Répondre

Veuillez composer votre message et l'envoyer
Options
Si vous êtes un être humain ne changez pas le contenu de ces deux champs.

Retour

Résumé de la discussion (messages les plus récents en premier)

AdrienneFi
09-12-2022 17:22

plante pentru caderea parului Sereni Capelli

Cum sa ajungi o versiune mai buna ca la 20 de ani, la 50?!

Voi scrie mai jos momentul care mie mi-a schimbat viata, deoarece am realizat ca indiferent de varsta, viata ti se poate schimba constant. Sper sa puteti sa va relatati la mine si va redau si voua increderea pe care o meritati.

Niciodata nu am vazut batranetea ca pe ceva negativ. Nu am simtit inaintarea in varsta ca fiind ceva ce ma va restrictiona de la anumite obiceiuri si imi va schimba propriul stil de viata.
Intotdeauna am fost o persoana plina de viata, iar stilul meu de viata a ramas acelasi ca la 20 de ani. Insa, cu timpul, am observat ca cei din jur nu ma mai privesc la fel, nu mai primeam aceeasi atentie, deoarece O persoana inaintata in varsta nu mai trebuie deranjata.
Simteam cum toata lumea ma ocoleste si nu mai sunt prima optiune la rezolvarea problemelor la servici, sau iesirile in familie.
Incepusem sa simt lipsa atentiei si increderea pe care cei din jur mi-o acordau. Am inceput sa intru in acea stare intunecata de care vorbeam, parca deja nici eu nu mai aveam incredere in fortele mele si chiar daca faceam aceleasi lucruri zi de zi, acum parca se simteau diferit.
Fara sa-mi dau seama, eram din nou persoana ingrijita si apelata de toti din jur sampon pentru par alb sfaturi si admirata peste tot unde mergeau. Iar odata cu aceasta revenire, am inceput sa profit cat mai mult de ea si sa nu mai pierd nici macar o secunda din oportunitati.

Am hotarat sa incep cu o schimbare majora, sa imi recapat culoare parului inapoi. Asa ca am inceput sa ma documentez, si nu o sa ma opresc prea mult la explicarea “leacurilor” si interventiilor nenaturale si daunatoare. Nu sunt aici sa judec persoanele ce aleg aceasta cale, insa eu am vrut sa gasesc ceva in care sa pot sa ma incred si sa stiu ca doar imi va face mai bine.
Am incercat tot felul de metode, toate tipurile de medicamente, produse de spalat, insa singurele rezultate au fost agravarea acesteia si multe alte efecte negative asupra parului meu. Nu mai puteam sa stau asa, simteam ca nu mai pot sa port o discutie serioasa, deoarece nu inspiram profesionalitate.

De aici a inceput documentarea. Am citit zeci de bloguri si sfaturi, leacuri naturale, meditatie, medicamente.. nici nu mai zic cate “rezolvari magice” am gasit.
Desigur, nu vreau sa judec pe cei care au incredere in aceste sfaturi, insa eu personal, mai intai ma gandesc daca este posibil mai rau sa imi fac rau decat bine. Am dat leacurile babesti la o parte, deoarece am considerat ca este nevoie de o actionare activa. Niciun produs sau interventie nu mi-a oferit incredere, ori nu am gasit prea multe informatii, ori majoritatea contineau ingrediente care nici macar nu sunt permise in UE (plumb), sau iod.

Cand eram pe cale sa ma complac din nou situatiei, deoarece nu parea ca voi gasi vreo rezolvare. Am inceput sa aud constant la cei din jur si cei apropiati mi-au repetat despre un anumit brand, care le-a “reparat” parul ca prin magie.

Am decis sa ma interesez mai mult despre acest brand, nu mai aveam nimic de pierdut. Am observat ca brandul vorbit este Sereni Capelli, care imi suna oricum familiar. Am aflat din cautari, ca acesta este provenit din Italia, insa este exportat in intreaga lumea si ofera o varietate de informatii si mii de recenzii pozitive. Am auzit de el chiar si la televizor si din diferite surse, ceea ce mi-a captat atentia.
Mi-au castigat increderea si am ales sa incerc si eu aceste produse de la Sereni Capelli. Eu am comandat direct de la importator de pe www.serenicapelli.ro, insa fiinda nu primesc nimic pentru a o promova, o puteti cumpara de absolut oriunde, fiind multe firme care vand acest brand, chiar si din afara tarii.

Citind belsugul de informatii care este pus la dispozitie, am realizat ca suna drept produsele perfecte pentru ceea ce aveam nevoie. M-am asigurat ca ingredientele nu imi vor face mai mult rau decat bine, am citit zeci de recenzii pozitive, asa ca m-am convins sa le cumpar.
Personal, am ales sa cumpar direct de la producator de pe www.serenicapelli.ro, si desigur nu as scrie in continuare, daca nu mi-ar fi schimbat viata, deoarece nu ma plateste nimeni sa “promovez”. Desigur, puteti cumpara de la orice alta firma, deoarece acest brand este vandut de multe alte firme, chiar si din afara tarii. La baza, brandul Sereni Capelli este provenit din Italia si fiind un brand atat de mare si oferind toate detaliile necesare, am ales sa incerc.

Nu am mai observat nici macar urma de par alb, parca s-a evaporta peste noapte. Nu mi-a mai crescut niciun fir nou de par alb sau gri, parca crestea deja vopsit.
Parul meu s-a reintors in timp, de cand aveam 20 de ani. Acum este din nou colorat intens si cuprins de luciul tineretii:)

Niciodata nu m-am stresat si nu prea am realizat cat de mult par imi cadea, nici nu mi-am dat seama ca aveam zone lipse de par. Insa dupa folosirea constanta a produselor, parul meu s-a indesit si era mult mai puternic, abia daca mai imi cadeau 5 fire pe luna.

Matreata deja facea parte din aspectul parului meu, chiar daca am incercat nenumarate produse de spalare anti matreata, nimic nu parea sa ma scape. Insa acum nu mai este nici macar urma de matreata, nu mai este nevoie sa ma stresez ca voi mai avea parte de matreata in par sau pe mine atunci cand vorbesc cu cineva.

Desigur, toate aceste beneficii si imbunatatiri pe care le-am enumerat, sunt doar “bonusuri” pe langa rezolvarea problemei mele principale.

Dupa aceste saptamani, mi-am recapatat tineretea pe care aproape am pierdut-o, am inceput sa ma uit din nou in oglinda si sa iubesc ceea ce vad. Mi-am scos ochelarii in ton gri si mi i-am pus pe cei in ton colorat. Nu stiam ca aceasta schimbare va avea un impact atat de mare asupra atator domenii din viata mea. Absolut tot, ce ma asteptam si nu ma asteptam, s-a imbunatatit.

Am simtit nevoia sa scriu acest articol, deoarece in acea perioada de nedumerire stiu ca, personal, as fi dat orice sa il gasesc si sa pot sa ma relatez la cineva in aceeasi situatie. Asa ca, nu va pierdeti speranta, miracolele chiar se intampla:)

Pied de page des forums

Propulsé par FluxBB