Vous n'êtes pas identifié(e).
blond inchis Sereni Capelli
Cum am reusit sa imi regasesc spiritul tanar.
Voi scrie experienta personala legata de un pas important din viata mea. Ceva m-a indemnat sa vin aici si sa scriu, cu speranta ca voi ajuta macar cateva persoane sa isi recapete viata inapoi.
In urma cu 6 luni, cel mai frumos lucru din viata mea s-a intamplat, am nascut. Insa am simtit urmarile.. ceea ce mi-a incetinit extazul fata de minunea tocmai intamplata.
Am observat cum imi perdeam sectiuni intregi de par, simteam ca in putin timp voi ramane fara deloc. Cu tot entuziasmul si iubirea pe care o acordam nou-venitului, nu ma mai simteam deloc in pielea mea. Nu mai eram deloc persoana de dinainte si simteam ca acest aspect imi influenteaza prea mult si viata placă de păr philips prestige cu senseiq nou-parinte. Nu mai era nimic cum ma asteptam sa fie.
Pana cand am decis sa schimb aceasta stare si acest aspect, iar viata mea parca a devenit alta, mult mai buna. Aveam din nou iubire fata de ceea ce ma inconjura si ma simteam mai bine ca niciodata.
Deja incepusem sa resimt aceasta problema si in relatie cu familia si restul societatii. Simteam cum toata lumea se uita ciudat la mine si nu voiam sa ramana asa.
Cum am reusit sa fac aceasta schimbare?
Ei bine am inceput prin constientizarea problemei si acceptarea ei. Ei bine parul meu se grizonase, nu mai aratam la fel. Parea ca batranetea mi-a captat sufletul tanar si spiritul pozitiv si energetic.
Am inceput sa ma documentez pentru a schimba acest aspect, nu mai rezistam asa.
Evident ca, vazand care imi sunt optiunile, adica leacuri babesti, de la care imi era frica ca solutia acestora era, de fapt, sa imi cada tot parul ca sa nu il mai vad pe cel alb, sau diferite interventii dubioase, la care nu aveam de gand sa ma aventurez.
Chiar inainte sa abandonez “misiunea” am dat de minunea care mi-a schimbat viata si singurul motiv pentru care am scris acest articol. Cum am reusit sa fac aceasta schimbare?
Ei bine am inceput prin constientizarea problemei si acceptarea ei. Ei bine parul meu se grizonase, nu mai aratam la fel. Parea ca batranetea mi-a captat sufletul tanar si spiritul pozitiv si energetic.
Atentia mi s-a oprit pe niste produse de la Sereni Capelii www.serenicapelli.ro , prin simplul fapt ca numele imi suna cunoscut. Atunci am realizat ca este un brand foarte cunoscut, de care am mai auzit la TV."
Dupa toate cautarile si sutele de articole si recenzii citite despre acest brand, mi-am oferit toata increderea, deoarece in legatura cu aceste produse, stiam concret ce contin si cum functioneaza, asa ca nu aveam cum sa fac mai mult rau decat bine. Asa ca le-am incercat si nu pot sa zic decat ca mi-a schimbat viata.
Dupa siguranta pe care am simtit-o, am cumparat aceste produse de la Sereni Capelli.
Am inceput sa le folosesc imediat cum le-am primit. Desigur, pentru a vedea rezultate, am citit ca trebuie minim 2 saptamani sa il folosesc, dupa care vor incepe sa apara rezultatele mult asteptate.
In cateva saptamani, am observat ca nu mai imi cresc fire albe, deja imi cresc numai fire de culoarea tineretii, rezistente, lucioase, dar si mult mai multe.
Odata cu folosirea acestor produse am observat ca nu numai culoarea parului era problema, ci si faptul ca nu mai era la fel de des. Acum am parul mai ceva ca in tinerete, de un luciu deosebit si fara goluri.
De asemenea, nici nu a mai trebuit sa ma gandesc la matreata, nu a mai trebuit sa am emotii cand trec cu mana prin par, deoarece nu mai exista riscul sa cada matreata pe haine.
Am obtinut rezultate incomparabil mai bune cu asteptarile mele, am cautat rezolvarea la o singura problema, si am gasit o singura rezolvare la aproximativ 7 probleme.
Dupa cateva saptamani de folosire a produselor, am inceput sa primesc complimente si intrebari peste tot unde mergeam. Colegii si apropiatii asaltandu-ma cu intrebari despre cum am reusit sa practic aceasta “magie”.
Am ales sa scriu acest articol pentru a indruma cititorii aflati intr-o situatie din care simt ca nu mai au scapare, spre luminita de la capatul tunelului.