batranete si am intinerit din nou.
Voi scrie experienta personala legata de un pas important din viata mea. Ceva m-a indemnat sa vin aici si sa scriu, cu speranta ca voi ajuta macar cateva persoane sa isi recapete viata inapoi.
Intotdeauna am fost o persoana foarte comunicativa si prietenoasa. Mereu, oriunde ma duceam, imi faceam niste legaturi si eram centrul atentiei.
Toate acestea pana am observat ca totul se schimba. Nu mai eram persoana bagata in seama, trebuia sa ma straduiesc sa mai vorbeasca cineva cu mine. Atunci am simtit cum amprenta batranetii se revarsa asupra mea.
Stiam cumva ca se va intampla si acest lucru, insa cand chiar am inceput sa simt respingerea societatii in timp real, a fost o realizare mult mai profunda decat cand doar ma gandeam la ea.
Oamenii din jur nu mai erau asa incantati sa vina la mine, sa ne cunoastem. Nu mai ofeream aceeasi stare de spirit. Ma uitam la ceilalti tineri, in locul carora am fost si eu, cum se distreaza impreuna si entuzasmul din ochii feicaruia cand vorbesc unul cu altul. Entuziasm pe care eu nu il mai primeam.
Eram, intr-adevar intr-o stare de soc, o criza de personalitate as putea spune. Nu mai stiam cum sa ma comport si cum sa abordez anumite situatii. Eram cu adevarat intr-o confuzie. Pana cand am facut alegerea vietii mele care mi-a redat atractia si beneficiile pe care le aveam si in tinerete.
Dupa o perioada petrecuta in aceasta “criza” am ales sa ma schimb, nu asa eram eu, nu ma reprezinta. Am inceput sa ma intreb ce aveam atunci si nu mai am acum. Tot ce ma gandeam nu facea sens, aveam aceleasi atributii, acelasi comportament si chiar aceeasi stare de spirit, chiar daca inaintasem in varsta.
Atunci am ajuns la concluzia “Ceva fizic s-a schimbat la mine”.Incepusem sa ma uit in oglinda si sa nu imi placa ceea ce vad. Atunci realizarea vietii mele s-a adeverit, aveam parul alb in cap!
Mi-am inceput cautarile prin diferite bloguri despre “leacuri babesti” si alte minunatii. Nimic nu mi-a acordat incredere si atractie.
Nu imi doresc sa intru in detaliu si sa judec anumite produse sau solutii, insa nimic din ce am gasit nu consider ca mi-ar aduce vreun beneficiu, poate doar sa fie nefavorabil sau daunator.
In cautarile mele, atentia mi s-a oprit asupra unor produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro pe care le-am mai vazut anterior la TV sau pe diferite site-uri. Si nu as scrie in continuare despre ei, daca nu mi-ar fi schimbat perceptia asupra remediilor parului alb si nu mi-ar fi imbunatatit viata.
Eu am ales sa cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiind un brand atat de mare, puteti cumara de la numeroasele firme ce vand aceste produse.
Nu o sa mint, m-am informat foarte mult inainte sa ma convinga sa le incerc. M-am convins insa din toate recenziile pozitive, si informatiile despre acest brand. Mai ales stiind ca este atat de cunoscut.
Revenind la partea importanta, am luat produsele si am inceput sa le folosesc.
Dupa numai 2 sptamani, am realiat ca asteptarile mele au fost intrecute. Parul meu era de nerecunoscut, niciun fir de forcapil anticadere par alb sau grizonat nu si-a mai facut aparitia si am recuperat vitalitatea acestuia.
Pe langa rezultatele neasteptate, am observat si ca parul meu, a primit acum un “implant” gratis:) Daca inainte aveam parul vizibil mai rar si goluri, acum era mai des ca niciodata, fara urma de matreata sau dermatita.
Am crezut ca visez, insa toate aceste beneficii erau doar un adaos pe langa solutia principala pe care o cautam.
Dupa acest interval scurt de folosire a produselor, toata lumea a remarcat schimbarea mea. Parca ma simteam mai bine si am capatat mai multa siguranta decat in tinerete.
Inca ma uit in oglinda si nu pot sa cred ca sunt din nou asa, iubeam din nou ceea ce vedeam. Mi-am recapatat gustul bun asupra vietii si am mers inainte mai bine ca niciodata.
Prin acest articol mi-am dorit sa ating oamenii ce traiesc aceeasi experienta si sa-i sustin in a deveni cea mai buna versiune a lor. Acest lucru incepand cu ceva minor, chiar daca parul, defapt, are o valoare si un impact foarte mare pentru cei din jur, poate fi considerata o schimbare ce nu necesita mult efort, dar care are rezultate marete.