Répondre

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Options
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

AdrienneFi
13-12-2022 01:40

vopsea henna farmacia tei par Sereni Capelli


Am ajuns la batranete si am intinerit din nou.



Niciodata nu m-am gandit ca o intamplare “minora” imi va schimba viata intr-un mod atat de drastic. Tinta mea prin acest articol este de a reda increderea celor care intampina aceasta problema, deoarece este o problema mai comuna si mai normala decat credeam.


Niciodata nu am vazut batranetea ca pe ceva negativ. Nu am simtit inaintarea in varsta ca fiind ceva ce ma va restrictiona de la anumite obiceiuri si imi va schimba propriul stil de viata.
Intotdeauna am fost o persoana plina de viata, iar stilul meu de viata a ramas acelasi ca la 20 de ani. Insa, cu timpul, am observat ca cei din jur nu ma mai privesc la fel, nu mai primeam aceeasi atentie, deoarece O persoana inaintata in varsta nu mai trebuie deranjata.
Aceasta realizare si acest comportament provenit de la cei din jur, m-a facut sa ma privesc chiar si eu diferit. Am lasat aceste observatii sa ma scufunde, ma simteam ca intr-o capcana a batranetii. In fiecare zi ma trezeam si ma simteam de parca sufletul meu este captiv intr-un alt corp.
Am reflectat acest comportament si l-am lasat sa imi afecteze chiar si viata de familie si prieteniile, deja chiar devenisem in adevaratul sens al cuvantului, alta persoana.

Insa, dupa o perioada in care m-am simtit ca o prada a batranetii, am decis ca nu trebuie sa complac in aceasta situatie. Era nevoie sa fac o schimbare!
Si, cu siguranta.. am reusit, am reusit sa ies din acea capcana si sa imi traiesc viata la fel cum o faceam inainte, ba chiar mult mai intens. Acum ma gandeam doar la lucrurile care imi plac si nu stiam ce sa fac mai intai, deoarece cand te simti bine si impacat cu tine, si viata parca trece mai rapid.

Pana am ajuns la aceste rezultate a fost necesara o reflectare asupra mea, si multa documentare, insa m-am determinat. Am inceput prin a apela la specialisti pentru a intelege mai intai “De ce ma simt asa?!”. Ei bine, toata lumea la care am apelat mi-a spus acelasi lucru “Imbatranesti! E normal! Toata lumea are cel putin o perioada asemanatoare cand vede ca ii inalbeste parul si i se schimba fizicul”
Aha! Deci asta era cu adevarat, totul se rezuma la semnele batranetii, parul alb fara stralucirea tineretii.
Nu am vrut sa ma rezum la ideea de “E normal!”. Nu ma mai simteam bine si am vrut sa schimb acest lucru.


Am inceput prin a ma documenta cat am putut, cautand informatii peste tot despre acest proces. Am dat de toate si de nimic, este un subiect foarte controversat. Nu am reusit sa ma incred in nimic din cate citisem, nu ofereau informatii si nimic mai mult.

Mi-au atras atentia niste produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro , doar datorita faptului ca am vazut o mare de informatii care nu se mai termina. Asa ca am decis sa raman putin si sa citesc miile de informatii si recenzii. Prin aceasta cautare, am descoperit ca este un brand chiar mare, Italian, dar care se gaseste peste tot in lume.

Nu as scrie despre aceste produse daca nu m-ar fi socat si ajutat atat de mult. Ce sa mai.. ajutat e putin spus, mai degraba.. schimbat viata.. la propriu.


Dupa toate acestea, m-a convins total sa le incerc. Si ce-i drept, nu as fi scris despre acest brand, insa mi-a schimbat viata intr-un mod aproape miraculos. Am observat ca acest brand este vandut de multe firme, insa am ales sa cumpar direct de la importator, de pe www.serenicapelli.ro. Insa fiecare cu alegerea lui, puteti cumpara de absolut oriunde, chiar si din afara tarii.


Imediat cum au ajuns am inceput sa le folosesc, sincer, stiam din toate informatiile ca nu are ce sa fie rau, insa nu am vrut sa imi pun toata speranta in asta, dar ce a urmat m-a lasat intr-o stare de soc si “refuz”.
In numai 2 saptamani, nu am observat cresterea niciunui fir de par alb sau grizonat, parul meu era mai des ca niciodata si cu un luciu uimitor.
Nu am mai avut nicio problema de niciun fel cu parul, am cel mai perfect par:)
Fara urme de matreata, dermatita sau caderea a sute de fire de par pe luna. Iar toate aceste beneficii venind doar ca si un plus pentru folosirea zilnica a produselor de la Sereni Capelli.


Dupa o perioada scurta de folosire a produselor, toata viata mea a revenit la normal, doar mult mai incitata decat intainte, deoarece acum voiam sa profit la maxim de ea si simteam de parca am primit o noua sansa, pe care nu pot sa o las sa treaca.
Sper ca am resuit sa ii ajut si sa pot sa ii fac pe cei ce nu mai vad nicio rezolvare, sa se relateze cu mine si sa va fi redat increderea si speranta ca se poate, nu va mai complaceti in situatii nepotrivite si oferiti-va o noua sansa!

Pied de page des forums

Propulsé par FluxBB