Vous n'êtes pas identifié(e).
vitamine pentru indesirea parului Sereni Capelli
Dupa o perioada de stres, am imbatranit peste noapte.
Am sa scriu acest articol pentru a ajuta cititorii sa isi recastige increderea in sine. Niciodata nu e prea tarziu sa te simti bine in corpul tau si sa iubesti ceea ce vezi in oglinda.
Totul a inceput cand batranetea mi-a cuprins fizicul si indepartat oamenii:) Incepusem deja sa primesc atitudinea de “A imbatranit.. lasa”, “Nu-i da importanta.. nu vezi ca a imbatranit?”.
Nu vreau sa ma intelegi intr-un alt mod, nu am nicio problema cu imbatranirea, insa lumea asuma ca nu mai pot sa traiesc acelasi stil de viata si ca nu mai am aceleasi cunostiinte, doar pentru ca am imbatranit. Cum era posibil sa mi se intample asa ceva
?!
Deja totul se ducea doar in jos, dar nu aveam sufletul pregatit sa renunte in permanenta la spiritul meu vesel si plin de viata, asa ca am facut schimbarea prin care am dat “peste nas” tuturor cu batranetea. Aceasta schimbare m-a facut sa imi imbunatatesc toate domeniile vietii.
Totul a inceput prin starea mea generala de nemultumire, nemultumire cand ma uit in oglinda, nemultumire cand vorbesc cu oamenii, nemultumire de toate felurile. Am stat si am reflectat “Care este problema?”, de ce toata lumea se schimbase atat de ult fata de mine de un timp. Atunci am realizat, am parul alb! Am imbatranit, oamenii nu mai imi acorda la fel de multa importanta si incredere, din cauza ca fizic am imbbatranit.
Asa ca am decis sa incep sa ma documentez pentru a gasi cea mai buna solutie. Pe langa toti din jur care imi spuneau ca nu se poate si sa il las asa, am gasit si infinitele de leacuri babesti, si injectii sau clasicul vopsit, al carui angajament nu aveam de gand sa il iau. Nu pot sa merg saptamanal sa ma vopsesc, este pierdere de timp, bani si energie.
Am cautat solutii permanente, si asa am dat masca de par kallos impotriva caderii parului niste produse de la Sereni Capelli www.serenicapelli.ro . M-au surprins placut cand am observat cate informatii ofera, puteam sa ma informez despre absolut orice, si desigur, ca sa fac clar, nu as mai scrie in continuare despre aceste produse daca nu m-ar fi salvat.
Sunt foarte multe firme care vand acest brand, insa eu am ales calea de a cumpara direct de la producator de pe ww.serenicapelli.ro, insa cum nicio firma nu ma plateste sa fac promovare in vreun fel, puteti cumpara de oriunde, chiar si din afara tarii. Brandul este Italian, insa se vinde peste tot in jurul globului.
Dupa toate aceste aspecte, vazand toate beneficiile si toate parerile despre acest brand, m-au convins sa-i incerc. Nu pot sa spun ca mi-am aruncat toata speranta in acest brand.. dar nu pot decat sa spun ca m-a surprins rezultatul.
Eu am comandat de pe www.serenicapelli.ro, direct de la producator, insa cum nu ma plateste nicio firma sa promovez, puteti comanda de oriunde, deoarece sunt mult firme care vand aceste produse, chiar si din afara tarii.
Ajungand la partea mult asteptata, “Cum a mers?”
Nu pot sa spun decat ca mi-au ajuns produsele si am inceput imediat sa le folosesc, iar dupa numai 2 saptamani, parul meu nu a mai primit nici macar un fir de par alb sau grizonat, parca cresteau deja crescute si de 10 ori mai bune decat inainte.
Am un par extras din filme si reclame si toti actorii combinati, am un par perfect:)
Pe langa ca produsele mi-au salvat parul de la batranete, mi-au adus si multe alte beneficii gratis, nu am mai avut probleme niciodata cu matreata, iar de dermatita nici nu mai zic.
Dupa folosirea zilnica pentru scurt timp a produselor de la Sereni Capelli, mi-am recapatat abilitatiile “pierdute”, dar si atentia “pierduta”. Acum toata lumea era pe mine sa afle ce am facut “Ti-ai facut implant?”, “Te-ai vopsit?”, “Ce ai facut!!!”. Ei bine le-am spus tuturor secretul meu magic, iar acum nu pot spune decat ca, niciun prieten de al meu nu mai e batran:)